- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.161
evet canım çok güzel olmuşşinşallah hedefine tek tek güzel şekilde ulaşırsın tatlımm
inşallah canımhadi iyi gecelerr :79:
hoşgeldiiinnn canımm nasılsınnn??
inş rüyan gerçek çıkar kuzum dua et kendindende umudun olsun ama allah büyük dualarını karşılıksız bırakmaz inş kavuşursunuz hepiniz bebişlerinize allah banada sağlıklı bir çocuk nasip eder inş
canımcım benim acılar paylaştıkça hafifler sende paylaşmakla iyi ettin acıyı içinde yaşamak çok zor allah sabır versin sana mekanı cennet olsun onunda
zaman herşeyin ilacı canım napalım ki hayat devam ediyor ve biz atlatmak zorundayız
canımbenim ya inş herşey yoluna girer sende muradına erersin dua et
ay bende hayranım onlara nasıl başarıyorlar bilemiyorum malesef bende hayatımın hiçbir döneminde öyle olamadım hep imrendim onlara
ay bizde heyecanla haberini bekliyoruz gözdecim inş istediğin bir yere girersin öğrenir öğrenmez yaz merak ettirme bizide
ohoooooooooo sende öyle diyorsan biz ölmüşüzde ağlayanımız yok evden çıkmayalım bari
ne diyon kız seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
İsmim duygucan canım:)
kızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))
hee unutmadan kilo bildirimimi yapıyııım
59.1
olsun yaf kaptan zatene bizim kelebeğimiz var sen çiçeeeeemiz ol olma mı?sakin ama alımlı yavrum kaptanım beeee.....kolay gelsin cnaım
ya ben onu şaka didimdi
gerçi kişilikle ilgili hiçbir zaman böyle içimde kelebekler uçuşan neşeli şen şakrak biri olmadım
Rabbim inş en kısa zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin....Canim cok guzel bir ruya gormusunbende suan beklemedeyim bakalim hayirlisi, rabbim hayirli saglikli sihatli tum isteyenlere bebek nasip etsin.
kizlar dizilerde filmlerde gordugunuz gibi, bir gece de hamile kalinmiyor inaninmegerse nekadar zor mus...
senin doktorun ne dedi canim ? bana 4 aylik tedavi verdi ilacla. eger olmassa asilama dedi . kizlar lutfen dua edin cok ihtiyacim var.
aslı kkız den de kız ve ikiz istiyom süsliyip püzliyip koltuk kenarına oturtucamcanım allah bağışlasın nazarlardan esirgesin
cinsiyeti ne
ben kız çocuklarına bayılıyorum ve çocuğum olmasını çook istiyorum
ama ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam valla
Allah bağışlasın canım...Rabbim hayırlı evlat etsin...canım 3 buçuk aylık oğlum var benim.ben de hep kuz isterdim ama anne olunca anladım cinsiyet hiç farketmiyor
kız ne orkjinal ismin avrmış öle:)çok beğendim...İsmim duygucan canım:)
Allah kurtarsın...kaçıncı çocuk olcek kine?bi de bu kadar bebe muhabebtine merak ettim kız mı erkek mikızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))
kızzz nazco ne ediinn yeni gördüm kusura kalma anca geçmişi hallettim...
kız nazco nereeee gittinneyse ben de çıkıyım girerim gün içinde..aslıcım ben çizelgeyi değiştiremiyorum bu hafta.evdeki bilgisayar hata verii..ama tekrar yazıyım her ihtimale karşı geçen hafta 73.6idi bu hafta 73.0.giden 600 gram..yaa bu kız ne gerii dime sakın ben senin işini zora sokmamak için tekrar yaziim dedim...yoksa makbıleylen bi alakam yok yani:))
memnun oldum tatlım
duygucancım senin boyun uzun sanırım 65 kg olunca vki 15 e düşüyor çok şanslısın
aaaaaa ne güzel yeni bebekmi geliyor gözde
hadi gözünüz aydın inş sağlıkla alırsınız bebişi kucağınıza
ne kadar verdin kuzum kilo çizelgen yok anlamadım ben
kız ne orkjinal ismin avrmış öle:)çok beğendim...
Allah kurtarsın...kaçıncı çocuk olcek kine?bi de bu kadar bebe muhabebtine merak ettim kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?