- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.681
canim bende 4 yemek kasigi elma sirkesi ( organik), 4 tatli kasigi bal , 1 litre ilik suyun icine karistirip ictim bir ay. ve o ay cok guzel idrar sokturdu ve incelmeme neden oldu.
gecen ay kardesime de soyledim, oda yapti bir ayda 3 kilo verdi. ekmegi kesti, bu karisimi hergun sabah aksam bir bardak icti. onun metobolizmasi az calistigi halde guzel sonuc elde etti masallah.
erkeğine göre değişiyo canım oo
ben bunu ilk hafta yaptım çok güzel kilo verdim ama sonra bıraktım sanki midem ağrır gibi oldu sanırsam
yok bacımm küçük seven de var ben de ilk duyduğumda şaşırdımne biliyim canım sanki erkekler büyük göğüs sever gibi geliyor :78:
ben bir ara elma sirkesi ile balı karıştırıp yemiştim iğrenç bişeydi sonra suya sirke atıp içtim o daha iyiydi
bak aklıma getirdin ben yine başlıyım sirkeli suya
yok bacımm küçük seven de var ben de ilk duyduğumda şaşırdımne biliyim canım sanki erkekler büyük göğüs sever gibi geliyor :78:
ben bir ara elma sirkesi ile balı karıştırıp yemiştim iğrenç bişeydi sonra suya sirke atıp içtim o daha iyiydi
bak aklıma getirdin ben yine başlıyım sirkeli suya
Fatmacigim, bugun zorlandinmi isvec diyetinde? okuduguma gore zor gecmis, ama yarindan itibaren alisirsin merak etme. Cumaya kadar kesin kilo verirsin, ve verdigin kilolarla daha bir motive olup 13 gun boyunca diyete devam etmek isteyeceksin:) benim tecrubelerimden dayanaraktan soyluyorum..
bende salatanin icine mutlaka barsamic sirke kulalnirim.esimde cok sevdigi icin her sekilde kullaniyorum, corbanin icine , etin uzerine falan :)) diger sirkeleri tencere tava yikamak icin kullaniyorum, ozellikle normal sirke kireci tencereyi caydanligi cok guzel temizliyor.
elma sirkesinide suya karistirip iciyordum birara. zayiflamaya incelmeye yardimci oluyor.
yok bacımm küçük seven de var ben de ilk duyduğumda şaşırdım
kızlar sağolun desteğiniz için..Allahtan burası var...yoksa dayanamazdım inanın...
canımcım sende dua listesindesin inş ben gelmeden sen hayır haber alırsın..hatta gitmeden yani 26sında..
yaa evet bugün zor geçti ama sanırım asıl neden misaifr ağırlamış olmam...prenses kız sirkeyle kireci nasıl gideriyon hiç duymamıştım da
süpersinnn yaaaaaaaa maşallah nazar değmesin.
canımcım sen sıkıldıkça buraya yaz istersen..biz öle yapıyos...hem stresten kurtuluyols hem de o gerginlikle fazla yemek yemek,başkasının kalbini kırmak veya acı dille bağırarak konuşmak gerekmiyo..diğer türlü insan biriden birine patlıyo..sen de rahat ol keyfine bak şeker biz dinleriz yavrucum sorun yok yani:))yeter ki senin için rahat etsin..valla sabır taşına döndüm zaten fatmacığım sabrediyoz yine işte...
erkeğine göre değişiyo canım oo
ben bunu ilk hafta yaptım çok güzel kilo verdim ama sonra bıraktım sanki midem ağrır gibi oldu sanırsam
ay ne güzel sabah aç karnına gece yatmadan önce değil mi ben öyle yapıyordum bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorum
aah cnaım ben neler içmedim ki sirkeli su mu, lahana suyu mu, beşi bir yerde mi neler neler ama en iğrençi soğan suyu seda sayan içiyordu ya deneyim dedim aman allahım o ne felaket şeydi ya
aman aman kaşıyak bi taraflarımızı..kaşıyın kızlaaarrToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
aynalar,
prenses88+,
faTTa83+,
mihracee,
fiyona_07,
selinay2002+,
_Aytac_
maşallah
ay ne güzel sabah aç karnına gece yatmadan önce değil mi ben öyle yapıyordum bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorum
aah cnaım ben neler içmedim ki sirkeli su mu, lahana suyu mu, beşi bir yerde mi neler neler ama en iğrençi soğan suyu seda sayan içiyordu ya deneyim dedim aman allahım o ne felaket şeydi ya
ii olucak inş..şimdiden bile çok güzel rakamlar gördüm şookkk oldumvalla kızlar hayran kaldım sabrınızabenim bebik olmasa bende size katılırdım ama bu kadarına benim bünye dayanmaz...valla çok merak ediyorum fatmayla ikinizin kilolarını bakalım sonuç ne olacak
aslıı çok fenasınaslında dikkat ettikleri büyüklüğünden çok sert ve diri olmaları bence :92::92::92:
aa süpermiş hemen deeniyorum..bizim iş yerindeki kattle esmen parça parça kireç atıyo rahatsızım ama ne yapmam gerek bilmiodum..hemen yarın yapıorum....Ya misafir varken cok zor oluyor haliyle. misafirle birlikte yemen gerekiyor, enerji toplaman icin yemen gerekiyor falan.. ben misafir almadan bu diyete basliyorum:)))
canim normal sirkeyi caydanligin dokuyorum, bir cay bardagi olabilir mesela. agzina kadar su ile doldurup, ocakta kaynatiyorum, bir gun oyle duruyor, ertesi gun caydanligi yikiyorum, icindeki kirec tamamen ortadan yok olmus:)
KETTLE SU ISITICI si benim disi ayna gibi gorunuyor, cok kullanmaktan disi su lekesi oluyor, sirkeyle disini temizliyorum, super gozukuyor yeni almis gibi. aynisini caydanligin dis kisminida uyguluyorum sonuc muhtesem:)
Sagol canim benim:))
ay evet fıstık hemde çok istiyorumm. İnş. 26 sında regl olmasın canım dualarım seninle Allah en kısa zamanda güzel haberleri alırsın. Benim 3 gün gecikti pek heveslendiydim ama bugün geldi yedim kırmızı kartı.(
Benim rahatsızlıklarım oldu yok prolaktin yükseti hap kullandım yok yaram vardı ilaç tadavisi 1,5 ayy ara ( hoş geçmedi ykaılması lazımm artık kaçarı yok). ramazan girdi arayaDD derken birsürü ara verdik öyle hayırlısı olsun canım ne diyeyim. Eşimin testlerini yaptırmadık daha ekim kasım gibi dedi dr. bekliyoruzz.
