- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.401
tatlım sabah benim kuaförü aradım kapalıydı açmadıaa canım tanıdığın varsa gideirm valla bozükte
ben orda hiç bir kuaföre gitmedim sen tam adresi yazarsın bana faceden
haklısın canım yarın bir sorayım o zaman burdaki kuaförelere
işte tanıdık böyle yapınca insana daha çok koyuyor yaaa
tamam canım çok sağolasın
off şu k,lo varya heryerde kısıtlıyo insanı yaaa:95:
aslı kız düşünsene sen 80 kiloya indiğinde iki dirhem bi çekirdek giyinir altını topuklu ayakkbılar hafif bir makyaj çocukların karşısına öyle çıktığını...
ayy ben bile heyecan yaptım
aslında sana diycem diyecem ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum açıkcası
ramazandan sonra kilo vermene biraz hızlandırmalısın
tamam yavşa vericem felan diyosun ama sonuçta birden 2 3 kilo ver demiyorum zaten ama kilona göre haftada bir kilo vermen çok normal ay da 4 kilo eder zaten uzmanlarda böyle diyor..hee 80 ne inersin sonra yavaşlatırsın...
zayıflayınca inan psikolojin bile düzelecek kendine güveneceksin hayata çok daha farklı bakacaksın daha enerjik olacaksın
sen bi düşün bu söylediklerimi
yok canım neden yanlış anlayım bugün fadiklede konuştuk bayramdan sonra bende hızlanmayı düşünüyorum
ben hep ramazanda kilo alırdım birde daha önce yaşadığım olaylar yüzünden çok fazla hayatımdaki olumsuzlukları yansıtmamaya çalışıyorum artık buraya ama şuan çok stresli bir dönemdeyim. buna rağmen gramda olsa verdiğime ben seviniyorum. çok iyi değilim belki ama kendimi en azından bırakmadım bu da kar diyorum kendim için. bayramdan sonra bi hızlanmak gerekiyor
gene günaydın kızçeler salaun güzel dilekleriniz için biz şimçik gidiyoruz eşimlen çınarcık fln fln gezicez biraaaz gözlerden uzak olucaz
zaten bu ayın 24ündede evlilik yıl dönümümüz bu aralar pek bi romatik benimki
nasılsınız kızlar?
yok kimse galibaa((
görüşürüz kızlar ben yine ugramaya çalışırım öpüldünüzzzzz
gitme ilkiiiiiiin ben burdaydım görmedinmi beni hala yaaaaaaaaaaaa
gene yanlız kaldım
görünmez mi olduuuuum yoksam
eline sağlık canım haydin cezaya dion yani(ama akşam net bozuktu yavvvv
ya nazcom ben de ağda seti almak istiyom pudrasız hangisini tavsiye edersin canım yaaa?bana da bi el atsan?her ay kuaföre gidemiom artık kendi başımın çaresine bakmam lazım
ya aslı aslında abdde aleovera jeller var acayip işe yarıyo cildi süper düzeltiyo...ya prenses canım ya parasını evrsek de sen bize temin etsen mesela olma mı yaa?çok mu şey istemiş olurum senden?
slm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...
kızlar gelelim bana...dün dediğim gibi son anda bi edirne gezisi çıktı ve yanlız katıldım üstelik çok ii geldi..nasıl oldu anlamadım ama bişekilde gruptan ayrıldım herkes abdest,çay derdine düştü ben de camiye giriyom dedim ve selimiyede üst kat bayanların olduğu bölümde çok kuytu bi köşe var öğrenciyken sık sık oraya giderdim..dün de orada kılmak nasip oldu ve acayip mutlu hissettim...8 sene önceki ben geldi gözümün önüne ve mutlulukla beraber bi burukluk oldu..iç hesaplaşmalarımı yaptım bol bol ve ii geldi..kendine zaman ayırmak ne kadar güzelmiş onu bi kere daha anladım..herkeşlere dua ettim bol bol..
