Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaaaar günaydııın bennn gellldimmm
ameliyat oldu eşim şükür taburcuda olduk dün şuan evdeyiz 10 gün rapor verdi ağrısı sancısı oluyor biraz bütün gün onunla uğraşıyorum
şimdi uyuyor dedim bi kaçayım bakayım dedim
yemeğe gelince çoook aşırı düzensiz beslendim bi kaç gün bide 20 lik dişim pattlamış çıkıyor beni dört döndürüyor ne uyku ne yemek hiç bişi allah yardımcım olsun .. neyse kızlar kimse yokkk sizleri seviiiyeeeem görüşürrrüüükkk o uydukça ben gelirim gene

hepinize günaydınn meleklerimmm:87::87::87::87::87::87::87::87::87::86::86::86::86::86:

geçmişi tekk tekk okudummm alıntı yapimm dedimm yine olmadı:86::86::86::86::86::86:

canımm geçmiş olsunn hemencik toparlansın inş. eşin acil şifalar versin rabbim ama çok şükür ameliyat atlatılmış.

sanada geçmiş olsunnn kuzummmm 20 diş fenadır çekilmesi lazım benim düğünüme 1 hafta kala patlamıştı ve apse yapmıştı yüzüm şişmiştii
sennn yine iyisin bebammmm evlisinn düğün telaşı yokkk neysekiii 20 dişlerin hepsini çıkarttım bidahaki düğünem çıkacak diş yokkkk
allah yardımcın olsun hayatım geçmiş olsunn kuzumaa tekrardannn:94::94::94::94::94:

kızlar dün işten çıktım ablam telefon açtıı eniştem yokmuş gce sizee geliyorum dieeee eve bir gidişim varr anlatamm uçtum resmennn
hemen eve girdim kızartma v.s bişeyler yaptımmm masayı hazırla derken pestilim çıktı resmennn yahuuuuu
yemek yedikkk ondan sonra bulaşık yıka çay demle v.ss zatii saat geç oldu sonra ben mayışmışımm uyumuş kalmışım vallaaaa yaaa:78::78::78::78::78::78::78::78:
sabahta bi uyandım saat 8:30 hemen cıktım evden duruşmada vardı bugünnn houyyyy şimdi işlerimi biraz bitirdim de geldim hemencikkk

hemencikk iftar ve sahur yemeklerimi yazayımm:86::86::86::86::86::86:

iftar
1. tabak mercmek çorbası
çeyrek pide
1. tane küçük nagıt
1. bardak fruko
1. tan şekerpare

sahurr......
sadece suu ve 1. parça çikolata:78::78::78::78:

gelelimm kiloo bildiriminee veeeeeeeeeeeeeee 67,5 çıktmm olsunn
bukadarı bile güzel buraya katılmadan yanı gelmeden önce ramazanda hep alırdımm

tebrikler kuzum
900 gram :18::18::18::18:

tebrikler canımcım

geçmiş olsun canım
bir an önce iyileşir eşin inşlh
eski günlerinize geri dönersiniz en yakın zamandada inşlh

günaydın kızlar..kilomu bildireyimm hemen....81.1/80.6 olmuşum 500gr vermişim.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrikler canım
gelelimm kiloo bildiriminee veeeeeeeeeeeeeee 67,5 çıktmm olsunn
bukadarı bile güzel buraya katılmadan yanı gelmeden önce ramazanda hep alırdımm

tebrikler zuzucanım

bu hafta iyi bir derece bekliyorum takımdan alan yok gördüğüm kadarıyla herkes az d aolsa verdi

bende dünki menümü yazam

iftar
2 kepçe nohut yemeği
bir parça pide
4 kaşık pilav (pilavı ağzıma koymayalı aylar olmuştu )

1 2 dilim kavun

sahur

YOKKKKKKKKKKKKKKKK

güya eşim uyumuycaktı yanıma girmiş yatmış uyumuş saatleride duymamışız yiyemediğime değilde ilaçlarımı alamadım
gözümü bir açtım saat 7
ilk söylediğim şeyde aaaa sahurrr sonra eşime dönüp bari bi su içseydik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…