Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnım Allh hayra çıkrsın.ben de bu gece hep yılanlarla uğraştım.zrar veremediler ma hepsini öldürdüm yanlız epey uğraştım.bi kalktım korkuyl evde yılan arıyorum o korku ile....

slm kızlar pcm bozuldu çok canım sıkkın kocamda sinirlendi bren yaptırmam diye,bende sen yaptırmazsan ben yaptırırım deddim hehe 1-2 gün giremezsem merak etmeyin...

geçmiş olsun canım ii demişsin.böle erkeklerin arda artistlik yapması da bi alem.sanki canını istiyonve de kendin yaptıramıycn sanki.benimki de arada yapıyo gidip tek başıma yaptırınca da bozuluyo sonradantam çocuk bunlar ya
ben geldim bacularrrrrrrrrrrr:86::86::86::86::86:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn annesindeymişteeee datilll yapıyomusdaaaaaaa:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
hoşgeldin cnım.sorma ii oldu ama dün burası çok sıck die kilimayı açıp uyudum.bugün hem cırcır olmuşum hem midem bulanıyoannemle eşim dışarı çıktı başbaşa dolaşacaklarmışçok merak ediyorum ilk defa yaşanıyor bu an

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız napıyosunuz
canım evde yatıyorum sen ne ediyon?

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız napıyosunuz

afferin yani fatoşş klima açık uyuyosun dua et daha fazla üşütmedinn dikkat etsen yawrum sen narin bir bayyansınnnnn şaka bi yana hakket kızdım dikkat et kendine azcıkkk

anneyle eş dışarı mı çıktı wowwwwwwww fatoşumm çok güzel bir havadiss bu yahuuuu

haklısın be fadikim sölediler de ben bişey olmaz die hava attım ama bya etkilenmişim yafbilmiom kelebeğeeemmm bakalım dönünce görcez bakalım güzelmi zor mu

haklısın be fadikim sölediler de ben bişey olmaz die hava attım ama bya etkilenmişim yafbilmiom kelebeğeeemmm bakalım dönünce görcez bakalım güzelmi zor mu

sen gönlünü ferah tutt canım benimmm
bidaha da hava atma olar mı kızarımm hasta olursan

kızlar ben cıkıorum yemek yapcam...ve bu aralar cok mutsuzummmm her şey aynı.erkek arkım yanımda deil.işim yok gücüm yok.her şey belirsiz..evlilik şu durumda cok ileri tarihlerde. çok üzgünümmm çokkk..

canım benim kendini üzme bu bir süreç şimdi hani evdesi iş yok ama okulun açılmasına az kaldı erkek arkadaşında yanında olucaz az kaldııııı herşey belirlenir merak etme demekki daha doğru zman değil insan evde olunca böyle oluyor hiççç düşünmeyeceği şeyleri bile düşünüyorr. ama sen sıkma canını herşeyde vardır bi hayır

sen gönlünü ferah tutt canım benimmm
bidaha da hava atma olar mı kızarımm hasta olursan
hee hee heee haklısın burdakilerde öle dio

yaaaa ilkin canım emin ol şu anki özgürlüğünün bedeli hiç bişeyde yok....akşam çık bi yürüyüşe tak kulaklıklarını aç en sevdiğin müzikleri gez toz ya.boşver inanki işin olduğunda da eşin olduğunda da sorunlar bitmiyo.emin ol çözüm kendi içimizde:))

kızlr ben de çıkıyorum bizimkiler geldi...bakalım nsıl geçmiş..çok öptüm herkesleri..

kızlr ben de çıkıyorum bizimkiler geldi...bakalım nsıl geçmiş..çok öptüm herkesleri..

fatoşumm yaaa şimdi aklıma ne geldi biliyomusunn senin bu profildeki resminlee senın kendi halin geldi gözüme heççççççç bağdaşmıyoo yaawwww:86::86::86::86::86::86:
başka resim koysannnn :86::86::86::86::86: süper olucak:86::86::86::86:

kızçelerrr bende çıkıyorum pazartesi günü meleğime ( patronuma ) gitmiştik ofisçek iftara . 1 satte mutfakta harika yemekler yapmıştıkk

bugünde diğer patronuma davetliyiz ama mutfağa girmicezzz çünkiii onun eşi de harika yemekelr yapıyorrr hele tarçınlı havuçlu keki muhteşem oluyor sipariş verdim bugün yapıcak

yani bugünlük iftarda evde yemek hazırlmak yokkk
kendinize çokk iyi bakın kızlarrrr kalorisiz akşamlar diliyorummm ve çıkıyorummmmmm

haklısın cnm ama çok özlüyorum bennnn

ama şimdi cnm yürüyüş yaparken yanımda erkek arkadaşım olsa yani evli olsak ve kocam olsa karnımda da bi bebiş olsa daha güzel olmaz mı ya:)

vay anasını meşhur ıssız adam keki:90: hiç yemedim ben yaa ondan nasıl bir şey acepp:90:

selamlar
kızlar benim yarın takımda son günüm takımdan ayrılıyorum
bugünki mesaj sayımınıda yaparım yarında bu saatlerdede bildirimi yaparım haber vermek istedim...
hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…