- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.721
aslım kaptanımben yatıyorum..sayman için çekiliyorum yoksa gece 12ye kadar ebklerdim emin olii geceler takımım...
kızlar ben yatmaya gidiyorum artık...sabah erken kalkıcam malum iş güç...iyi geceler öpüyorum hepinizi
kızlar eşim gözüme bakıyor cıksın die..cıkıyom ben hoşçakalın iyi geceler..
kaptann sivas nasıl??
ay kızlar ne kadar yazmışsınız cevap veremedim içimde kaldı...
nasılsınız ne var ne yok?
akşam yemeğimi yazayım:
1 dilim pizza
biraz salata
meyve falnda yok
Kizlar bende cikiyorum, kayinvaldemler aradi turkiyeden onlarla konustuk. sagolsun kayinbabam herhafta arar sorar. evlilik yildonumunde bile aradi cok dusunceledir kendisi:))
iyi canım hafta sonu sivasa gidecez heralde zaman ne çabuk geçiyor ya 2 hafta dolacak bile
hmm anladm cnm cabucak gecsin yaa kötü zamanlar iiler gecmesn:)
kızlar bende kaçıyorum yarın kadın gelicekk temzilk varr ona yemek ayarlamam lazımmmm ofss bu saatte(((
canım evide temizle mahcup olma kadına
iyi geceler canım
14 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 68
faTTa83 *** 24
nazco *** 8
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 10
prenses88 *** 9
selinay2002***13
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***22
mihrace***51
melekaysee***16
_Aytac_ ***39
maşşallah kızlar say say bitmedi
siz tanışırken ben yoktum sanırım canım çalışıyorum her zaman giremiyorum malesef..boyuna göre kilon çok ideal niye daha fazla zayıflamak istiyorsun anlamadım ama vardır tabi senin de kendine göre nedenlerin muhakkak...ben sana şunu söliyim ben iki hafta 3 kiloya yakın kilo verdim sadece düzenli beslenerek tabi spor yaparak ki aralarda kaçamaklar oldu bayram da filan yenilen tatlılar mesela..bunlar olmasa daha da verebileceğime inanıyorum..sadece düzenli beslenerek sabah öğlen akşam öğününü kaçırmadan arlarda sağlıklı şeyler atıştırarak sadece çok az şeyleri keserek çok kolay kilo vereceğine inanıyorum seninde.mesela beyaz ekmeği hayatından çıkar asitli ve hazır içeceklerden uzak dur hazır çorba ve hamur işleri yeme çayından şekeri çıkar canın çok tatlı isterse meyve ve benzeri şeyler ye kuru incir kuru kaysı gibi..öğünlerine çeşitlilik kat çünkü sürekli aynı şeyler yemek kilo kaybını yavaşlatıyo her gün üç fincan yeşil çay iç muhakkak ama düzenli yemeğini muhakkak ye yoksa verdiğin kiloları ilerde daha hızlı bi şekilde geri alırsın...
off yakında kitap yazacaz kızlar burdan öğrendiklerimizle
gunaydinnnnnnnnnnnn
küçüğüm günaydınnn nasıl gidiyor diyet:)) 3.günün dü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?