- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.521
kızlar ben çıkıyorum bugün belki bir daha giremem öpüyorum sizi
Ankarada okuyorum canım ama ailemle kayseride yaşıyoruz babamın işi buradaydı emekli oldu bakalım napacak:44:sen nerdensin canım?ben de kasımda 24 olcam inş:) nerdensin cnm sen?
kızlar bu arada hayıt tohumu alcam diyodum.dün aldım ve 1 bardak içtim kaynatıp.bugün regl oldum.gerçi 1 hafta 10 gündür belirtileri vardı.ha geldi ha gelecek diodum...içmesem normalde bgn olur muydum bilmiyorum ama bence etkisi var.
görüşürüz canım hayırlı iftarlarkızlar ben çıkıyorum bugün belki bir daha giremem öpüyorum sizi
Ankarada okuyorum canım ama ailemle kayseride yaşıyoruz babamın işi buradaydı emekli oldu bakalım napacak:44:sen nerdensin canım?
görüşürüz canım hayırlı iftarlar
inşallah istediğin olur tatlımben de izmitte yaşıyorum cnm.Niğde Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bitirdim.formasyon için ugrasıyorum.gecen sene alamadm son iki ay lisede ücretli öğretmenlik yaptım bu sene de basvurdum..formasyon alırsam ikisini birden yürütmek istiyorum.alamassam normal memurluk için kpss kursuna gitcem..
Görüşürüz canımben şimdilik çıkıyorum.sonra görüşürüz duygucum..
Canım maşallah çizelgende 28 kilo vermişsin inş istediğin hedefe ulaşırsın birşey soracam ne kadar süre verdin?:44:ben şimdilik çıkıyorum.sonra görüşürüz duygucum..
selamlar kızlar geberdim yaww
salon hariç diğer odaların camlarını sildim yavaş yavaş mutfagımın tülünü yıkattım
evi süpür sil toz al tv bnyo yıka mutfagımın yolluğunu yıkattım astım
yoruldum iyice daha yemek yapıcam hazırlasam iyi olacak
Of kolay gelsin canım bende daha 2 odanın duvarını bitirdim ne zormuş ya
evde çekilen resimde 70 ya da 71 kiloyum hatırlayamadım
diğeride dün dışarda çektim
aslında daha zayıf duruyorum artk ama pardesü felan olunca geniş duruyo eccik daha insan
Maşallah canım inşallah çok güzelmişsin zaten daha güzel olmuşsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsınevde çekilen resimde 70 ya da 71 kiloyum hatırlayamadım
diğeride dün dışarda çektim
aslında daha zayıf duruyorum artk ama pardesü felan olunca geniş duruyo eccik daha insan
ayşencim 13. takımdna misafirlerin geldi iade-i ziyarete. aradaki değişimi masal ve ben çok beğendikk. kuzucum ben seni daha zayıf hatırlıyorum giyimden dde kaynaklanıyo dediğin gibi bi kre yazmalı vardı orad daha zayıf duruyodun pardesüden. boyun kaçtı kuzucuk.10. kilomu verince sende bizim takıma gel gözlerine inanamaycan bi güzellik göreceksin.10. kilomda ama güneş gözlüğünü tak gözlerin kamaşmasın oalr mı. ayy öptüm seni çıtır adayııı.müsli şeysinide inşallah gece sahurda buralardaysan yazarım özelden.
Maşallah canım inşallah çok güzelmişsin zaten daha güzel olmuşsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
inşallah istediğin olur tatlımbende biyolojide 4 kimyada 3e geçtim çiftanadal muhabbetinden.bize 3. sınıfta isteyene formasyn verdiler parasıyla ben almayacaktım zaten 2 bölüm ağır oluyordu ama annem zorla aldırdı şimdi herkes iyi yapmışsın diyor ama çok sıkıcı formasyon birde bizim dersleri okul olduğundan akşama koydular.formasyon alırsan konuşalım kitaplarımı vereyim sana boşuna alma dünyanın parasını verip bende öyle boş duruyorlar zaten hepsinde aynı şeyler yazıyor
canım bizde en son 3 e başlamadan başvurabiliyorsun sizin okulun nasıl bilmiyorum okuldan okula değişiyoraa canım benim bi sorum var da.. Şimdi bende çift anadal yapmak istiyorum. Zor oluyor mu nasıl oluyor? İlla ilk seneden mi başvurmak gerekiyor atıyorum 3. sınıfta falan başvuramıyor muyum biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?