Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gözde canım nasılsınn?

canım hoşgelmişsin ama yemek yapıyodum ben kaçırdım seni İyiyim canım sen nasılsın

Kayıtlar 5-9 Eylül arasında Aslı abla bu aralarda işte kayıt belgelerimi toparlıyorum. Devlet yurduna başvurdum onun sonuçları da 4 Eylülde belli olacakmış. Ama çıkması zor diyolar. Bu seneden de ev tutmak istemiyorum hani bilmiyorum oraları,öğreniyim hem arkadaş da edinmiş olurum benim için daha iyi olur. Özel yurtlara kaldık gibi duruyor. Onlarda kayıt günü tanıtımlarını falan yapıyolarmış. Bakalım bayramdan sonra belli olacak her şey..

Nesi varmış ki bilgisayarının canım. Yani az kalmış kavuşmana bilgisayarına. Hiç olmamasından iyidir. Sevindim tamir olacağınaa :))

Benden bu kadar Aslı abla sen nasılsın napıyosun. Televizyonunuzdan haber var mı

kızlar yedik yemeğimizi erkekleri teraviye gönderdik..ben de accık dinleniyorum.
bugün yediklerimi yazıyorum:
sahurda 1 avuç içi kadar pide,1 kk peynir,bol karpuz ve su
iftarda 5 bardak su,2 bardak limonata,2 tane but,3 yemek kaşığı pilav,bir dilim de su böreği,bir de un helvası yapmış annem fıstıklı.ben her zamanki sadece fıstıklarını yedim ki annemin en kızdığı durum bu ama ne yapıyım çok lezzetli oluyo helvanın içinden ayıklamak.kızlar ben ramazandan beri ikinci kere bu kadar çok yiyorum kusura bakmayın..özlemişim baba evinde yemek yemeği...su böreğini de yemiycektim ama alt komşu en son ben nişanlıyken dietteydim yapmıştı ben o zamna yiyememiştim.kadının içine oturmuş bir daha sırf senin için yaptım dedi.ben de dayanamadım yedim...
ya kızlar aslında tavuk fazla ve de pilav yemeyecektim fakat organik çiflikten tavuk bulmuş babam çookkk lezzetli kızlar inanın biz kesinlikle ot yiyoruz tavuk dil.bi de pilavı da onun suyuyla yapmış tadına bakmak için aldım zaman diğer 2 kaşığı da öle yedim yani.

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum.beylerin teravih bitmek üzere.gelince çay istemişlerdi onları hazırlıyım...bugün bi daha giremem yarın görüşürüz inş....

afiyet olsun ben hiçbirşey yiyemedim sadece 1 kase yoğurt çorbası hasta olacam galiba her yerim ağrıyor kırık kırık

ben geldm öldüm bittim alışveriş yaptık paso.yarım saat oluo geleli sizler naptınız.

oooooo güle gle kullan canım aldıklarınızı neler aldın

dar paça kot pantolon aldım 30 beden:)
bir gömlek gibi bişey aldm belinde kemer var
bi de tunik aldım beyaz.

bugün de kuaföre gitcem..kaşlarımı fln aldırcam.ordan yine bişeylere bakcaz.dün 2 gibi cıktık 12 gibi geldk cünkü sadece ben yapmadım alışveriş.kuzenim kardeşim kardeşimin arkı 4 ümüz gittik.bişeyler aldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…