- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.181
merhaba arkadaşlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim...şimdi işin acemisi olarak ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum kilom 69 şu an nasıl başlıycaz ne yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim...bu arada herkese iyi bayramlar...
slm kızlar yeni pcimden yazıyorum sorunu hallettim böylelikle hiç yoktan harcama çıktı ama napalım cana gelmesin
şimdide bir tencere sarma saracaz uufff
bayramda uyumak istiyorum
aber vermeye geldim benden kurtuluşunuz yok yani
merhaba arkadaşlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim...şimdi işin acemisi olarak ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum kilom 69 şu an nasıl başlıycaz ne yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim...bu arada herkese iyi bayramlar...
ya kızlar yengemle konuştum yengem kuaför. Saçlarım dökülüyor ya kessem azalır mı dedim. O da benim saçım ne kadr uzundu biliyosun benim de dökülmeye başladı bak kestirdim döküldü durması dedi ve bi kaç şey söyledi. Kestirsem mi diye düşünüyorum yaa
herkese günaydın...
kızım sayesinde erken kalkmayı öğrendim :)))
bugün ki menüm
kahvaltıda iki dilim kepekli ekmek yağsız peynirli omlet ve şekersiz çay
ara da bi bardak şekersiz süt
öğlen tavuklu salata
arada bir porsiyon meyve
akşamda sebzeli çorba
herhangi bir saatte de iki fincan aralıklı olarak yeşil çay içiyorum genelde spordan sonraya denk geliyor...
benim eliptic bisikletim var günde yarım saat onda spor yapıyorum fakat bgn 15 dk.fazladan yapmayı düşünüyorum çünkü dün hem tatlıyı hemde yemeği biraz kaçırdım(kayınvalidem çok güzel yemek yapıyor)
birde elma sirkesi ve balı yapmayı düşünüyorum bi çok yerde okudum işe yaradığını yazmışlar yapan ve faydasını gören var mı???
kızçeler günaydın ne var ne yok ... birşey sormak istiyorum ya cumaya kilo söylücezmi şimdi yoksa aynı kilomuzumu yazıcaz
kızçeler günaydın ne var ne yok ... birşey sormak istiyorum ya cumaya kilo söylücezmi şimdi yoksa aynı kilomuzumu yazıcaz
daha acemisi olunca tabi biraz hevesde olunca yazıverdim hemen..sabah yazdığım için şimdi yazmama gerek yok heralde..menüme çok güzel uydum akşam çorba yerine ızgara balık yedim sadece..bir de küçük bir kaçamak yapıp yarım porsiyon kadayif tatlısı yedimcanım elma sirkesi ve bal faydalı oluyor ama içmesi biraz zor
canım menünü gün sonunda yazabilirsin
iyi bayramlar meleklerimmmmmmmmmmmmmmmmm :16
sizi çok özledimmm ben yaaaa
ablama geldim ders çalışmaya bayram sonuna kadar izinliydim zaten ama bayramlaşmak istedim sizinle hakketten baya özledimm hepiniziii
şimdi çıkmam lazım allaha emanet olun öpüyorum kocamn
bayaaa olaylar oldu ama gelince uzun uznnnn anlatıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?