Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hatunlarrrrr ben geldimmmm yitti gariiiii uzak kaldığımız . geri gelmek istiyorum aranıza yağğğğğ aldım başımı gittim günün her saati ohüz gibi yiyorum şeker yiyip duruyorum bütün gün. hööö dicem artıkın kendime. vural gitti öküz oldum. kahrolsun erkekler

grçmişin özetini bi ara geçerim. çok uzun olcak diye yazmıyorum temizlik yapıyoruz gece gece

bugün izin günümdü koştum gittim göz muayenesine lenslerim olcek 1 ay sonra 4 kutu lense 405 verdim yüreğimde bi öküz ağırlığı var sankim

iş yerim çok eğlenceli kızlar o kadar çok eğleniyorum eve gelesim yok. biraz önce temizlik yaparken türkü çığırıyodum hemen bizimkilerin başı ağrıdı evde kendimi kısıtlanmış hissediyorum ya sürekli kızıyolar onu yapma bunu yapma diye. iş yeri eğlenceli olduğu için sürekli kendimi mesaiye yazdırıyorum hiç bi zaman kaytarmıyorum ama. 2 haftadır hiç izin kullanmadım. sürekli mesai yazdırdım kendime o yüzden pek giremedim nete.bugün hastane işim olmasaydı almazdım izin :44: dershaneler açılmış milleti görünce heveslendim valla mayyşımı alıyım hemen gitcem dershaneye. veee kesin kazanıcam bu sefer.

şunu farkettim kendimde. insanlarla konuşurken dinlemiyorum. konuşmalarını bitirince şu nasldı bu nasıldı diye sorasım geliyo mesela doktorda yaşadım bunu.
hani ilk işe başladığımda bi çocuk var diyodum ya ahmetti adı hani o birilerine söylemiş ciddi düşünüyorum öznur hakkında diye. kabul etmedim ya ben ciddi düşünmek istemiyorum bnm hayallerim varr.. laylaylom meraklısı değilim ama ne bu insanlarda hemen olayı ciddiye bağlama durumu. hulen daha yaşınız 20-25 küsür evde mi kaldınız sanıyosunuz aaaaaa

Allahtan kısa geçicektim destan oldu he yarın 11 çeyrekte kaş randevum var:82: akşamcıyım uğrarım yineeeee. hepinizi kocaman öptümmmm mucukkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar,ancak gece yarısı fırsat buluyorum yazmaya..baya izinliler çıkanlar var hayırdır noldu grubumuza.bayram sonrası toparlanırız umarım.ben de menü yazayım.

sabah
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates salatalık
öğle
çaok az sebzeli tavuk,salata
akşam
az peynir ekmek

bu arada menümü yazayım kızlar
3 kaşık pilav
1 kaşık patatesli tavuktan ve küçük bir parça tavuk etinden aldım
2 kaşık taze fasülye
1 batdak fanta

sahur
1 domates
1 dilim peynir
1 susamlı simit

iftar
5 kaşık bulgur pilavı
haşlanmış tavuk
çoban salata

günaydın kızlar.
ben dün gece baya bi düşündüm ve takımdan ayrılma kararı aldım. vazgeçmeyi düşünmüyorum. ama benim için en doğrusunun bu olduğuna karar verdim düşününce. kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin. görüşürüz kızlarr . ben yine bugün gün içinde bi ugrarım .

kızlar sabah gelip yazdım hemen çıktım çünki çok acil bi işim vardı.

şimdi kızlar gruptan ayrılma nedenımın sizinle hiç bir alakası yok sadece bu sıralar sınavlarım var ve topiğe gelip yazıyorum ama verimli olamadığımı düşünüyorum neşem de yok hafat sonları gelemiyorum akşamlarıda gelemiyorum verimli olamuyorum.
bana çok desteginiz oldu manevi yönden sizi tanıdığıma çok memnumun gerçeten. ben eger sizi bilerek yada bilmeyerek kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin olurmu kızçler. ben yine gelicem arada zaten dietimi bırakmıcam . yani benden kaçışş yokkk:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Kızlar anlamadım ben hiçbirşey

kızlar anneminmidesi diyorduk meğer mide bu kadar ağrılı olmazmış asıl ağrıyı boynunda 2 yerde belinde 3 yerde fıtık varmış o yapıyormuş 20 tane iğne verdiler inşallah hemen iyileşir dualarınız eksik etmeyin

selam kızlar biliyorsunuz ben çok yıprandığım için ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için izne çıkmıştım biraz dinleneyim öyle dönecektim ama rahat nefes almak bana harammış ben bütün sorumluluklardan uzak durmak istemiştim bir süre ama olmadı

kızlar evdeki durumu biliyorsunuz pcim yok temizlik yapıyoruz ancak akşamları oturuyorum o zamanda erkek kardeşim işten geliyor pc ye o oturuyor sizden bir ricam var eğer bu güne kadar birazcıkda olsa hakkım varsa üzerinizde biraz beklemenizi istiyorum bu durumuda atlatacaz

herkes iftara doğru tartılıp kilosunu yazsın bana özel mesaj atın kilonuzu
yarın geldiğimde çok fazla duramıyorum pcde o yüzden hemen gelip listeyi hazırlarım
sonra bayram zaten daha öncede dediğim gibi haftaya cuma bildirim olmaz diye düşünüyorum genelde böyle oluyor bayramdan sonra hep beraber tekrar daha sıkı tutunuruz bu işe

takımdan ayrılanlar olduğu için sakın üzülmeyin hayatın kuralı bu yeni arkadaşlar gelir unutmayın siz kilo vermek için burdasınız inanının şu an içinde bulunduğum durumda iken ben böyleyken sizler daha sıkı tutunursunuz

sizden tek ricam moralinizi bozmayın herşey yoluna girer

geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin

aslı canım burada mısın nasılsın

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum öyle diyeyim öyle olacak inş
sen nasılsın
canım benim çıkmam lazım iş beni bekliyor
fadikin takımdan ayrıldığını mesaj atmış bende gelip bi bakayım dedim

duygu msn adresini kaydettim haberin olsun
canım sizden ricam takımı boşlamayın ben elimden geldikçe girmeye çalışacam
pcim tamirde inş tamir olur olmaz hemen döncem aranıza

Sağol canım inşallah hemen iyileşir bende takıma rahat gelirim çünkü annem hastayken zor oluyor gelmem hatta ben izin almıştım annem iyileşene kadar ama elimden geldiği kadar girecem...
temizlikde kolay gelsin canım pcinde inş hemen tamir olur dönersin aramıza

Kızlar ben gelmeye çalışacam sık sık ama annem hareket edemiyor fazla gelemezsem beni izinli sayın olmaz mı

Canım ben bu duruma gerçekten çok üzüldüm ama anlamadımda neler olduğunu tam olarak ama geçen hafta 2. olduk çok iyi birşey birbirimize destek olmaya devam edelim inanın cuma gününü burayı düşündükçe yemiyorum.mesela bugün hastane simit yiyecektim ama aklıma burası bıraktım desteğe devam edelim umarım haftada iyi bir derece elde ederiz

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor hem anneme şimdi yemek vercem hemde akşam yemek yapacam hepinizi öpüyorum inş akşama gelmeye çalışacam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…