- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.481
güle güle giy canım
saç maşasını hangi marka aldın kaça aldın denedin mi güzel oluyo mu
Büyük bir heyecanla bekliyorum canımkızlar birde yarın 84 kiloluk halimle 67 kiloluk halimin resmini koyucam yüzhatlarını karalayıp
yok canım ben sivaslı değilim eşim sivaslı tüm ailesi orda
kaynımda orda öğretmen yunusemre mah de o da
sivasa gelirsem görüşeceğim biri daha çıktı
kız elektirik idaresine felan işin düşerse haber et diğer kaynımda oranın müdürü haberin ola
20 ağustos mesaj sayımı
ayşen_34=21
aynalar=19
dudujan=18
fatta83=11:87::87::87:
gözde07=10
nazco=9
selinay=8:93::93::93:
pinkcat=8:79::79::79:
elifus=8
eylül=7
prenses emidaf irras
izinli
sağol canım
rowenta canım 38 e aldım
denedim tabisi ama fazla uğraşmak istemedim gece gece
birde acemi olduğum için alışmamız zaman alacak galiba ama bukleleri baya baya kalıcı buklenin üstüne kaç kez maşa geçtim anca öle düzlendi
kızlar birde yarın 84 kiloluk halimle 67 kiloluk halimin resmini koyucam yüzhatlarını karalayıp
kızlar bu akşam topluca bir iftar veriyorum çok kalabalık bir misafir ordusu gelecek akşama bize o yüzden dün akşamdan beri hazırlık yapıyorum
beni bugün izinli sayın lütfen işlerim biraz zor yetişicek nefes almadan çalışmam lazım baya kolayladım ama ıvır zıvır bissürü şey var yapılacak
gece yorgun olurum herhalde yarın gelirim artık
Büyük bir heyecanla bekliyorum canım
birde ismin neydi ve yaşın kaçtı canım daha kimseyi öğrenemedim biraz zaman gerekiyor galiba
hım demek sivas gelinisin....ben de hem sivaslıyım hem de sivas geliniyim.gelirsen görüşürüz tabiki
ellerine sağlık canım
güle güle kullan çok iyi almışsın
sağolasın daha güzeli senin olsun
canım buraya koyma profile koy ve sadece arkadaşlarının görmesine izin ver böylece yüzünü karalamak zorunda kalmazsın
kızlar bu akşam topluca bir iftar veriyorum çok kalabalık bir misafir ordusu gelecek akşama bize o yüzden dün akşamdan beri hazırlık yapıyorum
beni bugün izinli sayın lütfen işlerim biraz zor yetişicek nefes almadan çalışmam lazım baya kolayladım ama ıvır zıvır bissürü şey var yapılacak
gece yorgun olurum herhalde yarın gelirim artık
saat 5 de yattım 1 de kalktım baya uyudum bugün çok şükür belim ağrımadığı için
ayy aylar sonra ilk kez bu kadar uyudum ve tutulmadan uyandım o yüzden kendimi çok mutlu hissediyorum rabbime çokk şükürrrr
aayy canım çok sevindim adına
demek ilaçlar işe yaradı
allah şifalar versin canım
ben şimdi kalkıyorum canım bugün biraz temizlik yapıcam dip köşe aslında cam silmem lazım ama bakayım gözüm kesermi
akşama yemeğimde yok ne yapacağıma karar veremedim
üfff kadınlık ne zor iş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?