Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim hosgeldin.. seni gormek ne guzel keske 13 .takima gececegine 14.takima gecseydin seni ozledik valla. senden sonra yeni arkadaslarimiz geldi. diyete devam durmak yok sen ayrildigindan beri kac kilo verdin bakalim? Hala yuruyslere devam ediyormusun ?

kizlar kalkip temizlik yapmam gerekiyor birisi bana kalkip temizlik yapmami soyleyebilirmi acabahic canim istemiyor...ama misafirim gelicek. buugn temizlik yapmam gerekiyor. yarin gunduz misafirim var. ayrica pazar gunu iftara misafirim var...pazar gunu hepsini zorluk olmasin diye, borekle baklavayi yarin yapicam. birgun onceden. corba ana yemek salatalar pazar gunu yaparim artik.

neyse kizlar ben cikiyorum bukadar tembellik yeter kalkayimda islerimi yapayim bari. benim yerime yapicam birileri yok.

kizlar buarada ruyamda arabistan ulkelerine gitmisim ilk defa boyle bir ruya gordum ilgincti. esimin is nedeniyle gitmisiz falan. sonra acikmisiz, herkez disarda mangal yapiyormus bizde yapalim demisiz, ve et satin alip mangal yapmisiz . aranizda ruya yorumlayan varmi varsa yorumlarinizi bekliyorum. sonra disarda bayan soferler goruyorum, herkez kapali tabi, cok duzenliymis sehir falan. oyle iste yatmadan once ihlas suresini okumustum 1 kere. 2 gecedir okuyorum. hayirlara gelsin ins

hayır olsun tatlım rüya yorumundan da hiç anlamam :90:

aslııı listeye dereceleri yanlış yazmışlar gördünmü sonuç listesinde biz ikinci olmuşuz ama 2. takımı ikinci yazmışlar
onlar dördüncü halbuki bi baksana

evet aslı biz ilk 3 de yokuz nedennnnnnnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95:

kızlar bildirdim düzeltirler birazdan

canım ama ben öyle bir topik bulamadım ki:s

canım burda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-348.html

aman aman ammada marifetliyiz börek baklava filan kolay gelsin canım

canım rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkar hayır diyelim hayır olsun

dukanda kaçırmıycaksın diyolar kaçırcaksan başlamayın diyomuş kitapda sanırsam
gö..güvenemiyorum açıkcası bende
ii hadi bakalım kurban bayramına kadar hedefime ulaşmak istiyorum ben nasipse

evet evet giysin

hayırlara çıksın canım
rüyada gittiğin yer çok güzel ama rüyada et görmek dert tasa derler :26:

ya kızlar kaç dk dır saç topiğini okuyorum ben
biliyosunuz saçlarım kızıl benim ama ani bir kararla açmaya röfle yapmaya karar verdim
açık sarı aldım geçen sürdüm işte ama banamısın demedi sadece diplerden kendi saçımın rengi açıldı kızıllar duruyo :95:
ne yapacağımı şaşırdım palettenin felan saç açıcıları varmış ama yakarım saçlarımı diye korkuyorum..kimiside kahveye boyayın sonra istediğiniz renge boyayın demiş

fikriniz varmı ne yapayım sizce

canım kızıldan dönmek çok zor helede sarıya
saçına çok büyük zarar verirsin benim bildiğim ilk önce kızılı akıtıyorlar sonra üzerine boya olur yoksa kabul etmez ya bekleyip kızıl olan saçlarını kesecen ya da koyu bir renk kullanacan bir kaç ay

yarın eğer bulursam açıcı alıcam bakayım deniycem

ya da şeytan diyo al kıpkırmızı yap kafayı

aynalar -----------29

aysen_34---------28

Emidaf------------27

pinkcat87--------- izinli kuzenine gitti

nazco------------18

elifus ----------- 11

selinay---------- izinli

-
gozde07---------- 20

prenses88-------- 7

irras-------------izinli

eylulums--------- 2

fatma83--------- 6

dudujan ---------13

evettt son gunluk cizelgemi de yapmis bulunuyorum.

o şeytan bana neler yaptırmadı ki saç konusunda
saçımı yakmıştım bir ara yeşil bişey olmuştu
sakın sen şeytana uyma canım

üffff bilmiyorum yaaa kararsızım bakayım yarın bi çıkalım çarşıya neler alıcam

aslında bayram için kıyafet alıcaktım eşim vazgeçirdi etek alıcan zayıflıyosun sonra bol oluyo giyemiyosun dedi
bende iyi o zaman üstten bişey aliyim dedim
ama çanta alıcam kesin
çantaya doymuyorum :86:

eşin doğru demiş canım
çanta ayakkabı alabilirsin onlarda değişiklik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…