- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.161
noldu be irrasım bozma moralini nasılsa herşey olacağına varıyor emin ol..sen ne kadar üzülürsen üzül ya da ne kadar sevinirsen sevin hep sonuç olması gereken oluyor..o yüzden sakın bozma moralini.....kızlar nasılsınız çok canım sıkkın yaaa üff üfff benim bedenim bu kaynanamın evinde çürücek herhaldeee
yaaa canım istersen ikinci el bilgisayar soralım senin için?varsa uygun bişeyler fiat öğrenelim...1 ay çok uzun bi süre dil mi yaaaaselam kızlar moralim çoook bozuk
pc tamircisi aradı pc olmuyormuş birini yaparken biri bozuluyor değmez dedi pcsiz kaldım maddi açıdanda yenisini şimdi alamam ne yapcam bilemiyorum
bu yüzden kaptanlığı devretmem lazım nazcoya mesaj atacam kaptanlık için fadik akşamalrı ve haftasonu uğrayamıyor evde pc olmadığı için kaptanın kolaylıkla uğrayabilmesi lazım
nazcoda kabul eder mi bilmiyorum eğer aranızda gönüllü olan varsa kaptanlığı ona devredebilirim bu hafta içinde herşeyi öğretebilirim kaptanlıkla ilgili
pc yide ancak sivasa gidip kredi kartımın limitini arttırırsam yenisini alırım buda 1 ay sürer tabi bide limitimi yükseltmeleri lazım
çok çaresiz kaldım ya size karşıda sorumluluğum var biran önce halletmem lazım bunu
tamam kaptancım ama biraz kaçamak olcek gibi duruyo..bizimkiler tutturdu buranın yöresel yemekleri varmış.her akşam bi yere götürcez sizi diolar...yaaa çok da lezzetli yemekleriiiinş canım herşey gönlünce olsun benim çıkmam lazım
şimdiden herkersin baramını kutluyorum bayram diye tatlı, şeker, sarma, çikolataya çok dadanmayın haaabu cuma bildirim yok ama herkes kilosunu yazsın kızlar yoksa kendimizi bırakırırız
sorma canım brada dicle barajı die bi yer var vapur turu yaptık aamma tam kartpostallık...gelince gezecek çok yer var..ama işte malum nedenlerden çok bakımsız kalmış burası yaanolsun canım temizlik yapıyoruz işte anca bitti şimdi markete gidecez annemle sen neler napıyorsun nelere gezdin:)
sağol canım :) nasılsın?oooooooooooooo bu bayram baya şık olcez desene:))hayırlı olsun canım....
sağol canım :) nasılsın?
ii canım gezdik bugün biraz dinleniyorum şimdi.sen nasılsın?keyfin ne alemde?
iyiyim ben de canım.doğru düzgün uyuyamadım.uyudum uyandım sürekli ondan bir garibim:) birazdan yemek yapcam şimdi de öyle oturuyorum kitap okuyorum ara ara:)
başını ıslatmadan bi duş al bana çok ii geliyo.hatta hafif de soğuğa yakın su olunca acayip enerjik oluyosun...neyse çok şükür bu seneyi de bitirdik..harkes nasıl tutucaz die panikti ya ramazandan önce...Allah verdi kolaylığını nasıl geçtiğini anlamadık bile...
evet canım zor olcak diyoruz ama zor olmuyor.Allah yardım ediyor.Biz iftara kadar aç kalıyoruz.İftarda leziz yemekler oluyor ya olmayanlar napsın?Şükretmek lazım.Oruç tutabilecek kadar sağlıklı olmamıza oruc açabilecek kadar nimetimiz olmasına...
çok güzel söledin canım,hakikaten şükür etmemiz lazım.geçen somaliden görüntüler gördüm..insanlar aıds olmuşlar.ve ilaçlarını içmeleri gerekiyor.fakat tok karnına içilmesi gerektiği için sadece gübre var etraflarında.onu yiyip öle ilaçlarını içiyolar....çok üzüldüm çokkk(o yüzden ilkincim çok haklsıın şükür eksikliğim var benim de şahsen ((
ilkincim canım ben çıkıyorum...burada iftar iyice yaklaştı..kıyafetlerimi hazırlayıp giyinmem lazım....ancak hazırlanırım.....sana da hayırlı iftarlar...
