Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyle ablacim...iyi gidiyor 2 gun duzensiz beslendim ama ablalarimin tavsiyesiyle duzeldicem bu gun kahvaltimida yaptim...ama benim haraket eksikliyim biliyom onuda bir halletsem super olur...sen ne yapiyorsun ablacim?kahvaltini yaptinmi?

pardon canım misafirim geldidee yazamadım. SEn yemek düzenini oturt sonrada biraz yürüyüş falan yap ozaman bak herşey daha kola yolacak.
Yenmediği zaman vucut panik yaparmış beyin eyvah kıtlık var diyip yenilen şeyleri yakmazmış
normalda vucudumuza aldığımız besinlerin %30-40 depolanır kalanı yakılırmış ama beyin kıtlık var eyvah dediği zaman tüm yedikleirni depoluyor ve yakmıyormuş. O tüzdne beynimizi kandırmamız lazım arada atıştırmalar yapmamız lazım birkaç çerez, veya süt, veya meyve falan ara öğünler olmalı ve dzenli ama z yemek yemeliyiz.

onemli diyil ablawim...hahayyy cok eylenceli zumba dansi yaptinmi hic cok kalori yaktiriyormus...

onemli diyil ablawim...evet bende oyle duymusdum...hahayyy cok eylenceli zumba dansi yaptinmi hic cok kalori yaktiriyormus...

cok eylencelii zor haraketler var ama daha acemiyim oyrenirim zamanla...plates ha

bir bakayım bakalım netten nasıl bir dansmış:)) ay evet çok zevkli ama zayıflatmıyorr plates sıkılaştırıyorD yinede bedenin küçülüyor.

bu arada nerde bu kızlarr saat 11 oldu hala yok kimse piyasada

bak ablacim bak...ben zayiflamayi falan unutdum eylence icin yapiyom haha...gercekten nerde kaldi bu ablisler (( burda saat 13 oldu..hehe

bu gererksiz evrak işleri beni öldürüyor zaten bırakın ben öğretmenliği yapayım dimi ama yok ne kadar kağıt dolarsa dosyana sanki daha iyi öğretmensin
şimdiki eğitim sistemini hiç beğenmiyorum

aman hiç sorma..ek dersleri kesmeyi falanda düşünüyorlarmış ya Allah'tan sadece bizimkileri almayacaklarmış elimizden.bir sürü proje var hani ne değişiyor.3 dönemdir cok kotu..

ben brzdan kahvaltımı hazırlıcm sonra dün kaçırdığım Muhtesem Yüzyıl ı netten izlicem görüşürüzzzzz

pilatesi nerde yapıyorsun evde mi cd ile falan mı?

canım merhaba cd den yapıyorum evde plates topum falanda var ama toplulardan ziyade diğer hareketleri çok beğeniyorum çok zevkli bir spor hiç yormuyor insnaı bir cd 45 dk falan sürüyor ama nezaman bittiğini anlamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…