Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evett. Teşekkür ederiim :)) Bugün çok güzel bi gün ya ne güzel haberler aldııkk :))

bak ne diyo yaaaa
kıskandım valla biz manisada kös kös oturcaz elticiklerle birbirimizi süzcez
benim yerimede ye kuzuuuuuuuum

evet canım tanıdık birinin olması çok güzel zaten fadiğin anneside kafa dengi birine benziyo

sagoll ceylanummmm
annemmmm terliği fırlattın mı 12 den isabet ettiren ilk milli anne olucak inş.:86::86::86::86::86:
bi duysa böye yazdığımı buraya terlikleri sıralar wallaaaaaaaa zeyna gibi

bak ne diyo yaaaa
kıskandım valla biz manisada kös kös oturcaz elticiklerle birbirimizi süzcez
benim yerimede ye kuzuuuuuuuum

wuwwwwwwww elticiklerrr toplencekkkk hıııııı o elticikler seni fazla süzmesin hatta üzmesin yoksaaa hazır bayram datiliiii oraya gelir

Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee

canım benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

inşallah canlar neyse kızlar ben çocukları fazla yalnız bırakmayayım yine gelmeye çalışıırıım. Öpüyorum hepinizii

Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee

yaşı uzun olsun tatlım bebişinizin analı babalı büyüsün inş

kuzummmmmmmmmmm benim merak etme sen annemmmm sülalenin cadı gelini ünvanını elimde bulunduruyorum tatlı cadı

yaşı uzun olsun tatlım bebişinizin analı babalı büyüsün inş

kuzummmmmmmmmmm benim merak etme sen annemmmm sülalenin cadı gelini ünvanını elimde bulunduruyorum tatlı cadı

aslııı listeye dereceleri yanlış yazmışlar gördünmü sonuç listesinde biz ikinci olmuşuz ama 2. takımı ikinci yazmışlar
onlar dördüncü halbuki bi baksana

selam kızlarr..2. olmuşsunuzz. tebrik ederimm.. bende 9 dan memnun kalmadım araştırmadan gitmiştim bi gerginlik vardı devamlı.bende 13. takıma geçtim kızlar..öle işte.dukana devam azar azar da olsa vermeye başladım. ayşemmm bacımm naporsun? gizem nereye gitti. fadime baya hızlı veriyor ne diyeti yapıyor. bunların cevaplarnı istiyorumhaa bide yeni arkadaşımız dudujan 3 kilo vermiş yanlış görmediysemm. süpeer gerçekten tebriklerr.şeyy bizde 6. olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…