- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.301
selam kızlarr..2. olmuşsunuzz. tebrik ederimm.. bende 9 dan memnun kalmadım araştırmadan gitmiştim bi gerginlik vardı devamlı.bende 13. takıma geçtim kızlar..öle işte.dukana devam azar azar da olsa vermeye başladım. ayşemmm bacımm naporsun? gizem nereye gitti. fadime baya hızlı veriyor ne diyeti yapıyor. bunların cevaplarnı istiyorumhaa bide yeni arkadaşımız dudujan 3 kilo vermiş yanlış görmediysemm. süpeer gerçekten tebriklerr.şeyy bizde 6. olduk
Çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber biran önce kurtuluruz şu kilolardanselam kızlarr..2. olmuşsunuzz. tebrik ederimm.. bende 9 dan memnun kalmadım araştırmadan gitmiştim bi gerginlik vardı devamlı.bende 13. takıma geçtim kızlar..öle işte.dukana devam azar azar da olsa vermeye başladım. ayşemmm bacımm naporsun? gizem nereye gitti. fadime baya hızlı veriyor ne diyeti yapıyor. bunların cevaplarnı istiyorumhaa bide yeni arkadaşımız dudujan 3 kilo vermiş yanlış görmediysemm. süpeer gerçekten tebriklerr.şeyy bizde 6. olduk
teşekkür ederim canım senin adın ne?kız ne orkjinal ismin avrmış öle:)çok beğendim...
allah analı babalı büyüksün canımkızlaar yengem doğuma gitti çocukların yanında duruyorum bende. Yarına giremeyebilirim durumum belli olmaz şimdiden söyleyeyim de giremezsem ya da sayıyı tamamlayamazsam izinli sayarsınız :))
Canım senin adın ne?memnun oldum tatlım
duygucancım senin boyun uzun sanırım 65 kg olunca vki 15 e düşüyor çok şanslısın
selam canım yaww nasılsın bakalım
ben 9 takıma geldim ama senin yazılarına rast gelmedim hiç msn de denk gelsek soracaktım ama denk gelmedik
iyi canım bildiğin gibi devam kız bende bayramdan sonra dukana başlıycam herhalde hatta yarın carrefour a gidip yulaf kepeği müsli felan alıcam
dukan topiğine takılıyomusun? engin tecrübelerinden yararlanırım artık
kilo vermen nasıl bu arada dukan işe yarıyormu ?
gizemin eşi ameliyat oldu o yüzden iiznli
fadik bi diyet yapmıyo kaffasına göre takılıyo ama sahurda yemiyo su içiyomuş :) bende arada öyle yapıyorum
ayyy ne güzel ya çok sevindim
bende 64 kiloya düştüğümde kırmızı bir elbise almıştım bir kere giyebildim kuzenin düğününde sonra erzuruma gittim orda giyme fırsatım yoktu sonra aldımda aldım aldımda aldım o elbise öyle duruyo
onun içine giymeme çooooooookkkk var ama onu giymeyi çok istiyorum facede resmim var ya siyah saçlı toplamışım hani elbise çok belli değil ama o elbise işte uuufff onu bir giyebilsem
Canım senin adın ne?
Boyum 1.68-1.69 canım çok da uzun değilim ame teşekkürler
Hoşbulduk canım nasılsın:?canımmm yaa hoş geldinnn biraz geç oldu ama
Teşekkür ederim canım yok derece bile alamadımmadem o yok burda en sölimm o bizim nazmiye ablamııızzz..canım sen nasıl verdin 3 kilo maşalalh. bireysele bakmadım kaçıncı oldun 1. olmuşsundur sanırım.
selam kızlarr..2. olmuşsunuzz. tebrik ederimm.. bende 9 dan memnun kalmadım araştırmadan gitmiştim bi gerginlik vardı devamlı.bende 13. takıma geçtim kızlar..öle işte.dukana devam azar azar da olsa vermeye başladım. ayşemmm bacımm naporsun? gizem nereye gitti. fadime baya hızlı veriyor ne diyeti yapıyor. bunların cevaplarnı istiyorumhaa bide yeni arkadaşımız dudujan 3 kilo vermiş yanlış görmediysemm. süpeer gerçekten tebriklerr.şeyy bizde 6. olduk
sahur
1 adet domates
1 dilim peynir
2 dilim yufal ekmeği
iftar
1 tabaj yeşil fasulye
1 kade yoğur
1 dilim yulaf ekmeği
bolsu:)
selam kizlar, yarismanin sonucu belli oldumu takimlar arasi? gecmisi henuz okuyamadim da.
yanliz herkez gram gram bile olsa kilo vermis. sadece ben eksiyim listede kilo almisim .. bu hafta neden boyle oldu anlamadim, heralde ictigim hormon ilaclarindanben bu ilaclari 4 ay icmek durumundayim... neyse hayirlisi bakalim. sahura kalkip sut yada yogurt yesem cok iyi olur.
2. olmuşuz canım bu hafta
evet canım hormal ilaçlarındandır büyük ihtimasıkma canını ama
afiyet olsun tatlım
2.olmusuz ooo supermisssbuyuk odulu takimima veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?