- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.081
telefondan nası giriyorsun ki yahuu benim tel kaldırmıyor sanırım
ımmm şeeeyyyy kaptancımmm ben aslında yazcaktım da farkettiniz mi die kontrol ettiydim:))şaka bi yana aslıım çiçeeeeeğğeeemmm AMİİNNN inş sabır ve sebat versin Rabbim bu yolda ve en kısa zamanda en sağlıklı şekilde verelim bu fazlalıklarımızı
BEEENNNN GELDİİMM BENNN
Gözde canım nasılsınn?
selam kızlar ayaklarım zonk zonk zonkluyoçok ypruldum ya günlerce uyumak istiyorum
sizler nasılsınız
gözdecim aşağıda görüyorum seni nasılsın canım kusura bakma hal hatır soramıyorum bu aralar ne oldu gidip kayıt yaptırdın mı nerde kalacan ev mi tutcaksın yurtta mı kalacaksın
benim pc tamircisi aradı yapılıyormuş pazartesiye alırsınız dedi 150 tl ye yapacakmış benim o paraya ihtiyacım vardı ya neyse cana bişey gelmesin
şimdi yine kalkacam iftar yaklaşıyor
Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Müzik dinlediğinizde ve sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor
hoşgeldin canım iyiim ben sen nasılsın simge kullanamıyorum çok zor oluyor
Ahh kızlar yemek pişmek bilmedi bi türlüü
kızlar yedik yemeğimizi erkekleri teraviye gönderdik..ben de accık dinleniyorum.
bugün yediklerimi yazıyorum:
sahurda 1 avuç içi kadar pide,1 kk peynir,bol karpuz ve su
iftarda 5 bardak su,2 bardak limonata,2 tane but,3 yemek kaşığı pilav,bir dilim de su böreği,bir de un helvası yapmış annem fıstıklı.ben her zamanki sadece fıstıklarını yedim ki annemin en kızdığı durum bu ama ne yapıyım çok lezzetli oluyo helvanın içinden ayıklamak.
ya kızlar aslında tavuk fazla ve de pilav yemeyecektim fakat organik çiflikten tavuk bulmuş babam çookkk lezzetli kızlar inanın biz kesinlikle ot yiyoruz tavuk dil.bi de pilavı da onun suyuyla yapmış tadına bakmak için aldım zaman diğer 2 kaşığı da öle yedim yani.
ne bişiriyorsun ki canım pişmedi canım ben iftarı yaptık çay keyfini bile yaptık
ben geldm öldüm bittim alışveriş yaptık paso.yarım saat oluo geleli sizler naptınız.
fırında tavuk. Son 40 dakika koymuştum pişmedi:90:
oooooo güle gle kullan canım aldıklarınızı neler aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?