Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ankarada okuyorum canım ama ailemle kayseride yaşıyoruz babamın işi buradaydı emekli oldu bakalım napacak:44:sen nerdensin canım?

kızlar ben çıkıyorum bugün belki bir daha giremem öpüyorum sizi
görüşürüz canım hayırlı iftarlar

Ankarada okuyorum canım ama ailemle kayseride yaşıyoruz babamın işi buradaydı emekli oldu bakalım napacak:44:sen nerdensin canım?

görüşürüz canım hayırlı iftarlar

ben de izmitte yaşıyorum cnm.Niğde Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bitirdim.formasyon için ugrasıyorum.gecen sene alamadm son iki ay lisede ücretli öğretmenlik yaptım bu sene de basvurdum..formasyon alırsam ikisini birden yürütmek istiyorum.alamassam normal memurluk için kpss kursuna gitcem..

inşallah istediğin olur tatlımbende biyolojide 4 kimyada 3e geçtim çiftanadal muhabbetinden.bize 3. sınıfta isteyene formasyn verdiler parasıyla ben almayacaktım zaten 2 bölüm ağır oluyordu ama annem zorla aldırdı şimdi herkes iyi yapmışsın diyor ama çok sıkıcı formasyon birde bizim dersleri okul olduğundan akşama koydular.formasyon alırsan konuşalım kitaplarımı vereyim sana boşuna alma dünyanın parasını verip bende öyle boş duruyorlar zaten hepsinde aynı şeyler yazıyor

selamlar kızlar geberdim yaww
salon hariç diğer odaların camlarını sildim yavaş yavaş mutfagımın tülünü yıkattım
evi süpür sil toz al tv bnyo yıka mutfagımın yolluğunu yıkattım astım
yoruldum iyice daha yemek yapıcam hazırlasam iyi olacak

Of kolay gelsin canım bende daha 2 odanın duvarını bitirdim ne zormuş ya

Of kolay gelsin canım bende daha 2 odanın duvarını bitirdim ne zormuş ya

sağol canım bu hafta misafir alıcam iftara birde önümüzdeki hafta sonuda gidiyoruz 15 gün yokuz yapmam laızmdı yani
salonuda artık çrşmba felan hallederim biter işim

sanada kolay gele canım bir an önce bitir baride kurtul artık sende

evde çekilen resimde 70 ya da 71 kiloyum hatırlayamadım

diğeride dün dışarda çektim

aslında daha zayıf duruyorum artk ama pardesü felan olunca geniş duruyo eccik daha insan

Eklentiler

• $yeniii.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $yeniiiiiiiii.webp
    21 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

aslında daha zayıf duruyorum artk ama pardesü felan olunca geniş duruyo eccik daha insan

ayşencim 13. takımdna misafirlerin geldi iade-i ziyarete. aradaki değişimi masal ve ben çok beğendikk. kuzucum ben seni daha zayıf hatırlıyorum giyimden dde kaynaklanıyo dediğin gibi bi kre yazmalı vardı orad daha zayıf duruyodun pardesüden. boyun kaçtı kuzucuk.10. kilomu verince sende bizim takıma gel gözlerine inanamaycan bi güzellik göreceksin.10. kilomda ama güneş gözlüğünü tak gözlerin kamaşmasın oalr mı. ayy öptüm seni çıtır adayııı.müsli şeysinide inşallah gece sahurda buralardaysan yazarım özelden.

Son düzenleme:

Maşallah canım inşallah çok güzelmişsin zaten daha güzel olmuşsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

sağolasınız kızçeler
evet canım hem yakından çekim olunca hemde kıyafetten (ee tayt etek pardesü üst üste herşey )
boyum 169 canım

ayy gözlüğümü takarım tabisi kuzum :82::82::82::82::82:

tamma cnaım gerke kalmaıd nev özelden yollamış bana

aa canım benim bi sorum var da.. Şimdi bende çift anadal yapmak istiyorum. Zor oluyor mu nasıl oluyor? İlla ilk seneden mi başvurmak gerekiyor atıyorum 3. sınıfta falan başvuramıyor muyum biliyo musun

aa canım benim bi sorum var da.. Şimdi bende çift anadal yapmak istiyorum. Zor oluyor mu nasıl oluyor? İlla ilk seneden mi başvurmak gerekiyor atıyorum 3. sınıfta falan başvuramıyor muyum biliyo musun
canım bizde en son 3 e başlamadan başvurabiliyorsun sizin okulun nasıl bilmiyorum okuldan okula değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…