Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım malesef yeme alşkanlığım var
offf çok kötüymüş o canım acı ojeleri falan denedin mi gerçi kolay bırakılacak bir alışkanlık değil malesef

senin de mi yaa noluyor bu bilgisayarlara
anlamadım tatlım ben telefondan giriyorum baya uğraştırıyor ama hiç girememekten iyiydirtelefonla idare edecem bir süre ama uğursuzluk var takımımızda:26:

denedim denemez miyim olmuyor maleseff. Tam uzuyo bi bakıyorum yemişim haberim bile olmuyor:90:

Sorma yaa yine iyi telefondan giriyosun ben geçen denedim şifremi kabul etmedi sonra etti bişi yazmama izin vermedi falan garipti

denedim denemez miyim olmuyor maleseff. Tam uzuyo bi bakıyorum yemişim haberim bile olmuyor:90:

Sorma yaa yine iyi telefondan giriyosun ben geçen denedim şifremi kabul etmedi sonra etti bişi yazmama izin vermedi falan garipti

benimki sorun çıkarmıyorda zor oluyor ekrandan görmek yavaş oluyor

günaydın kızlar nasılsınız
ben o kadar yorgunum ki anlatamam yataktan çok zor kalkıyorum mecburen iş var bi bitseydi az kaldı

fatmacım duaların için teşekkür ederim ama istediğimiz kiloya düşelim demeyi unutmuşsun ama merak etme ben onu öylede dua ettim takımımız için
gözdecim ellerine sağlık liste için
duygucum derslerini ihmal etme canım pcinde yapılır kısa zamanda inş

aslı naber bacım ne var ne yokkk
bu arada benimki çarşamba iş başı yapacakmış sinir oldum yaaa
şimdi arabasını servise götürdüde pc ye oturdum yoksa pcden kalkmıyor adam napıcaz bakalım çarşambaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…