Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar
herkesin bayramını kutluyorum
daha yeni girdik eve veee çok yorgunum
sizler nasılsınız iyi geçiyordurinş bayramınız

merhaba arkadaşlar beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim...şimdi işin acemisi olarak ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum kilom 69 şu an nasıl başlıycaz ne yapıcaz yardımcı olursanız sevinirim...bu arada herkese iyi bayramlar...

iyi bayramlar canım bayram dolayısı ile izinli olanlar çok fazla bayrma sonu kalabalıklaşır burası
ben aslı takım kaptanıyım aramıza hoşgeldin canım
hergün paylaşımda bulunmakla işe başlayabilirsin 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var ama bayramda bu kuralı kaldırdık özel durum olduğu için
her gün gelipmenünü yazıyorsun hangi sporlar yaptın yazıyorsun böylelikle yanlış gördüğümüz şeylerde seni uyarabiliyoruz aynı şekilde sende diğer üyeleri uyarıyorsun böylelikle birbirimize yardım ediyoruz
inş sana faydamız olur senind ebize tabi
2 ayda 9 kilo vermek istiyorsun mesajınd ahatırladığıma göre inş hedefine ulaşırsın canım

selam kızlar anca gelebildim ben :))

Geç olcak ama olsun :))

Ramazan ve Zafer Bayramımız kutlu olsun kızlar. Şeker gibi ama çok fazla tatlı almadan güzel bi bayram geçirmemiz dileğiylee :)))

Çok sevindim aslı abla bilgisayar işinin hallolmasına. Hayırlı olsun yeni bilgisayarınn :))

ya kızlar yengemle konuştum yengem kuaför. Saçlarım dökülüyor ya kessem azalır mı dedim. O da benim saçım ne kadr uzundu biliyosun benim de dökülmeye başladı bak kestirdim döküldü durması dedi ve bi kaç şey söyledi. Kestirsem mi diye düşünüyorum yaa

herkese günaydın...

kızım sayesinde erken kalkmayı öğrendim :)))

bugün ki menüm
kahvaltıda iki dilim kepekli ekmek yağsız peynirli omlet ve şekersiz çay
ara da bi bardak şekersiz süt
öğlen tavuklu salata
arada bir porsiyon meyve
akşamda sebzeli çorba
herhangi bir saatte de iki fincan aralıklı olarak yeşil çay içiyorum genelde spordan sonraya denk geliyor...
benim eliptic bisikletim var günde yarım saat onda spor yapıyorum fakat bgn 15 dk.fazladan yapmayı düşünüyorum çünkü dün hem tatlıyı hemde yemeği biraz kaçırdım(kayınvalidem çok güzel yemek yapıyor)
birde elma sirkesi ve balı yapmayı düşünüyorum bi çok yerde okudum işe yaradığını yazmışlar yapan ve faydasını gören var mı???

hoşgeldin canım iyi bayramlar:)

kızçeler günaydın ne var ne yok ... birşey sormak istiyorum ya cumaya kilo söylücezmi şimdi yoksa aynı kilomuzumu yazıcaz

evet canım saç kesilince duruyor dökülmesi benimde uzadıkça dökülmeye başlar

canım elma sirkesi ve bal faydalı oluyor ama içmesi biraz zor
canım menünü gün sonunda yazabilirsin

kızçeler günaydın ne var ne yok ... birşey sormak istiyorum ya cumaya kilo söylücezmi şimdi yoksa aynı kilomuzumu yazıcaz

canım kilomuz cuma neyse onu yazıyoruz bu hafta bildirim yok ama biz kendimizi kontrol amaçlı yazacaz

iyi bayramlar meleklerimmmmmmmmmmmmmmmmm:16

sizi çok özledimmm ben yaaaa
ablama geldim ders çalışmaya bayram sonuna kadar izinliydim zaten ama bayramlaşmak istedim sizinle hakketten baya özledimm hepiniziii

şimdi çıkmam lazım allaha emanet olun öpüyorum kocamn
bayaaa olaylar oldu ama gelince uzun uznnnn anlatıcam size

canım elma sirkesi ve bal faydalı oluyor ama içmesi biraz zor
canım menünü gün sonunda yazabilirsin
daha acemisi olunca tabi biraz hevesde olunca yazıverdim hemen..sabah yazdığım için şimdi yazmama gerek yok heralde..menüme çok güzel uydum akşam çorba yerine ızgara balık yedim sadece..bir de küçük bir kaçamak yapıp yarım porsiyon kadayif tatlısı yedim o da kızıma süt olsun artık 45 dakika bisiklet yaptım gönlüm ve içim rahat olarak yatmaya gideceğim şimdi...
herkese iyi geceler arkadaşlar...

canım ben de seni çok özledim bekliyoruuz senii iyi bayramlar öpüyorum koccamaaan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…