Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ne güzel sabah aç karnına gece yatmadan önce değil mi ben öyle yapıyordum bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içiyorum

erkeğine göre değişiyo canım oo
ben bunu ilk hafta yaptım çok güzel kilo verdim ama sonra bıraktım sanki midem ağrır gibi oldu sanırsam

aah cnaım ben neler içmedim ki sirkeli su mu, lahana suyu mu, beşi bir yerde mi neler neler ama en iğrençi soğan suyu seda sayan içiyordu ya deneyim dedim aman allahım o ne felaket şeydi ya

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
aynalar,
prenses88+,
faTTa83+,
mihracee,
fiyona_07,
selinay2002+,
_Aytac_

maşallah

yok bacımm küçük seven de var ben de ilk duyduğumda şaşırdım

yok bacımm küçük seven de var ben de ilk duyduğumda şaşırdım

valla kızlar hayran kaldım sabrınıza benim bebik olmasa bende size katılırdım ama bu kadarına benim bünye dayanmaz...valla çok merak ediyorum fatmayla ikinizin kilolarını bakalım sonuç ne olacak

Ya misafir varken cok zor oluyor haliyle. misafirle birlikte yemen gerekiyor, enerji toplaman icin yemen gerekiyor falan.. ben misafir almadan bu diyete basliyorum:)))

canim normal sirkeyi caydanligin dokuyorum, bir cay bardagi olabilir mesela. agzina kadar su ile doldurup, ocakta kaynatiyorum, bir gun oyle duruyor, ertesi gun caydanligi yikiyorum, icindeki kirec tamamen ortadan yok olmus:)

KETTLE SU ISITICI si benim disi ayna gibi gorunuyor, cok kullanmaktan disi su lekesi oluyor, sirkeyle disini temizliyorum, super gozukuyor yeni almis gibi. aynisini caydanligin dis kisminida uyguluyorum sonuc muhtesem:)

süpersinnn yaaaaaaaa maşallah nazar değmesin.

Sagol canim benim:))

canımcım sen sıkıldıkça buraya yaz istersen..biz öle yapıyos...hem stresten kurtuluyols hem de o gerginlikle fazla yemek yemek,başkasının kalbini kırmak veya acı dille bağırarak konuşmak gerekmiyo..diğer türlü insan biriden birine patlıyo..sen de rahat ol keyfine bak şeker biz dinleriz yavrucum sorun yok yani:))yeter ki senin için rahat etsin..

ah ahhh güzellik neler yaptırıyor insana..en güzeli az ye dengeli beslen spor yap da bizi dürtenler olmasa ye ye diye bazen arkadan biri kaktırıyo sanıyorum yemem için nasıl bişimiş çözemedim...
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
aynalar,
prenses88+,
faTTa83+,
mihracee,
fiyona_07,
selinay2002+,
_Aytac_

maşallah
aman aman kaşıyak bi taraflarımızı..kaşıyın kızlaaarr

Bende sirke 3 ay falan içtim her sabah akşam bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyordum. Ama ben saç dökülmesine iyi geldiği için içitm o dönemde çok formdaydım kilo almadım ama vermedimde tekrarmı başlasam.

Soğan kürünüdeee yaptım ama bebiş içindi işe yaramadı ama çok sevmedim

kızlar yarın ben akşam girebilirim ancak haberiniz olsun
okuldaki arkadaşlar güne girdik biraz birikim yapayım dedim gerçi hemen harcarım gündne gelen parayı allahtan bana mayıs çıktı
yarın okuldna sonra ilçeye gitcez ilk gün var günde çok dikkat etcem çünkü ertesi gün cuma

valla kızlar hayran kaldım sabrınıza benim bebik olmasa bende size katılırdım ama bu kadarına benim bünye dayanmaz...valla çok merak ediyorum fatmayla ikinizin kilolarını bakalım sonuç ne olacak
ii olucak inş..şimdiden bile çok güzel rakamlar gördüm şookkk oldum

aslında dikkat ettikleri büyüklüğünden çok sert ve diri olmaları bence :92::92::92:
aslıı çok fenasın
aa süpermiş hemen deeniyorum..bizim iş yerindeki kattle esmen parça parça kireç atıyo rahatsızım ama ne yapmam gerek bilmiodum..hemen yarın yapıorum....

