Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

13-19 Ağustos devam çizelgesi
aynalar:+,+,+,+,+,+
aysen34:i,+,+,+,+,+
emidaf:i,i,+,i,+,+
pinkcat87:+,+,+,+,+,i
nazco:+,+,+,+,+,+
elifus:+,+,+,+,+,+
selinay:+,+,+,+,+,i
gözde07:+,+,+,+,+,+
prenses88:+,+,+,+,+,+
irras:+,+,i,i,i,i
eylulums:+,+,+,i,i,+
fatta83:i,i,+,+,+,+
dudujan:i,i,+,+,+,+
kızlar 15inde sitede sorun vardı malum.o yüzden bir günü saymadım...

günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?
canım 10 günde biraz zor olur ama bence 2-2.5 kilo olabilir.hızlı olacağına köklü olsun daha ii..bu arada bana müsade.aslında iizinli sayılmak istiyodum onu yazmak için girmiştim ama uzadı işim.aslıcım beni yarın yok say canım bi de pazartesi...istanbulda olcem..ordan da salı günü diyarbakır yolcusu..salı günü için de bişey diemiyorum ama giremezsem izinli sayın...çok öptüm hepinizi..seviyorum sizi be canlar...

günaydın kızlar

fatoş nasılsın kuzum
eylül naber canım sana geçen bi soru sormuştum ama görmedin sanırım
sivasta hangi mahallede öğretmensin
okul adı vermezsin diye mah şeettirdimdeee

güle güle cano şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dön yuvana inşlh

günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?

bende bayrama kadar 65 e düşmeyi planlıyodum hatta hala düşünüyorum ama 10 günde verebilirmiyim ki 3 kiloya yakın diyorum

iftarda pideyi kesersem sebze yemeğine ağırlık verirsem sahurdada special k veya sadece süt içersem belki veririm diyorum :44:

geçmiş olsun canım
yat dinlen iyice dinlenemden hastalık atlatılmıyo gerçi iki tane eşkiyayla nasıl olacak bilmem

kızlar haftaya doğum günüm benim
annemle babam sabah sabah aradı kızım neye ihtiyacın var söyle alıcam diyo ben yok bişeye ihtiyacım dedim boşver
iyi o zaman kafama göre takılırım dedi

ayyy canlarım benim yaaa

ÇİÇEEEEMİZZ BİZ DE SENİ ÇOK SEVİYOZZZ EMİNNNN OLLL

ellerine sağlık canım

allah kabul etsin canım dualarını

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
son zamanlarda çok üzüldün onun etkisi olabilir canım psikolojik olabilir

canım belki verilir ama sağlıklı olmaz
ben süre koyma kendine olmadığı zaman psikolojik olarak ekileniyo insan
sen bu kilolardan kurtulmaya hedeflen
bide sen doğum yaptın çok normal kilo alman bu kadar takma canım
inan rahat olursan daha kolay gider kilolar

saat 5,5 felandı yattım 11 de kalktım nasıl ama :86:

sen nasılsın

maşallah canım
ben gözümü açamıyorum
bir kaç gün sanki hasta olacak gibiyim boğazım gıcıklanıyo midem bulanıyor üşütmüşüm gibi
dün gece nane limon içtim iyi geldi ama tam bu üzerimdeki kırıklığı atamadım canım

ayy ne güzel canım gelsin hediyeler bakalım

şimdiden nice mutlu senelere canım

sana dedim eczaneden gidip grip tozlarından al boğaz pastili al diye
çekmeye niyetin var galiba
ayy ne güzel canım gelsin hediyeler bakalım

şimdiden nice mutlu senelere canım

sağol canım
evet gelsin hediyeler bakalım

biraz sıkıntı,birazda kan değerlerim düşük çıktı öle bakalım biraz daha dengeli beslenmem lazım...

zor biraz kuzu 3 kilo fln verebilirsin ....

eline sağlık canım....

geçmiş olsun canım
yat dinlen iyice dinlenemden hastalık atlatılmıyo gerçi iki tane eşkiyayla nasıl olacak bilmem

yatamıyorumki kuzu dediğin gibi............

Canım senin adın ne?
Boyum 1.68-1.69 canım çok da uzun değilim ame teşekkürler

tatlım benim adım nazmiye izmirdeyim 37 yaşındayım bide bir tane oğluşum var kısaca böle yani

madem o yok burda en sölimm o bizim nazmiye ablamııızzz..canım sen nasıl verdin 3 kilo maşalalh. bireysele bakmadım kaçıncı oldun 1. olmuşsundur sanırım.

hoşlgeldin kuzum nasılsın herşey iyidir inş

sıkılma tatlım ilaçlardandır büyük ihtimalle belki vücüt kısa sürede alışır ilaçlara almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…