- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.881
taraaa nağğzannn nereyegitme ya bakbnde geldim artıkın gircem en azından çalışcam
bu konuda konuşmak istemiyorum tatlım yukardada yazdığım gibi
çokk sağolasın canım bende sizi seviyorum
günaydın kızlar.
ben dün gece baya bi düşündüm ve takımdan ayrılma kararı aldım. vazgeçmeyi düşünmüyorum. ama benim için en doğrusunun bu olduğuna karar verdim düşününce. kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin. görüşürüz kızlarr . ben yine bugün gün içinde bi ugrarım .
Kızlar anlamadım ben hiçbirşeykızlar sabah gelip yazdım hemen çıktım çünki çok acil bi işim vardı.
şimdi kızlar gruptan ayrılma nedenımın sizinle hiç bir alakası yok sadece bu sıralar sınavlarım var ve topiğe gelip yazıyorum ama verimli olamadığımı düşünüyorum neşem de yok hafat sonları gelemiyorum akşamlarıda gelemiyorum verimli olamuyorum.
bana çok desteginiz oldu manevi yönden sizi tanıdığıma çok memnumun gerçeten. ben eger sizi bilerek yada bilmeyerek kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin olurmu kızçler. ben yine gelicem arada zaten dietimi bırakmıcam . yani benden kaçışş yokkk:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kızlar anneminmidesi diyorduk meğer mide bu kadar ağrılı olmazmış asıl ağrıyı boynunda 2 yerde belinde 3 yerde fıtık varmış o yapıyormuş 20 tane iğne verdiler inşallah hemen iyileşir dualarınız eksik etmeyin
aslı canım burada mısın nasılsın
Sağol canım inşallah hemen iyileşir bende takıma rahat gelirim çünkü annem hastayken zor oluyor gelmem hatta ben izin almıştım annem iyileşene kadar ama elimden geldiği kadar girecem...geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum öyle diyeyim öyle olacak inş
sen nasılsın
canım benim çıkmam lazım iş beni bekliyor
fadikin takımdan ayrıldığını mesaj atmış bende gelip bi bakayım dedim
duygu msn adresini kaydettim haberin olsun
canım sizden ricam takımı boşlamayın ben elimden geldikçe girmeye çalışacam
pcim tamirde inş tamir olur olmaz hemen döncem aranıza
Canım ben bu duruma gerçekten çok üzüldüm ama anlamadımda neler olduğunu tam olarak ama geçen hafta 2. olduk çok iyi birşey birbirimize destek olmaya devam edelim inanın cuma gününü burayı düşündükçe yemiyorum.mesela bugün hastane simit yiyecektim ama aklıma burası bıraktım desteğe devam edelim umarım haftada iyi bir derece elde ederizselam kızlar biliyorsunuz ben çok yıprandığım için ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için izne çıkmıştım biraz dinleneyim öyle dönecektim ama rahat nefes almak bana harammış ben bütün sorumluluklardan uzak durmak istemiştim bir süre ama olmadı
kızlar evdeki durumu biliyorsunuz pcim yok temizlik yapıyoruz ancak akşamları oturuyorum o zamanda erkek kardeşim işten geliyor pc ye o oturuyor sizden bir ricam var eğer bu güne kadar birazcıkda olsa hakkım varsa üzerinizde biraz beklemenizi istiyorum bu durumuda atlatacaz
herkes iftara doğru tartılıp kilosunu yazsın bana özel mesaj atın kilonuzu
yarın geldiğimde çok fazla duramıyorum pcde o yüzden hemen gelip listeyi hazırlarım
sonra bayram zaten daha öncede dediğim gibi haftaya cuma bildirim olmaz diye düşünüyorum genelde böyle oluyor bayramdan sonra hep beraber tekrar daha sıkı tutunuruz bu işe
takımdan ayrılanlar olduğu için sakın üzülmeyin hayatın kuralı bu yeni arkadaşlar gelir unutmayın siz kilo vermek için burdasınız inanının şu an içinde bulunduğum durumda iken ben böyleyken sizler daha sıkı tutunursunuz
sizden tek ricam moralinizi bozmayın herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?