- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.381
canım 10 günde biraz zor olur ama bence 2-2.5 kilo olabilir.hızlı olacağına köklü olsun daha ii..bu arada bana müsade.aslında iizinli sayılmak istiyodum onu yazmak için girmiştim ama uzadı işim.aslıcım beni yarın yok say canım bi de pazartesi...istanbulda olcem..ordan da salı günü diyarbakır yolcusu..salı günü için de bişey diemiyorum ama giremezsem izinli sayın...çok öptüm hepinizi..seviyorum sizi be canlar...günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?
canım 10 günde biraz zor olur ama bence 2-2.5 kilo olabilir.hızlı olacağına köklü olsun daha ii..bu arada bana müsade.aslında iizinli sayılmak istiyodum onu yazmak için girmiştim ama uzadı işim.aslıcım beni yarın yok say canım bi de pazartesi...istanbulda olcem..ordan da salı günü diyarbakır yolcusu..salı günü için de bişey diemiyorum ama giremezsem izinli sayın...çok öptüm hepinizi..seviyorum sizi be canlar...
günaydıııınnnnn
been gelldimmmm
nasılsınız çıtırrllarrrrr
günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?
slm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...
ÇİÇEEEEMİZZ BİZ DE SENİ ÇOK SEVİYOZZZ EMİNNNN OLLL
tamam kaptancım hemen yapıyorum....
kızlar yaa ben de akşam giremedim hatta sinir oldum o karmaşada netin başında yarım saat verip hiç bişey yazamadım(bu arada dün akşam edirneye gittim bi ablam araba almışlar onun için iftar yapıos sizde gelin die bizi de çağırdı...eşimin de krklarelide mali müşavirler odasının yemeği vardı orada iftarı vardı..ben de izin aldım ve tek katıldım....çoooooooooookkkkkkkkkkk güzeldi yaaa..uzun zamandan beri selimiyede teravih kılmıyodum...çok ii geldii yaaaaa...herkeslere dua ettim çok şükürrr.....
slm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...
günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?
saat 5,5 felandı yattım 11 de kalktım nasıl ama :86:
sen nasılsın
kızlar haftaya doğum günüm benim
annemle babam sabah sabah aradı kızım neye ihtiyacın var söyle alıcam diyo ben yok bişeye ihtiyacım dedim boşver
iyi o zaman kafama göre takılırım dedi
ayyy canlarım benim yaaa
ellerine sağlık canım
allah kabul etsin canım dualarını
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
son zamanlarda çok üzüldün onun etkisi olabilir canım psikolojik olabilir
canım belki verilir ama sağlıklı olmaz
ben süre koyma kendine olmadığı zaman psikolojik olarak ekileniyo insan
sen bu kilolardan kurtulmaya hedeflen
bide sen doğum yaptın çok normal kilo alman bu kadar takma canım
inan rahat olursan daha kolay gider kilolar
maşallah canım
ben gözümü açamıyorum
bir kaç gün sanki hasta olacak gibiyim boğazım gıcıklanıyo midem bulanıyor üşütmüşüm gibi
dün gece nane limon içtim iyi geldi ama tam bu üzerimdeki kırıklığı atamadım canım
ayy ne güzel canım gelsin hediyeler bakalım
şimdiden nice mutlu senelere canım
ben kalakyım yavaştan hazırlaniyim
kurana gidicem ordanda benim tosun paşa uyanbilirse carfura gidicez bakalım
haydin öptüm
ahh be canım..çok çok geçmiş olsun yaaaa..bu aradalar dikkat et kendine..oruç tutma madem doktor istemedi sen de sonra kazasını tutarsın..çünkü vücut direnci bi düştümü zor toparlanıyo vücut malum..ne imiş peki asıl sorun?acaba bi yerde soğuk mu aldın?avalar sıcak olunca insan nerde rüzgar yiyo,nerde üşüyo anlayamıyo malesef(şimdi nasıl hissediyosun peki?
13-19 Ağustos devam çizelgesi
aynalar:+,+,+,+,+,+
aysen34:i,+,+,+,+,+
emidaf:i,i,+,i,+,+
pinkcat87:+,+,+,+,+,i
nazco:+,+,+,+,+,+
elifus:+,+,+,+,+,+
selinay:+,+,+,+,+,i
gözde07:+,+,+,+,+,+
prenses88:+,+,+,+,+,+
irras:+,+,i,i,i,i
eylulums:+,+,+,i,i,+
fatta83:i,i,+,+,+,+
dudujan:i,i,+,+,+,+
kızlar 15inde sitede sorun vardı malum.o yüzden bir günü saymadım...
geçmiş olsun canım
yat dinlen iyice dinlenemden hastalık atlatılmıyo gerçi iki tane eşkiyayla nasıl olacak bilmem
ellerine sağlık canım
allah kabul etsin canım dualarını
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
son zamanlarda çok üzüldün onun etkisi olabilir canım psikolojik olabilir
olabilir canım birazda kan değerlerim düşük çıktı daha dikkat edecem artık....
Canım senin adın ne?
Boyum 1.68-1.69 canım çok da uzun değilim ame teşekkürler
madem o yok burda en sölimm o bizim nazmiye ablamııızzz..canım sen nasıl verdin 3 kilo maşalalh. bireysele bakmadım kaçıncı oldun 1. olmuşsundur sanırım.
selam kizlar, yarismanin sonucu belli oldumu takimlar arasi? gecmisi henuz okuyamadim da.
yanliz herkez gram gram bile olsa kilo vermis. sadece ben eksiyim listede kilo almisim .. bu hafta neden boyle oldu anlamadim, heralde ictigim hormon ilaclarindanben bu ilaclari 4 ay icmek durumundayim... neyse hayirlisi bakalim. sahura kalkip sut yada yogurt yesem cok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?