Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik kız çizelgen yarım kilo önden gidiyo

bende değiştirdim şimdi yeni kilocazımla beraber

EVTTT yawrumm yaaa bende anlamadımm yapmaya çalıştım ama olmadııı aslı gelincee söleyimde zahmet olmasa bana yapsınnn
yoksaaa havalara giriyprumm aaaaa 67 olmuşum die

EVTTT yawrumm yaaa bende anlamadımm yapmaya çalıştım ama olmadııı aslı gelincee söleyimde zahmet olmasa bana yapsınnn

ben yapardım ama şimdi kendiminkini düzelttiğim için açılmaz sayfa

olsun kız 67 yi gördük ya sen ona bak

bu arada çok çekişmeli gidiyoruz

hb kuzum
kız sbaha beri yazıyorum ancamı görüyon sen beeeeeniii:94:

he walllaaa yaraluu ceyalanummm daha yeni görüyomm hatta sana bi yorum yazıncaa senın yazdığın yorumu beğeniyom ki beni gör dieeee
sen benii görmüyormusun yoksamm sen beni sevmiyormusunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ben yapardım ama şimdi kendiminkini düzelttiğim için açılmaz sayfa

olsun kız 67 yi gördük ya sen ona bak

bu arada çok çekişmeli gidiyoruz

he wallaaa ayşen ilk geldiğim günü hatırlıyonn demiiiiiiiiii çömezdimm o zman
çekişmelii gidiyozz yawrummm wallaaa anammmmm bakalım ne olcekk az sonraa

ben seni görüyorumda sen beni görmüyosun

sevmek diyince bak şimcik o ayrı bir konu ben öle sevdiğimi pek belli eden bir cins değilimdir

sefiyom işte

he wallaaa ayşen ilk geldiğim günü hatırlıyonn demiiiiiiiiii çömezdimm o zman
çekişmelii gidiyozz yawrummm wallaaa anammmmm bakalım ne olcekk az sonraa

çömez çıtırım benim

gerçektne ama fadik 70 den sonrası kolay gitmiyo ne kadar zorlarsan zorla
çünkü vücut uzun senelerdir bu kilollarda inat ediyo
birde ben uzun zamandır bu kadar zayıf olmamıştım sölemesi ayıp en son çalışırken herhalde
çünkü şu an çalışırken giydiğim eteklerim rahatlıkla oluyo bana demek bu kilolarda felandım :98:

ben seni görüyorumda sen beni görmüyosun

sevmek diyince bak şimcik o ayrı bir konu ben öle sevdiğimi pek belli eden bir cins değilimdir

sefiyom işte

houyyyy caylanumaa bakk sennnn belli edemzmiştee benide seviyormustaa oyy oyy utanırmıstaa

bende seni sefiyommmm

eylul sen hala izinlimisin canim? hatirlayamadim da?

ellerine sağlık canım
eylül çocuğu yüzünden 7 mesaj kuralına tam uyamıyor canım

kızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))

allah yardımcısı olsun canım
tamma canım sen merak etme

tamam çiçek yapın beni
evet ya kız çocukları bir başka ama ikiz üçüz olunca hepsi kız olmasın karışık olsun

hoşgeldin canım acil şifalar

aynen hayatım yaa ben hiçç bukadar kilolu olmamıştımmm ve inan zayıfken kalan 1 pant. vardı ablama dedım kı ben bunun içine giricemmm ve evett bacaklarım incelmişşş çokk hoşuma gittiii. ben zatenn bi verdim sonra geri aldım altüst olmuştum. ama allahtan daha iyim veremesemde olsun diyorum gayret edıyorum en azındannn veeeeee sahurda yemiyorum bence onunda etkısı var yani yatana kadar yıne 2.5 lt suyumu içiyorum bebammmmmm

ben kalkıyorum şimcik eşimin ütüsü var bi kaç parça onları yapam sonra kurana gidicem belki ordanda yengeme geçerim belli olmaz

sonuçlar ne zmana açıklanacak acep

hayy maşallahhhhh,
biz bi tane doğuramadık daha anasını satayım

oda olacak canım inş

ahhh canım kötü olmuş ilaçlarını içebilseydin keşke
bende hasta olcam ya
dün vardı ama geçmişti şimdi yine vae boğazım gıcıklanıyor grip olcam
yandım ki ne yandım

heee yaparım canım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

1. aysen_34
2. emidaf+
3. aynalar+

bugün cuma yaa ziyaretçilerimiz eksik olmaz gari

ben kalkıyorum şimcik eşimin ütüsü var bi kaç parça onları yapam sonra kurana gidicem belki ordanda yengeme geçerim belli olmaz

sonuçlar ne zmana açıklanacak acep

canım sonuçlar 16.30 dan sonra açıklanır
ama bütün takımlar erkenden bildirim yaparsa daha öncede açıklanabilir

Son düzenleme:

bende çoğu zaman aç tuttum bu ramazan
şimdi ilaç içiyorum diye yemek zorunda kalıyorum bişeyler

eski kıyafetlere girmek ap ayrı bir mutluluk

sözlenirken tekbirden 100 tl ye bi etek almıştı eşim bana o zamanda fermuaraı kapanmıyodu diyodumki amann veririm bi 3 4 kilo girerim içine
etiketi üstünde ölece bekliyodu benimde hedefim onun içine rahatça girebilmekti
dün giydim fermuarı kapandı dar oldu ama bi 5 kilo daha tamamdır nasıl mutlu oldum
gerçektne bu mutluluk tarif edilemez

ayyy ne güzel ya çok sevindim
bende 64 kiloya düştüğümde kırmızı bir elbise almıştım bir kere giyebildim kuzenin düğününde sonra erzuruma gittim orda giyme fırsatım yoktu sonra aldımda aldım aldımda aldım o elbise öyle duruyo
onun içine giymeme çooooooookkkk var ama onu giymeyi çok istiyorum facede resmim var ya siyah saçlı toplamışım hani elbise çok belli değil ama o elbise işte uuufff onu bir giyebilsem

vayy beee ceylanuma bakk senn anlatamam gömenn lazımm diyosunnnnn

selaaaammmm kızlar ben geldim

hoş geldinn çiçeğimmmmmmmmmmmmmm:86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…