Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazıyım
iftar
1 kepçe çorba
3 küçük biber dolması
1 y.k makarna

sahur
yarım tabak makarna
2 3 dilim karpuz

apıyım canım tv bozuldu servis geldi ancak salı çarşamba gelirmiş bende pcden bakıyorum tv ye
akşama halamlara gideceğiz iftara 5 de çıkarız evden sonra bir daha giremem

hmmm tvsiz bir hayat yazın çekilebilir ama kışın imkansız diziler diziler diziler....tamam cnm..biz bugün bir yere davetli değiliz ama akşam kuzenle yürüyüşe çıkıoz iftardan sonra hep.12 de geliorum eve.sonra kardeşimle film izliyorum.sonra da sahur hazırlıorm derken gece giremiorm..

bgn yine pazar sıkıcı gün:)

canım yazında çekilmiyor hele ramazanda biz sahura kadar oturuyoruz biraz zor oluyor yani

hım demek sivas gelinisin....ben de hem sivaslıyım hem de sivas geliniyim.gelirsen görüşürüz tabiki
ben sivaslıyım:)

memnun oldum canım

ben geldim nasılsınız kızlar...
iyiyim canım sen nasılsın?

sesime doğru gelll duygucuummm

nasılsın bitti mi temizlik
geldim canımyok daha nerde bitecek tek oda bitti bugün başka odaya başlayacaz hatta annem 2 dk pc de gördü hep otur hep otur diyor ya hep oturma mantınığı çözemedim annemin

geldim geldim bir yandan da kitap okuduğum için arada bir yazıyorum..nasılsın cnm ben ilkin tanışamamıştık senle.Duygu adın ama öğrendim..:)
memnun oldum canım kaç yaşındasın ben 23 yaşındayım

ben de kasımda 24 olcam inş:) nerdensin cnm sen?

kızlar bu arada hayıt tohumu alcam diyodum.dün aldım ve 1 bardak içtim kaynatıp.bugün regl oldum.gerçi 1 hafta 10 gündür belirtileri vardı.ha geldi ha gelecek diodum...içmesem normalde bgn olur muydum bilmiyorum ama bence etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…