Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canım yaww nasılsın bakalım
ben 9 takıma geldim ama senin yazılarına rast gelmedim hiç msn de denk gelsek soracaktım ama denk gelmedik

iyi canım bildiğin gibi devam kız bende bayramdan sonra dukana başlıycam herhalde hatta yarın carrefour a gidip yulaf kepeği müsli felan alıcam
dukan topiğine takılıyomusun? engin tecrübelerinden yararlanırım artık
kilo vermen nasıl bu arada dukan işe yarıyormu ?

gizemin eşi ameliyat oldu o yüzden iiznli
fadik bi diyet yapmıyo kaffasına göre takılıyo ama sahurda yemiyo su içiyomuş :) bende arada öyle yapıyorum

Çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber biran önce kurtuluruz şu kilolardan

kız ne orkjinal ismin avrmış öle:)çok beğendim...
teşekkür ederim canım senin adın ne?

kızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))
allah analı babalı büyüksün canım

canımmm dukan topiğine uğramıyorum artık. dukanıda arada kaçamakarım ola ola uyguluyorum. mesela sucuk yağlı yasak bazen sucuk kaçırdım,bazen light dondrumayı güllaçı filan kaçırdım. ama yinede verdim.tabi yapmamakl lazım ama ramazanda iftarlar davetler. biliyosun benim durmuştu kilo vermem normalde sporda hep yaptığım için artık spor fayda etmiyo du dukan harekete geçirdi sağolsun.. gizemin eşi iyileşsinde gizemde giysin üstüne hafif şeyler artıkk..aman komşuları duymasın.. fadik tek öğünle nasıl dayanıyon kızz.töbeee

Çok iyi anlıyorum canım seni daha 2 yıl önce 36-38 benden kıyafet giyiyordum şimdi gördükçe çok üzülüyorum ama hep beraber yine o elbiselerin içine girecez inş:)

madem o yok burda en sölimm o bizim nazmiye ablamııızzz..canım sen nasıl verdin 3 kilo maşalalh. bireysele bakmadım kaçıncı oldun 1. olmuşsundur sanırım.
Teşekkür ederim canım yok derece bile alamadım ama önemli olan kilo vermek canım orjinal birşey yapmadım diyetin ilk haftası hızlı kio veriliyor yoksa spor bile yapmadım

slm kızlarr ben geldim
bugün internet sorunluydu giremedim o yüzdenn
e siz naptınız bakalım nasılsınız??

yaa birsürü alıntı yaptım hepsi kaybolduu
deli edecek bu site beniii

Son düzenleme:

hoşgeldim tatlımmm
nasılsın bakalım neler yapıyorsun
tebriklerin için sağol teşekkür ederiz

menümü yazayım kızlar;
sahur
kendi yaptığım ekmekten kolay pizzadan 3 dilim yedim
ve su 1,5 litre

iftar;
1 tabak taze fasülye
3 kaşık yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği

sahur
1 adet domates
1 dilim peynir
2 dilim yufal ekmeği

iftar
1 tabaj yeşil fasulye
1 kade yoğur
1 dilim yulaf ekmeği
bolsu:)

selam kizlar, yarismanin sonucu belli oldumu takimlar arasi? gecmisi henuz okuyamadim da.

yanliz herkez gram gram bile olsa kilo vermis. sadece ben eksiyim listede kilo almisim .. bu hafta neden boyle oldu anlamadim, heralde ictigim hormon ilaclarindan ben bu ilaclari 4 ay icmek durumundayim... neyse hayirlisi bakalim. sahura kalkip sut yada yogurt yesem cok iyi olur.

2. olmuşuz canım bu hafta
evet canım hormal ilaçlarındandır büyük ihtima sıkma canını ama
afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…