Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslım kaptanımben yatıyorum..sayman için çekiliyorum yoksa gece 12ye kadar ebklerdim emin olii geceler takımım...

kızlar ben yatmaya gidiyorum artık...sabah erken kalkıcam malum iş güç...iyi geceler öpüyorum hepinizi

kızlar eşim gözüme bakıyor cıksın die..cıkıyom ben hoşçakalın iyi geceler..

iyi geceler kızlar rüyanızda çıtır halinizi görürsünüz inş

Kizlar bende cikiyorum, kayinvaldemler aradi turkiyeden onlarla konustuk. sagolsun kayinbabam herhafta arar sorar. evlilik yildonumunde bile aradi cok dusunceledir kendisi:))

kızlar bende kaçıyorum yarın kadın gelicekk temzilk varr ona yemek ayarlamam lazımmmm ofss bu saatte (((

14 eylül mesaj sayısı

aynalar *** 68
faTTa83 *** 24
nazco *** 8
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 10
prenses88 *** 9
selinay2002***13
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***22
mihrace***51
melekaysee***16
_Aytac_ ***39

maşşallah kızlar say say bitmedi

yine kapmış yaaa:))) gitti benim birincilik neyseee ben sneinle yarışmayayım dişime göre başka birini bulayım.:) ilerleyen günlerde sana rakip olam DD

süprizzzzzzzzzzzzz meleklerimmmm ben geldimmmmm telf. bağlanmaya çalıştım ve yuppiiiiii başardım yaaaa ofistekip.c mahvolmuş bi halde sabırla yapılmasını bekliyorum tabii b u süreç beni delirtiyor:95::95::95::95::95::95:

ama amaaa ben sizii çok özledimm çok özlüyorum yaaa kızlarrrrrrrrr nasılsın iyimsiinizzz kendinize dikkatt ediiinn olurmuuuu hepinzi öpüyorumm kocamnnnnnnn
siiziii özledim kızlarrrr

2 haftada 3 kilomu cok guzel yaa tebrikler...sabah oglen aksam duzenli sekilde beslenicem menumude yazicam 2 hafta INWALLAH zayiflarim.. bu arada spor olarak ne yapmisdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…