- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.041
iyi geceler canım bende ingilizce çalışıyorum üds için ama çok bunaldım birinin kalk çalış demesi lazım
Canim ben bayram sonuna kadar izinliyim. bu gunlerde girsemde izinliyim. beni izinli yazarmisin? tesekkurler...
çalıştım azıcık ama canım hiç istemiyor çok sıkıcı...kalk çalış
neden tırnakların uzun olamıyor canımO değil de kızlar hazır böyle zayıflarken tırnaklarım da uzun olabileydii :84::84::84:
çalıştım azıcık ama canım hiç istemiyor çok sıkıcı...
neden tırnakların uzun olamıyor canım
kızlar bence grubumuzda bir uğursuzluk var benimde pc bozuldu...
offf çok kötüymüş o canım acı ojeleri falan denedin mi gerçi kolay bırakılacak bir alışkanlık değil malesefcanım malesef yeme alşkanlığım var
anlamadım tatlım ben telefondan giriyorum baya uğraştırıyor ama hiç girememekten iyiydirsenin de mi yaa noluyor bu bilgisayarlara
offf çok kötüymüş o canım acı ojeleri falan denedin mi gerçi kolay bırakılacak bir alışkanlık değil malesef
anlamadım tatlım ben telefondan giriyorum baya uğraştırıyor ama hiç girememekten iyiydirtelefonla idare edecem bir süre ama uğursuzluk var takımımızda:26:
denedim denemez miyim olmuyor maleseff. Tam uzuyo bi bakıyorum yemişim haberim bile olmuyor:90:
Sorma yaa yine iyi telefondan giriyosun ben geçen denedim şifremi kabul etmedi sonra etti bişi yazmama izin vermedi falan garipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?