- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.841
kızlar ben geldim naber?demin mesaj yazdım kayboldu bi daha yazıyım:))
kızlar ben geldim naber?demin mesaj yazdım kayboldu bi daha yazıyım:))
ben geldim bacularrrrrrrrrrrr:86::86::86::86::86:
cnım Allh hayra çıkrsın.ben de bu gece hep yılanlarla uğraştım.zrar veremediler ma hepsini öldürdüm yanlız epey uğraştım.bi kalktım korkuyl evde yılan arıyorum o korku ile....ya kapının önünde oturuyoduk. Herkesin elinde kağıt makas kesip gözlük yapıyolardı. Sonra bi ay tutulması muhabbeti oldu. Ve ay tutuldu seyrettik falan. Ay tutulmasından sonra yıldızlar şekil yaptılar baya bi. Ben de tüh keşke makinemin şarjı olsaydı çekerdim falan dedim. Sonra babamla abim evden çıktılar. Ben de onlarla gidecektim. Bi saniye diyerek makinemi istemek için anneme seslendim. Annem orda yengemle muhabbet ediyo duymuyodu beni babamlar hadi gözde diyip duruyodu anneme seslenirken aynı zamanda telefonda faceye giriyodum biri bişi yazmış mı diye sonra baktım kimse yazmamış. Ben de keşke her zaman dünya bu kadar hızlı hareket etse tarzı güzel bi cümle yazdım ama hatırlamıyorum cümleyi:90:
slm kızlar pcm bozuldu çok canım sıkkın kocamda sinirlendi bren yaptırmam diye,bende sen yaptırmazsan ben yaptırırım deddim hehe 1-2 gün giremezsem merak etmeyin...
ben geldim bacularrrrrrrrrrrr:86::86::86::86::86:
hoşgeldin cnım.sorma ii oldu ama dün burası çok sıck die kilimayı açıp uyudum.bugün hem cırcır olmuşum hem midem bulanıyocanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn annesindeymişteeee datilll yapıyomusdaaaaaaa:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
canım evde yatıyorum sen ne ediyon?hoşgeldiniz kızlar nasılsınız napıyosunuz
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız napıyosunuz
cnım Allh hayra çıkrsın.ben de bu gece hep yılanlarla uğraştım.zrar veremediler ma hepsini öldürdüm yanlız epey uğraştım.bi kalktım korkuyl evde yılan arıyorum o korku ile....
geçmiş olsun canım ii demişsin.böle erkeklerin arda artistlik yapması da bi alem.sanki canını istiyonve de kendin yaptıramıycn sanki.benimki de arada yapıyo gidip tek başıma yaptırınca da bozuluyo sonradan tam çocuk bunlar ya
hoşgeldin cnım.sorma ii oldu ama dün burası çok sıck die kilimayı açıp uyudum.bugün hem cırcır olmuşum hem midem bulanıyoannemle eşim dışarı çıktı başbaşa dolaşacaklarmış çok merak ediyorum ilk defa yaşanıyor bu an
canım evde yatıyorum sen ne ediyon?
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız napıyosunuz
afferin yani fatoşş klima açık uyuyosun dua et daha fazla üşütmedinndikkat etsen yawrum sen narin bir bayyansınnnnn şaka bi yana hakket kızdım dikkat et kendine azcıkkk
anneyle eş dışarı mı çıktı wowwwwwwww fatoşumm çok güzel bir havadiss bu yahuuuu
canım evde yatıyorum sen ne ediyon?
haklısın be fadikim sölediler de ben bişey olmaz die hava attım ama bya etkilenmişim yafbilmiom kelebeğeeemmm bakalım dönünce görcez bakalım güzelmi zor mu
ben de aynı işte.yatıorm kitap okuormhoşbuldukk kuzuuuu ben aynen işteyimm sen napıyosunnn
kızlar ben cıkıorum yemek yapcam...ve bu aralar cok mutsuzummmmher şey aynı.erkek arkım yanımda deil.işim yok gücüm yok.her şey belirsiz..evlilik şu durumda cok ileri tarihlerde. çok üzgünümmm çokkk..
hee hee heee haklısın burdakilerde öle diosen gönlünü ferah tutt canım benimmm
bidaha da hava atma olar mı kızarımm hasta olursan
kızlar ben cıkıorum yemek yapcam...ve bu aralar cok mutsuzummmmher şey aynı.erkek arkım yanımda deil.işim yok gücüm yok.her şey belirsiz..evlilik şu durumda cok ileri tarihlerde. çok üzgünümmm çokkk..
kızlr ben de çıkıyorum bizimkiler geldi...bakalım nsıl geçmiş..çok öptüm herkesleri..
canım benim kendini üzme bu bir süreç şimdi hani evdesi iş yok ama okulun açılmasına az kaldıerkek arkadaşında yanında olucaz az kaldııııı herşey belirlenir merak etme demekki daha doğru zman değil insan evde olunca böyle oluyor hiççç düşünmeyeceği şeyleri bile düşünüyorr. ama sen sıkma canını herşeyde vardır bi hayır
hee hee heee haklısın burdakilerde öle dio
yaaaa ilkin canım emin ol şu anki özgürlüğünün bedeli hiç bişeyde yok....akşam çık bi yürüyüşe tak kulaklıklarını aç en sevdiğin müzikleri gez toz ya.boşver inanki işin olduğunda da eşin olduğunda da sorunlar bitmiyo.emin ol çözüm kendi içimizde:))
kızçelerrr bende çıkıyorum pazartesi günü meleğime ( patronuma ) gitmiştik ofisçek iftara . 1 satte mutfakta harika yemekler yapmıştıkk
bugünde diğer patronuma davetliyiz ama mutfağa girmicezzz çünkiii onun eşi de harika yemekelr yapıyorrr hele tarçınlı havuçlu keki muhteşem oluyor sipariş verdim bugün yapıcak
yani bugünlük iftarda evde yemek hazırlmak yokkk
kendinize çokk iyi bakın kızlarrrr kalorisiz akşamlar diliyorummm ve çıkıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?