şimdik gelelim menülere
dün sahurda 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,2 zeytin,1 domates
iftarda 1 kepçe çorba,2 litre kadar su,1 porsiyon ciğer,domates,soğan,1 bardak ayran,3 dilim de ekmek yedim.sonra bi nostalji yapmak istedim öğrenciyken fırsat buldukça yapardım.teravih sonrası macuncudaan macun aldım ve de yarım limon istedim üstüne...ohhh bol bolll sıktım ve de yedim tatlı nietine...bi de yatmadan önce 15-16 tane üzüm yedim...iiki de yemişim çünkü bu gece sahura yine kalkamadık yalan oldu bizim sahur..bu arada akşam büyük görümcem çağırdı oradayız...yani mutfakla uğraşmıycam.sadece valizlerimi hazırlıycam inş....malum yarın yolcuyum iste..oradan da doğrucaaaaa ver elini diyarbakır....
kızlar haftaya doğum günüm benim
annemle babam sabah sabah aradı kızım neye ihtiyacın var söyle alıcam diyo ben yok bişeye ihtiyacım dedim boşver
iyi o zaman kafama göre takılırım dedi
ayyy canlarım benim yaaa
ellerine sağlık canım
allah kabul etsin canım dualarını
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
son zamanlarda çok üzüldün onun etkisi olabilir canım psikolojik olabilir
canım belki verilir ama sağlıklı olmaz
ben süre koyma kendine olmadığı zaman psikolojik olarak ekileniyo insan
sen bu kilolardan kurtulmaya hedeflen
bide sen doğum yaptın çok normal kilo alman bu kadar takma canım
inan rahat olursan daha kolay gider kilolar
maşallah canım
ben gözümü açamıyorum
bir kaç gün sanki hasta olacak gibiyim boğazım gıcıklanıyo midem bulanıyor üşütmüşüm gibi
dün gece nane limon içtim iyi geldi ama tam bu üzerimdeki kırıklığı atamadım canım
geldim ama birazdan cıkcam.duşa girdim o sıra.şimdi de kuzeni çağırdım pazara gidicez.:) nasılsın ablacım
Hoşbulduk canım inanın siz olmasaydınız ben bu sene başlamayacaktım bile diyete çünkü bıktım ver al ver al ama uzun süredir yorum yapmadan takip ediyordum bir bakayım dedim ve sizleri çok sevdimmmmmmmyaa kızlar ben niye böle oldum.sabah beri okuyom daha yeni jeton düştü....
herkesleri çoookkk tebrik ederim.artık yavaş yavaş toparlanıyoruz inş...bi geçiş dönemiymiş demekki....tabii dudujanın etkisi de büyükk..takıma tekrar hoşgeldin canım...ama bireyselde ii bi deerec almışsındır zannnımca....ya da arada kaynadı...hayırlısı...ya işte ben takım böle olunca çok mutlu oluyorum....herkes azar azar ya da çok vermiş bu hafta.destekleşerek ramazanı kazasız belasız atlatmak çok mutlu etti beni inanın...normalde ramazan olacak da kilo vercek pehhhh..ama şimdi... tekrar tebrikler takımım...
Çok geçmiş olsunslm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...
Çok memnun oldum nazmiye ablatatlım benim adım nazmiye izmirdeyim 37 yaşındayım bide bir tane oğluşum var kısaca böle yani
:
tatlım iyice hastalanmadan bir önlem al bu işe bak bayramı hasta geçiricen bu gidişle şimdiden kendine takviye ilaçlar al
iyidir tatlım bende hazırlanıp çıkıcam birazdan arkadaşımın bebeği ölmüş karnında kürtaj yapmışlar çok üzüldüm ona gidicem
Hoşbulduk canım inanın siz olmasaydınız ben bu sene başlamayacaktım bile diyete çünkü bıktım ver al ver al ama uzun süredir yorum yapmadan takip ediyordum bir bakayım dedim ve sizleri çok sevdimmmmmmm
Kimsecikler yok mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?