Sakın üzülme herşeyin hayırlısı Allah bizede nasip edicek birer bebiş merak etme.
valla kızlar hayran kaldım sabrınızabenim bebik olmasa bende size katılırdım ama bu kadarına benim bünye dayanmaz...valla çok merak ediyorum fatmayla ikinizin kilolarını bakalım sonuç ne olacak
aslında dikkat ettikleri büyüklüğünden çok sert ve diri olmaları bence :92::92::92:
Bende sirke 3 ay falan içtim her sabah akşam bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyordum. Ama ben saç dökülmesine iyi geldiği için içitm o dönemde çok formdaydım kilo almadım ama vermedimde tekrarmı başlasam.
Soğan kürünüdeee yaptım ama bebiş içindiişe yaramadı ama çok sevmedim
ii olucak inş..şimdiden bile çok güzel rakamlar gördüm şookkk oldum
aslıı çok fenasın
canımcım sen sıkıldıkça buraya yaz istersen..biz öle yapıyos...hem stresten kurtuluyols hem de o gerginlikle fazla yemek yemek,başkasının kalbini kırmak veya acı dille bağırarak konuşmak gerekmiyo..diğer türlü insan biriden birine patlıyo..sen de rahat ol keyfine bak şeker biz dinleriz yavrucum sorun yok yani:))yeter ki senin için rahat etsin..
Bende sirke 3 ay falan içtim her sabah akşam bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyordum. Ama ben saç dökülmesine iyi geldiği için içitm o dönemde çok formdaydım kilo almadım ama vermedimde tekrarmı başlasam.
Soğan kürünüdeee yaptım ama bebiş içindiişe yaramadı ama çok sevmedim
kızlar yarın ben akşam girebilirim ancak haberiniz olsun
okuldaki arkadaşlar güne girdik biraz birikim yapayım dedim gerçi hemen harcarım gündne gelen parayı allahtan bana mayıs çıktı
yarın okuldna sonra ilçeye gitcez ilk gün var günde çok dikkat etcem çünkü ertesi gün cuma
kızlar yarın ben akşam girebilirim ancak haberiniz olsun
okuldaki arkadaşlar güne girdik biraz birikim yapayım dedim gerçi hemen harcarım gündne gelen parayı allahtan bana mayıs çıktı
yarın okuldna sonra ilçeye gitcez ilk gün var günde çok dikkat etcem çünkü ertesi gün cuma
ii olucak inş..şimdiden bile çok güzel rakamlar gördüm şookkk oldum
aslıı çok fenasın
aa süpermiş hemen deeniyorum..bizim iş yerindeki kattle esmen parça parça kireç atıyo rahatsızım ama ne yapmam gerek bilmiodum..hemen yarın yapıorum....
inş aslı bana güzel bi birincilik olur gibi geliyo ama bakalım hayırlısı..bence faydası oluyor canım kilo için ama tabi tadı güzel olmayınca insan devam ettiremiyor
aahh canım 30 yılın birikimi dermişim
tebrik edrm canım cuma güzel haberlerini bekliyorum
bu hafta takımca güzel bir sonuç alacaz inş
iştte burası rahatlatıyo beni zaten ama şu an çok taze olduğu için sinirlerimin yatışmasını bekliyorum anlattıkça yeniden yaşıyorum bazı şeyleri ama bgn kayınvalideme kızdım benim eşimle aramın kötü olduğunu biliyor çünkü eşim orda kalıyor(bayaa kötüyüz) bugün öğleden sonra babmlara ordan da eltimlere geçtim kayınvalidem de geçmiş benim eşimle olan kavgamızı anlatmış kadına..sen ne anlatıyon yaa ben sanki bilmiyomuydum anlatmayı ona sinir oldum bide yalan sölüyo sorduğu için anlattım diye...aman insanlara hiç belli olmuyo bak dün iyi diyodum bgn sinirlendirdi beni...
iştte burası rahatlatıyo beni zaten ama şu an çok taze olduğu için sinirlerimin yatışmasını bekliyorum anlattıkça yeniden yaşıyorum bazı şeyleri ama bgn kayınvalideme kızdım benim eşimle aramın kötü olduğunu biliyor çünkü eşim orda kalıyor(bayaa kötüyüz) bugün öğleden sonra babmlara ordan da eltimlere geçtim kayınvalidem de geçmiş benim eşimle olan kavgamızı anlatmış kadına..sen ne anlatıyon yaa ben sanki bilmiyomuydum anlatmayı ona sinir oldum bide yalan sölüyo sorduğu için anlattım diye...aman insanlara hiç belli olmuyo bak dün iyi diyodum bgn sinirlendirdi beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?