- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.061
AMİİİİİNNNNNNNNNNFatmacigim ne guzel dua etmisin oyle icten ve samimi
Rabbim bu Kadir gecesinde ins dualarimizi kabul eder... Allah sanada hayirlisiyla cok istedigin kurutma makinesini en kisa zamanda verir:) aslinda beylerde gorse nekadar rahat oldugunu ve en az camasir makinesi kkadar kullanisli oldugunu kesin ilk alicak seylerden birtanesi olur.
uffff benim arkda da vardıı bıraktı ama baya uğraştıııı malesef...Allah şifa versin bacumm...offf çok kötüymüş o canım acı ojeleri falan denedin mi gerçi kolay bırakılacak bir alışkanlık değil malesef
anlamadım tatlım ben telefondan giriyorum baya uğraştırıyor ama hiç girememekten iyiydirtelefonla idare edecem bir süre ama uğursuzluk var takımımızda:26:
ımmm şeeeyyyy kaptancımmm ben aslında yazcaktım da farkettiniz mi die kontrol ettiydim:))şaka bi yana aslıım çiçeeeeeğğeeemmm AMİİNNN inş sabır ve sebat versin Rabbim bu yolda ve en kısa zamanda en sağlıklı şekilde verelim bu fazlalıklarımızıgünaydın kızlar nasılsınız
ben o kadar yorgunum ki anlatamam yataktan çok zor kalkıyorum mecburen iş var bi bitseydi az kaldı
fatmacım duaların için teşekkür ederim ama istediğimiz kiloya düşelim demeyi unutmuşsunama merak etme ben onu öylede dua ettim takımımız için
gözdecim ellerine sağlık liste için
duygucum derslerini ihmal etme canım pcinde yapılır kısa zamanda inş
ama niye kimse yok yaa gelin artıııkk
aslım kaptanım nasılsııınnnnnn hoşgeldin??
hoşbulduk canım çok yorgunum babam pc başındaydı şimdi ekmek almaya gitti bi bakayım ne var ne yok
sen nasılsın memlekete gittin heralde gözün aydın ailene kavuştun
merhaba canım benimki uyku değil pc yok telefondamn zor oluyor hele benim şişko c3 elime zor sığıyor:)uyanın huuu amma uykucusunuzzz
günaydın kızlar nasılsınız
ben o kadar yorgunum ki anlatamam yataktan çok zor kalkıyorum mecburen iş var bi bitseydi az kaldı
fatmacım duaların için teşekkür ederim ama istediğimiz kiloya düşelim demeyi unutmuşsunama merak etme ben onu öylede dua ettim takımımız için
gözdecim ellerine sağlık liste için
duygucum derslerini ihmal etme canım pcinde yapılır kısa zamanda inş
kızlaar ben geldiim nasılsınızzz
selam kızlar ayaklarım zonk zonk zonkluyoçok ypruldum ya günlerce uyumak istiyorum
sizler nasılsınız
gözdecim aşağıda görüyorum seni nasılsın canım kusura bakma hal hatır soramıyorum bu aralar ne oldu gidip kayıt yaptırdın mı nerde kalacan ev mi tutcaksın yurtta mı kalacaksın
benim pc tamircisi aradı yapılıyormuş pazartesiye alırsınız dedi 150 tl ye yapacakmış benim o paraya ihtiyacım vardı ya neyse cana bişey gelmesin
şimdi yine kalkacam iftar yaklaşıyor
canım dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin benden 400 istediler anakartı yanmış ama allahtan telefon girdi gerçi baya zor oluyor yazılar minicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?