- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.421
canım benim adetimdir hasta olmadığım hiç bir bayram yok normal bu benim için
aayy çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım
bizde seni çok sevdik canım inş çıtır biri olarak ayrılacaksın takımdan
iyiyim canım bayram temizliği ile annem kış temizliği hazırlığını karıştırdı ev göçüyorben varım canım nasılsın :79:
İnşallah canım hep beraber...buarada hasta mısın çok geçmiş olsun
İlaçlarını al dinlen tatlım babam yakalanmış benimde burun akıntısı mide bulantısı yatıyor aman dikkat et salgın varmış yaz yaz çok geçmiş olsunsağol canım üşüttüm heralde mide bulantısı ve boğazda gıcıklanma var daha yeni başlıyor bende iyice artmadan atlatmaya çalışıyorum
neler yapıyorsun
iyiyim canım bayram temizliği ile annem kış temizliği hazırlığını karıştırdı ev göçüyordinlenme arasında buraya geliyorum sen nasılsın hastasın galiba çok geçmiş olsun
annem benim titizlik hastası canım psikolojik hergün temizliyor hergün kavga ama artık bende bıktım söylemeden yapıp oturuyorumkolay gelsin canım
ya bu temizlik olayını abartıyorlar ya sanki her gün ev temizlenmiyor
bayram gelince hep böyle
İlaçlarını al dinlen tatlım babam yakalanmış benimde burun akıntısı mide bulantısı yatıyor aman dikkat et salgın varmış yaz yaz çok geçmiş olsuncanım yorgan yastık havalandırdık şimdide duvar silmeye başlayacaz:26:
canım ben yine gelirim duvarın bir tarafını sileyim arada burdayım öpüyorum görüşürüz
nazcom aşağıda görüyorum seni
burda mısın :79:
sağol nazmiyecim ben geldim sen gimişsin,arkadaşınada geçmiş olsun canım çok zor allah sabır versin...
canım benim adetimdir hasta olmadığım hiç bir bayram yok normal bu benim için
aayy çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım
bizde seni çok sevdik canım inş çıtır biri olarak ayrılacaksın takımdan
iyiyim canım bayram temizliği ile annem kış temizliği hazırlığını karıştırdı ev göçüyordinlenme arasında buraya geliyorum sen nasılsın hastasın galiba çok geçmiş olsun
Canım bugün bir tek biz burada galiba:44:
hoşbuldum canımduygu hoşgeldin canım :79:
Annem canıma okudu 2 gündür yok halı sil kduvar silsağol canım ya gittim geldim hepten üzüldüm istemiyodu önce kazayla kalmıştı tabi şimdi alışmış kabullenmiş ağlayıp duruyor kötü oldum kendi yaşadıklarım geldi aklıma zor gerçekten
ay ben bekarken annem bizimde canımızı okurdu bayram öncesi meşhur sözüde[ gelen komşu günü değil bayram ] dı bütün ev hop oturur hop kalkardı
şimdi ben bayramdan sonra yapıyorum temizlik evde olmuyoruzya ama güzel olan eskisi gibiymiş inan böyle bir tadı yok bayramların bir hazırlık yok çünkü
salonun duvarlar bitmek üzere ama şimdi iftar arası verdik canım sonra niye devam:2:haftasonu olunca sessiz oluyor bide izinliler var canım
nasıl bitti mi duvarlar
Hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın şimdi bayram temizliğine dönüyorum yineslm kızlar ben geldimmm :87:
nasılsınız???
Hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın şimdi bayram temizliğine dönüyorum yinegörüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?