Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar annemle bende gittim bugün doktora insülin direnci var dedi glikofor 850 mg diye hap verdi kullanan var mı aranızda yada bilen?

geçmiş olsun canım yaa. Hep bu hava değişikliği.. Karşıda oturuyosun sen sanırım orda nasıl bilmiyorum burda düzeldi havalar. Bi bozul bi düzel kötü oldu tabi

meraba kızlar :)
bende katılabilir miyim?
biraz anlatır mısınız ne yapıyorsunuz ne yapıcam yarışmada?
daha fazla motivasyona ihtiyacım var

insül,n direnci dedi tatlım birde gizli şeker varmış bu hapı 1 yıl kullanacan dedi:S mide bulantı baş dönme yapar ilk aylar dikkat et dedi koskocaman bir hap ya

Hadi yaa.. Çocuk olmak iyiydi ya hap içirmiyolardı şurup veriyolardıı hep. Hap içerken midesi bulanıyo insanın. Napalım canım idare edeceksin mecbur sağlığın için. Geçmiş olsun

Hadi yaa.. Çocuk olmak iyiydi ya hap içirmiyolardı şurup veriyolardıı hep. Hap içerken midesi bulanıyo insanın. Napalım canım idare edeceksin mecbur sağlığın için. Geçmiş olsun

sağol canım bakalım nasıl bir ilaç nette araştırdım zayıflamaya falanda yardımcı diyor katlanıp içecem artık

dünkü menümü yazayım iftarda 1 kepçe mercimek çorbası,birazcık fırında patates köfte(yarım tabak kadar).2 kaşık pilav ve bir iki çatal tavuk.
sahurda yarım tabak makarna yedim

Emidaf hadi bakalim atlatmisin iftarini :) ahmete borek ayirmayi da unutmamisin 20 kisi bayaga kalabalikmis, birde sen servis yapmisin, artik demislerdir bizim mustakbel gelin pek bir hamaratmis

slm kızlar nasılsınız hiç keyfim yok regliyim zor geçiyo..

Hayirdir canim? karin agrisi mi var ? benimde cok zor gecer, en az 3 gun yatarim ates karin agrisi halsizlik hepsi ayni zamanda olur. Allah kolaylik versin. Bol bol c vitamini al. bide hayit tohumu bitkisini mutlaka ic faydasini goreceksin bak emin ol. Tekrardan gecmis olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…