- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.281
ben de iyiyim sıkılıyorum.herşey aynıı.bıktım bu monotonluktan..
ayyy ne güzel maşallahhcümlemize okuyanlara allah zihin açıklığı vertsin inş.
hoş geldinn nazommmmmmmmmm
ah topraaam ya bu bayram malesef koca köylü takılcaz kurbana inş benim içinde çek memleketin havasını içine
iyidir kuzu ne yemek yapçam diye düşünüp duruyorum
gözün aydın gözdecim sen ist dasın dimi hem yakın yer olmuş hem kendi bölümün tebrik ediyorum seni
ben kocayı kendi köyünü yolluyom kendim kendi köyüme
çekerim çekmemmi kuzu
zaten ilk işim hala kızlarıyla bayramda buluşup bozüyükte lokanta mutfakda köfte ızgara yemek
ahhhhhhhhh çok leziz yapıyorlar
evet canım tanıdık birinin olması çok güzel zaten fadiğin anneside kafa dengi birine benziyo
bak ne diyo yaaaa
kıskandım valla biz manisada kös kös oturcaz elticiklerle birbirimizi süzcez
benim yerimede ye kuzuuuuuuuum
Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee
Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
wuwwwwwwww elticiklerrr toplencekkkk hıııııı o elticikler seni fazla süzmesin hatta üzmesin yoksaaa hazır bayram datiliiii oraya gelir
canım benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.
yaa kızlar konuşun ya niye susuyorsunuz
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
aynalar emidaf+ gozdee07+ dudujan+ aysen_34+ pinkcat87+
wuwwwwwwww elticiklerrr toplencekkkk hıııııı o elticikler seni fazla süzmesin hatta üzmesin yoksaaa hazır bayram datiliiii oraya gelir
aslıııııı kuzum nabeeeeeeeeeeeeeeer
aslııı listeye dereceleri yanlış yazmışlar gördünmü sonuç listesinde biz ikinci olmuşuz ama 2. takımı ikinci yazmışlar
onlar dördüncü halbuki bi baksana
sonuçlar canım cuma sonuç listeleri topiğinde açıklanıyor ama daha açıklanmadı
şimdi paylaşım topiğine bakabilirsin önce orda yayınlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?