Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım hep beraber...buarada hasta mısın çok geçmiş olsun

sağol canım üşüttüm heralde mide bulantısı ve boğazda gıcıklanma var daha yeni başlıyor bende iyice artmadan atlatmaya çalışıyorum
neler yapıyorsun
İlaçlarını al dinlen tatlım babam yakalanmış benimde burun akıntısı mide bulantısı yatıyor aman dikkat et salgın varmış yaz yaz çok geçmiş olsun canım yorgan yastık havalandırdık şimdide duvar silmeye başlayacaz:26:

iyiyim canım bayram temizliği ile annem kış temizliği hazırlığını karıştırdı ev göçüyor dinlenme arasında buraya geliyorum sen nasılsın hastasın galiba çok geçmiş olsun

kolay gelsin canım
ya bu temizlik olayını abartıyorlar ya sanki her gün ev temizlenmiyor
bayram gelince hep böyle

sizede geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babana
kolay gelsin canım işiniz baya zor

sağol nazmiyecim ben geldim sen gimişsin,arkadaşınada geçmiş olsun canım çok zor allah sabır versin...

sağol canım ya gittim geldim hepten üzüldüm istemiyodu önce kazayla kalmıştı tabi şimdi alışmış kabullenmiş ağlayıp duruyor kötü oldum kendi yaşadıklarım geldi aklıma zor gerçekten

kır şu makus talihini aslıcım ilaç al ve bu bayram hastalanma

iyiyim canım bayram temizliği ile annem kış temizliği hazırlığını karıştırdı ev göçüyor dinlenme arasında buraya geliyorum sen nasılsın hastasın galiba çok geçmiş olsun

ay ben bekarken annem bizimde canımızı okurdu bayram öncesi meşhur sözüde[ gelen komşu günü değil bayram ] dı bütün ev hop oturur hop kalkardı
şimdi ben bayramdan sonra yapıyorum temizlik evde olmuyoruzya ama güzel olan eskisi gibiymiş inan böyle bir tadı yok bayramların bir hazırlık yok çünkü

duygu hoşgeldin canım :79:
hoşbuldum canım

Annem canıma okudu 2 gündür yok halı sil kduvar sil Arkadaşına çok üzüldüm ablacım allah sabır versin...
haftasonu olunca sessiz oluyor bide izinliler var canım
nasıl bitti mi duvarlar
salonun duvarlar bitmek üzere ama şimdi iftar arası verdik canım sonra niye devam:2:

televizyonumuz bozuldu
servis yarın sabah gelecekmiş

benim pc den tv izliyoruz bu gece çok gelemem haberiniz olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…