Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar -----------40

aysen_34---------17

Emidaf------------15

pinkcat87--------- 8

nazco------------11

elifus ----------- 10

selinay---------- 10

-
gozde07---------- 14

prenses88-------- 8

irras-------------izinli

eylulums--------- 5 izinli

fatma83--------- 16

dudujan ---------28

Son düzenleme:

yazıcam yazıcam ama zaman geçmiyor yahuu

kızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))

İsmim duygucan canım:)

memnun oldum tatlım
duygucancım senin boyun uzun sanırım 65 kg olunca vki 15 e düşüyor çok şanslısın

kızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))

aaaaaa ne güzel yeni bebekmi geliyor gözde
hadi gözünüz aydın inş sağlıkla alırsınız bebişi kucağınıza

kolay gelsin cnaım
ya ben onu şaka didimdi
gerçi kişilikle ilgili hiçbir zaman böyle içimde kelebekler uçuşan neşeli şen şakrak biri olmadım
olsun yaf kaptan zatene bizim kelebeğimiz var sen çiçeeeeemiz ol olma mı?sakin ama alımlı yavrum kaptanım beeee.....
:78::78::78:
Rabbim inş en kısa zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin....

aslı kkız den de kız ve ikiz istiyom süsliyip püzliyip koltuk kenarına oturtucamPP

canım 3 buçuk aylık oğlum var benim.ben de hep kuz isterdim ama anne olunca anladım cinsiyet hiç farketmiyor
Allah bağışlasın canım...Rabbim hayırlı evlat etsin...

İsmim duygucan canım:)
kız ne orkjinal ismin avrmış öle:)çok beğendim...

Allah kurtarsın...kaçıncı çocuk olcek kine?bi de bu kadar bebe muhabebtine merak ettim kız mı erkek mi

dün sahurda yediklerim
1 yumurta,1 kk peynir,1,5 dilim ekmek,2 zeytin,bol domates
iftarda davetteydim 1 dilim ekmek,1 kepçe mercimek çorbası,1 küçük dilim su böreği,2 kuru kayısı,2 ywmwk kaşığı pilav,1 porsiyon et güveç,3 yemek kaşığı patates püresi,bi de üzerine sütlaç..bu sefer ramazan boyunca yediğim tek firesiz iftar oldu her ikram edilenden yedim..dünkü temizlikten sonra elim ayağım titriyodu resmen çünkü..

kız nazco nereeee gittinneyse ben de çıkıyım girerim gün içinde..aslıcım ben çizelgeyi değiştiremiyorum bu hafta.evdeki bilgisayar hata verii..ama tekrar yazıyım her ihtimale karşı geçen hafta 73.6idi bu hafta 73.0.giden 600 gram..yaa bu kız ne gerii dime sakın ben senin işini zora sokmamak için tekrar yaziim dedim...yoksa makbıleylen bi alakam yok yani:))

Son düzenleme:
kızzz nazco ne ediinn yeni gördüm kusura kalma anca geçmişi hallettim...

oyyyy kuzum pc açıktı ben azcık işleniyodum zaman geçsin diye hemen yiyip yatmak istemiyorumda o yüzden sahurda toz filan alıyorum ertesi güne iyi oluyo hem
neyse gündüz görüşürüz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…