- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.181
900 gram :18::18::18::18:
tebrikler gözdecim bu hafta herkes verdi sanırım iyi bir derece bekliyorum ben bakalım nolcak
tatlım ben artık yatıyorum hava aydınlanıyo yarın görüşürüz
günaydın kızlar..kilomu bildireyimm hemen....81.1/80.6 olmuşum 500gr vermişim.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaaar günaydııın bennn gellldimmm
ameliyat oldu eşim şükür taburcuda olduk dün şuan evdeyiz 10 gün rapor verdi ağrısı sancısı oluyor biraz bütün gün onunla uğraşıyorum
şimdi uyuyor dedim bi kaçayım bakayım dedim
yemeğe gelince çoook aşırı düzensiz beslendim bi kaç gün bide 20 lik dişim pattlamış çıkıyor beni dört döndürüyor ne uyku ne yemek hiç bişi allah yardımcım olsun .. neyse kızlar kimse yokkk sizleri seviiiyeeeem görüşürrrüüükkk o uydukça ben gelirim gene
tebrikler kuzumkız nazco nereeee gittinneyse ben de çıkıyım girerim gün içinde..aslıcım ben çizelgeyi değiştiremiyorum bu hafta.evdeki bilgisayar hata verii..ama tekrar yazıyım her ihtimale karşı geçen hafta 73.6idi bu hafta 73.0.giden 600 gram..yaa bu kız ne gerii dime sakın ben senin işini zora sokmamak için tekrar yaziim dedim...yoksa makbıleylen bi alakam yok yani:))
900 gram :18::18::18::18:
4. çocuk olacak canım kızz :))
kızlaaaar günaydııın bennn gellldimmm
ameliyat oldu eşim şükür taburcuda olduk dün şuan evdeyiz 10 gün rapor verdi ağrısı sancısı oluyor biraz bütün gün onunla uğraşıyorum
şimdi uyuyor dedim bi kaçayım bakayım dedim
yemeğe gelince çoook aşırı düzensiz beslendim bi kaç gün bide 20 lik dişim pattlamış çıkıyor beni dört döndürüyor ne uyku ne yemek hiç bişi allah yardımcım olsun .. neyse kızlar kimse yokkk sizleri seviiiyeeeem görüşürrrüüükkk o uydukça ben gelirim gene
tebrikler canımgünaydın kızlar..kilomu bildireyimm hemen....81.1/80.6 olmuşum 500gr vermişim.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelelimm kiloo bildiriminee veeeeeeeeeeeeeee 67,5 çıktmmolsunn
bukadarı bile güzel buraya katılmadan yanı gelmeden önce ramazanda hep alırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?