- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.861
selamlar
kızlar benim yarın takımda son günüm takımdan ayrılıyorum
bugünki mesaj sayımınıda yaparım yarında bu saatlerdede bildirimi yaparım haber vermek istedim...
hakkınızı helal edin
Anlamadım noldu canımselamlar
bugünki mesaj sayımınıda yaparım yarında bu saatlerdede bildirimi yaparım haber vermek istedim...
hakkınızı helal edin
selamlar
hakkınızı helal edin
selamlar
hakkınızı helal edin
selam kızlar bütün gün temizlik yaptım ayşen bana faceden mesaj atmış takımdan ayrılıyorum diye
birazdan iftar okunacak ve o kadar yorgunum ki geçmişe bakmadım
mesaj attım ayşene
pc yi tamire verdim birkaç güne gelecek inş
temizlikte biter
bu cuma gelip listeyi yaparım hafttaya bayram olduğu için haftaya cuma bildirim olmaz büyük ihtimal bende biraz toplanırım gelirim
fadik sen kaptan yardımcısı olduğun için takımla ilgilenmek sana düşüyor canım
kızlar sizdende ricam lütfen kendinizi bırakmayın
bayramdan sonra daha iyi oluruz
izne ayrılırken gönül rahatlığıyla ayrılmıştım başka olumsuz haber duymak istemiyorum lütfen
ben yine gelmeye çalışacam yarın
bu konuda konuşmak istemiyorum kimseyi rahatsız etmekde istemiyorum canımhayırdır canım neden ayrılıyorsun bir sorun mu var anlayamadım.2 hafta izinli olacağını biliyordum ama ayrılıyorum demişsin
Anlamadım noldu canım
topram sana faceden yazdımayşen noluyo kuzum ya ben yokken ne olduki burada neden ayrılıyorsun anlamadım
bu konuda konuşmak istemiyorum tatlım yukardada yazdığım gibiaysencim ne oldu?neden böyle bir karar aldınn canımm???
aysencim canım biz seni çok seviyoruz ya nolurrr gitmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?