Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende kitap okuyorum canım yüreğim seni çok sevdi diye:)

okumustum canım ben onu..Canan Tan'ın Piraye,Eroinle Dans,En Son Yürekler Ölür kitapları da güzel.Ama size benden asıl tavsiye Zülfü Livaneli-Serenad...Okurken çoğu yerinde göz yaşlarınızı tutamayacaksınız.Mutlaka okuyun.Bazı yerleri ters gelse de bana çok şey öğrendim kitaptan.

selam kızlar moralim çoook bozuk
pc tamircisi aradı pc olmuyormuş birini yaparken biri bozuluyor değmez dedi pcsiz kaldım maddi açıdanda yenisini şimdi alamam ne yapcam bilemiyorum
bu yüzden kaptanlığı devretmem lazım nazcoya mesaj atacam kaptanlık için fadik akşamalrı ve haftasonu uğrayamıyor evde pc olmadığı için kaptanın kolaylıkla uğrayabilmesi lazım
nazcoda kabul eder mi bilmiyorum eğer aranızda gönüllü olan varsa kaptanlığı ona devredebilirim bu hafta içinde herşeyi öğretebilirim kaptanlıkla ilgili
pc yide ancak sivasa gidip kredi kartımın limitini arttırırsam yenisini alırım buda 1 ay sürer tabi bide limitimi yükseltmeleri lazım
çok çaresiz kaldım ya size karşıda sorumluluğum var biran önce halletmem lazım bunu

yaa çok üzüldüm canım.inşallah yenisini alabilirsnbaşka bir tamirciye ver belki o yapabilir.

yaa çok üzüldüm canım.inşallah yenisini alabilirsnbaşka bir tamirciye ver belki o yapabilir.

yok canım ya adam sağolsun iyi ilgilendi hatta başka bir arkadaşıyla bile bakmış benim pc bu zamana kadar çok bozuldu çöktü artık iflah olmaz
inş limiti yükseltebilirsem alırım o zaman
ama moralim çok bozuk inan
sizi böyle bırakmak istemiyorum
birine devretmem lazım kaptanlığı

anladım canım.kaptanlık büyük sorumluluk.:S bu yükün altına girmek zor:S
umarım nazco kabul eder.

inşallah cnm.ee nasıl gidiyor başka.bayram da geldi:):81:

ne olsun canım yorgunluktan ölüyorum çok yorulduk 5 gün ama güzel oldu bugünde tatlı sarma işimiz var işte
bayram gelmesine sevinemiyorm çünkü pazar gidiyorum tatilim bitti

sen ne yapıyorsun ne zaman belli olacak ücretli öğretmenlik ya da oldu mu biliyorsun takip edemiyorum

kolay gelsn cnm.ben de oturuyorum boş boş.daha belli olmadı ücretli öğretmenlik eylülde belli olur tahminimce.eylül sonu da formasyon için ugrasıcam.formasyon daha öncelikli şu an benim için.bakalım inşallah olur:)

inş canım herşey gönlünce olsun benim çıkmam lazım

şimdiden herkersin baramını kutluyorum bayram diye tatlı, şeker, sarma, çikolataya çok dadanmayın haaa bu cuma bildirim yok ama herkes kilosunu yazsın kızlar yoksa kendimizi bırakırırız

sağol canım senin de bayramın mübarek olsun...
ama ama biraz kaçamak yapabiliriz di mi kaptan

günaydıın kızlaar nasılsınızz
temizllk yapıyoruz biz yine tatlım annem tutturdu temizlik diye daha yeni yaptık ama anlamıyor çıldıracam
önümüzdeki yaz eve çıkıcaz ama bişi alamıyoruz evimize her yerimiz borç bi yardım edenimiz yok
canım allah yardımcın olsun benimde seneye okul bitiyor erkek arkadaşım evlenelim diye tutturdu ama babam emekli parasıyla beni mi evlendirsin kardeşlerimimi okutsun çok zor bu ev işleri

aynısını arkadaş da söyledi canım ankaraya dönünce ilk iş alıp okumak olacak:)

canım çok üzüldüm ya benimden pcden hayır yokmuş bende ankaraya dönünce 2. El ucuz birşeye bakacam olmuyor böle telefonla sende öyle birşeylere bak canım;(

bende herkesin bayramını kutluyorum inşallah tatlı ve şekere dayanabilirim:)

aslıcım inş bilgisayar işini biran önce hal edebilirsin takımdan ayrılırsan 1 ay bile olsa üzülürüm 2. El pclere bak canım netten benimde durumum yok ama taksitle ucuza 2. Eller var baktım bende...

duygucum canım nasılsın?sonunda net problemi halloldu...veee girebiliyorummmmm...gündüz gezdim bi kaç yeri şimdi de dinleniyorum..senden ne var ne yok?

oooooooooooooo bu bayram baya şık olcez desene:))hayırlı olsun canım....

afiyet olsun ben hiçbirşey yiyemedim sadece 1 kase yoğurt çorbası hasta olacam galiba her yerim ağrıyor kırık kırık
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

duygucum canım nasılsın?sonunda net problemi halloldu...veee girebiliyorummmmm...gündüz gezdim bi kaç yeri şimdi de dinleniyorum..senden ne var ne yok?
nolsun canım temizlik yapıyoruz işte anca bitti şimdi markete gidecez annemle sen neler napıyorsun nelere gezdin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…