SEVGİLİ TAKIMIM BU ARADA HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM.BAYRAMDA İPİN UCUNU ÇOK KAÇIRMAYALIM OLMA MI?BAYRAM BOYUNCA GİREMEM ARTIK.BİZİMKİLER BARİ BİZİM YANIMIZDA İNERNETE GİRME DİYE LAFLAR ETMEYE BAŞLADILAR....HERKESE BOL BOL EĞLENCELER....ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.....
ay oralar çok güzelmiş annem anlattı ama malesef bakımsıztamam kaptancım ama biraz kaçamak olcek gibi duruyo..bizimkiler tutturdu buranın yöresel yemekleri varmış.her akşam bi yere götürcez sizi diolar...yaaa çok da lezzetli yemekleriii(ama işte hep ucundan ucundan alıyom ki çok da kaçamak olmasın...bi de buranın tam karpuz zamanı..booll boolll karpuz yiyorum.inş çok etkilenmem....
sorma canım brada dicle barajı die bi yer var vapur turu yaptık aamma tam kartpostallık...gelince gezecek çok yer var..ama işte malum nedenlerden çok bakımsız kalmış burası yaa(çok üzüldük eşimlee.bir sürü peygamber kabri varrr.....ve çoğu açıkta insanlar çok boşlamışlar..mesela 7-8 tane sahabe mezarı bi yerde..ama çok bakımsıızzz ((
duygucum bağlantından mı yoksa siteden midir bilinmez bi görünüyosun bi yok oluyosun hayatım(
canım benim pc yok bozuldu telefondan bu kadar girebiliyorum kusura bakma görüşemedik:)bayramın kutlu olsun öpüyorum:)ilkincim canım ben çıkıyorum...burada iftar iyice yaklaştı..kıyafetlerimi hazırlayıp giyinmem lazım....ancak hazırlanırım.....sana da hayırlı iftarlar...
SEVGİLİ TAKIMIM BU ARADA HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM.BAYRAMDA İPİN UCUNU ÇOK KAÇIRMAYALIM OLMA MI?BAYRAM BOYUNCA GİREMEM ARTIK.BİZİMKİLER BARİ BİZİM YANIMIZDA İNERNETE GİRME DİYE LAFLAR ETMEYE BAŞLADILAR....HERKESE BOL BOL EĞLENCELER....ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.....
kızlar size güzel bir haberim var ucuz bir tane pc bulduk kardeşimle babam almaya gitti teknosaya
çok iyi bir model değil ama yinede işimi görür zaten müzik çalsın nete girsin bana yeter
ama kredi kartım doldu artık bişey alamam
duygucum bağlantından mı yoksa siteden midir bilinmez bi görünüyosun bi yok oluyosun hayatım(
canım benim pc yok bozuldu telefondan bu kadar girebiliyorum kusura bakma görüşemedik:)bayramın kutlu olsun öpüyorum:)ilkincim canım ben çıkıyorum...burada iftar iyice yaklaştı..kıyafetlerimi hazırlayıp giyinmem lazım....ancak hazırlanırım.....sana da hayırlı iftarlar...
kızlar size güzel bir haberim var ucuz bir tane pc bulduk kardeşimle babam almaya gitti teknosaya
çok iyi bir model değil ama yinede işimi görür zaten müzik çalsın nete girsin bana yeter
ama kredi kartım doldu artık bişey alamam
slm kızlar yeni pcimden yazıyorum sorunu hallettim böylelikle hiç yoktan harcama çıktı ama napalım cana gelmesin
şimdide bir tencere sarma saracaz uufff
bayramda uyumak istiyorum
aber vermeye geldim benden kurtuluşunuz yok yani
28-08-2011 günlük mesaj sayıları
pinkcat87 9
dudujan 13
gozde07 7
irras 7
aynalar izinli
selinay izinli
emidaf izinli
nazco izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?