Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee bu arada dünkü menümü yazayım...
iftarda
1 kase çorba
3 4 tane sarma
biraz pilav iki üç çatal tavuk
1 yemek kaşığı fırında patates
2 köfte

sahurda

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

tatlım sabah benim kuaförü aradım kapalıydı açmadı
sonra arkadaşını tanıyordum aradım sordum hamileydi zor geçiyomuş ramazanda açmamış ulaşamadım yani
bencede sen bu ilk açma işini bir kuaförde yaptır bende kızıldan sarıya dönmüştüm kuaför iki seferde ancak açabilmişti saçımı yıpratmamak için zor oluyor
bide saçın kötü olur diye korkuyorum
ben sana faceden bozüyükteki kuaförleri yazarım arar sorarız kaça yapıyorlar diye ona göre orda gidersin

tatlım bende ayşene katılıyorum ayda 4 kilo gibi bir hedef koy kendine bu çok normal ve sağlıklı
sıkıntılarının arasında kilo vermek sana iyi gelicektir canım hayatında bir güzellik olucak

aaaa çok güzel gözün aydın kuzum çabuk düzeliyo senin gonca sanırım yıldönümü planların gerçekleşçek hadi hayırlısı

nasılsınız kızlar?

iyidir güzelim geçmiş yapıyorum sen nasılsın

tatlım ben viweet in rolon ağdalarını kullanıyorum azulen den makinası bana hediye gelmişti ben memnunun pratik oluyor bide ben tüy fakiri bir insanım

geçmiş olsun tatlım stresten herhalde stres bence bi çok hastalığın kaynağı

ooooooo ne güzel kızım sen leyleği havada gördün herhalde bu sene paso seyehat ah ahhhhhhhhhhh

ay ne güzel ya ne ince düşünmüşler ana baba gibisi varmı ya allah başımızdan eksik etmesin
şimdiden kutlu olsun canım doğum günün

tatlım iyice hastalanmadan bir önlem al bu işe bak bayramı hasta geçiricen bu gidişle şimdiden kendine takviye ilaçlar al

iftar menüm
2 tabak şehriye çorbası
2 kaşık mor lahana kavurması
1 dilim pide
sahur
1 dilim pide
1 dilim peynir
4 zeytin
bol su

sağol nazmiyecim ben geldim sen gimişsin,arkadaşınada geçmiş olsun canım çok zor allah sabır versin...

Hoşbulduk canım inanın siz olmasaydınız ben bu sene başlamayacaktım bile diyete çünkü bıktım ver al ver al ama uzun süredir yorum yapmadan takip ediyordum bir bakayım dedim ve sizleri çok sevdimmmmmmm

Çok geçmiş olsun

tatlım iyice hastalanmadan bir önlem al bu işe bak bayramı hasta geçiricen bu gidişle şimdiden kendine takviye ilaçlar al

canım benim adetimdir hasta olmadığım hiç bir bayram yok normal bu benim için

iyidir tatlım bende hazırlanıp çıkıcam birazdan arkadaşımın bebeği ölmüş karnında kürtaj yapmışlar çok üzüldüm ona gidicem

aayy çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım

Hoşbulduk canım inanın siz olmasaydınız ben bu sene başlamayacaktım bile diyete çünkü bıktım ver al ver al ama uzun süredir yorum yapmadan takip ediyordum bir bakayım dedim ve sizleri çok sevdimmmmmmm

bizde seni çok sevdik canım inş çıtır biri olarak ayrılacaksın takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…