- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.321
selam kızlarr..2. olmuşsunuzz. tebrik ederimm.. bende 9 dan memnun kalmadım araştırmadan gitmiştim bi gerginlik vardı devamlı.bende 13. takıma geçtim kızlar..öle işte.dukana devam azar azar da olsa vermeye başladım. ayşemmm bacımm naporsun? gizem nereye gitti. fadime baya hızlı veriyor ne diyeti yapıyor. bunların cevaplarnı istiyorumhaa bide yeni arkadaşımız dudujan 3 kilo vermiş yanlış görmediysemm. süpeer gerçekten tebriklerr.şeyy bizde 6. olduk
neyse kizlar ben cikiyorum bukadar tembellik yeterkalkayimda islerimi yapayim bari. benim yerime yapicam birileri yok.
kizlar buarada ruyamda arabistan ulkelerine gitmisimilk defa boyle bir ruya gordum ilgincti. esimin is nedeniyle gitmisiz falan. sonra acikmisiz, herkez disarda mangal yapiyormus bizde yapalim demisiz, ve et satin alip mangal yapmisiz . aranizda ruya yorumlayan varmi varsa yorumlarinizi bekliyorum. sonra disarda bayan soferler goruyorum, herkez kapali tabi, cok duzenliymis sehir falan. oyle iste yatmadan once ihlas suresini okumustum 1 kere. 2 gecedir okuyorum. hayirlara gelsin ins
aslııı listeye dereceleri yanlış yazmışlar gördünmü sonuç listesinde biz ikinci olmuşuz ama 2. takımı ikinci yazmışlar
onlar dördüncü halbuki bi baksana
evet aslı biz ilk 3 de yokuz nedennnnnnnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95:
canım ama ben öyle bir topik bulamadım ki:s
kizlar kalkip temizlik yapmam gerekiyorbirisi bana kalkip temizlik yapmami soyleyebilirmi acaba hic canim istemiyor...ama misafirim gelicek. buugn temizlik yapmam gerekiyor. yarin gunduz misafirim var. ayrica pazar gunu iftara misafirim var...pazar gunu hepsini zorluk olmasin diye, borekle baklavayi yarin yapicam. birgun onceden. corba ana yemek salatalar pazar gunu yaparim artik.
neyse kizlar ben cikiyorum bukadar tembellik yeterkalkayimda islerimi yapayim bari. benim yerime yapicam birileri yok.
kizlar buarada ruyamda arabistan ulkelerine gitmisimilk defa boyle bir ruya gordum ilgincti. esimin is nedeniyle gitmisiz falan. sonra acikmisiz, herkez disarda mangal yapiyormus bizde yapalim demisiz, ve et satin alip mangal yapmisiz . aranizda ruya yorumlayan varmi varsa yorumlarinizi bekliyorum. sonra disarda bayan soferler goruyorum, herkez kapali tabi, cok duzenliymis sehir falan. oyle iste yatmadan once ihlas suresini okumustum 1 kere. 2 gecedir okuyorum. hayirlara gelsin ins
canımmm dukan topiğine uğramıyorum artık. dukanıda arada kaçamakarım ola ola uyguluyorum. mesela sucuk yağlı yasak bazen sucuk kaçırdım,bazen light dondrumayı güllaçı filan kaçırdım. ama yinede verdim.tabi yapmamakl lazım ama ramazanda iftarlar davetler. biliyosun benim durmuştu kilo vermem normalde sporda hep yaptığım için artık spor fayda etmiyo du dukan harekete geçirdi sağolsun.. gizemin eşi iyileşsinde gizemde giysin üstüne hafif şeyler artıkk..aman komşuları duymasın..fadik tek öğünle nasıl dayanıyon kızz.töbeee
ya kızlar kaç dk dır saç topiğini okuyorum ben
biliyosunuz saçlarım kızıl benim ama ani bir kararla açmaya röfle yapmaya karar verdim
açık sarı aldım geçen sürdüm işte ama banamısın demedi sadece diplerden kendi saçımın rengi açıldı kızıllar duruyo :95:
ne yapacağımı şaşırdım palettenin felan saç açıcıları varmış ama yakarım saçlarımı diye korkuyorum..kimiside kahveye boyayın sonra istediğiniz renge boyayın demiş
fikriniz varmı ne yapayım sizce
canım kızıldan dönmek çok zor helede sarıya
saçına çok büyük zarar verirsin benim bildiğim ilk önce kızılı akıtıyorlar sonra üzerine boya olur yoksa kabul etmez ya bekleyip kızıl olan saçlarını kesecen ya da koyu bir renk kullanacan bir kaç ay
yarın eğer bulursam açıcı alıcam bakayım deniycem
ya da şeytan diyo al kıpkırmızı yap kafayı
yarın eğer bulursam açıcı alıcam bakayım deniycem
ya da şeytan diyo al kıpkırmızı yap kafayı
o şeytan bana neler yaptırmadı ki saç konusunda
saçımı yakmıştım bir ara yeşil bişey olmuştu
sakın sen şeytana uyma canım
üffff bilmiyorum yaaa kararsızım bakayım yarın bi çıkalım çarşıya neler alıcam
aslında bayram için kıyafet alıcaktım eşim vazgeçirdi etek alıcan zayıflıyosun sonra bol oluyo giyemiyosun dedi
bende iyi o zaman üstten bişey aliyim dedim
ama çanta alıcam kesin
çantaya doymuyorum :86:
canim kendin niye urasiyorsun ? kuafore git bence. hic ugrasmaya degmez, ayrica olucakmi bakalim dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?