Sagol canim destegin icin. Hayirlisiyla saglikli sihatli olsun ins.

sabah ac karnina , gece yatmadan once evet. lahana suyunuda denedim oda guzel sonuc verdi. hatta bu hafta gene yapayim diyorum. sogon suyunu bebek icin 15 gun boyunca sabah aksam icmistim gecen yil , artik tadi kotu gelmiyordu:))) yani ben de butun herseyi icebiliyorum, moydonoz suyu dahi.

Canim bebek varken deneme zaten. 13 gun sonra hem incelme hem kilo kaybi oluyor.

aslında dikkat ettikleri büyüklüğünden çok sert ve diri olmaları bence :92::92::92:

bence buyuklugunden ziyade dik ve sexsi gozukmeleri :)))

bence faydası oluyor canım kilo için ama tabi tadı güzel olmayınca insan devam ettiremiyor

ii olucak inş..şimdiden bile çok güzel rakamlar gördüm şookkk oldum

aslıı çok fenasın

aahh canım 30 yılın birikimi dermişim

tebrik edrm canım cuma güzel haberlerini bekliyorum
bu hafta takımca güzel bir sonuç alacaz inş

iştte burası rahatlatıyo beni zaten ama şu an çok taze olduğu için sinirlerimin yatışmasını bekliyorum anlattıkça yeniden yaşıyorum bazı şeyleri ama bgn kayınvalideme kızdım benim eşimle aramın kötü olduğunu biliyor çünkü eşim orda kalıyor(bayaa kötüyüz) bugün öğleden sonra babmlara ordan da eltimlere geçtim kayınvalidem de geçmiş benim eşimle olan kavgamızı anlatmış kadına..sen ne anlatıyon yaa ben sanki bilmiyomuydum anlatmayı ona sinir oldum bide yalan sölüyo sorduğu için anlattım diye...aman insanlara hiç belli olmuyo bak dün iyi diyodum bgn sinirlendirdi beni...

canım saç dökülmene iyi geldimi peki benim de felaket dökülüyo defneyi emzirdiğim için..

oo aslım çıtır olduğunda gardırobunu yenilemek için nakit paran hazır desene:)))süper denk gelmiş sen mayısa kadar çok rahat 65 olursun inşş..ondan sonrası da ALlah kerimm...

Canim ceyrek altinami girdiniz yoksa nakit parayami :) niye soruyorsam sanki:)))))

Benim esimde getirir is yerindeki kattle :) temizlerim goturur geri. gecen gun aticam kotu oldu dedi, bende sakin atma ben temizlerim dedim, icini disini sirkeyle temizledim yeni gibi oldu. hic bir farki kalmadi yenisiyle.

kattle icine sirke koy su koy kaynat , bir gun beklet, ertesi gun icini yika,buarada (gene su koy bos kaynat. sirke kokmasin diye) valla ben hep oyle yapiyorum. gelen misafirlerim caydanligin ne kadar temiz yenimi aldin diye soruyorlr, yada hic kullanmiyormusun diye soranlar bile var:)) ama balsamic sirkeyle deneme.

Son düzenleme:
inş aslı bana güzel bi birincilik olur gibi geliyo ama bakalım hayırlısı..

hayatım eğer imkanın varsa olabildiğince uzağa kaççç.ben de aile apartmanındayım malesef gelirimiz olmadığı için şu an sabrediyorum ama ilk imkanım olduğunda herifi kandırıp çıkmayan burhan altıntop olsun...

canım biraz zaman ver size
eşinin annesinde kalması iyi olmamış sorunlarınızıailenize taşımanız iyi değil bence
kaynınvaldene gelince üzülme canım belki kötü niyetinden söylememiştir tabi anlatmasa daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…