Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım 67 kiloyum bu grupla 64 lere indim ama tatilde aldım tekrar,59 60 olsam yeter...

2 bebişim var bebeklerin hediyesi bana hehehe.....

maşallahh 2 bebişin var ve 67 kg sın boyun kaç şekerim yani çok değil gibisin ama tabi herkesin ideal bir kilosu var.
bu arada kilolarımız aynı gibi ve hedefimizde nerdeyse aynı sıkı takibimdesin artık

bebişler varsa her kilo mübah zaten..9 ay taşıyoruz sonucta...
ne güzel cinsiyetleri ne?senle tam tanışmadık sanırım..sadece face olanları tanıyorum :)

ikiside erkek biri 9 biri 2,5 yaşında canım....

hımsss çok değilmiş bir günde bayanların almaıs gereken kalori max. 1500 falan dimi 1000 i geçmezsekk sorun olmuyor
akşama halledersin şekerim ozaman.

1000 kaloriyi geçince kilo veremiyorum ben canım....

maşallahh 2 bebişin var ve 67 kg sın boyun kaç şekerim yani çok değil gibisin ama tabi herkesin ideal bir kilosu var.
bu arada kilolarımız aynı gibi ve hedefimizde nerdeyse aynı sıkı takibimdesin artık

1.67 fln canım ama evlendiğimde 52 kiloydum ben....

hadi hayırlısı bakalım yarışalım senle hehehe....

Maşallahh bebişleirnee.
Ah eskileri düşünecek olursak birzamanlar çokdeğil üni döenemlerinde bende 55 timDD
Yani moral bozmayalım belki okadar olmasada yakınlaşırız
benimde 175 boyum 65 kg mdım diyete bir hafda önce başladığımda bugün sabah tartıldım güzel şeyler gördüm.
hedef 60

yarışıyruz yani

mihrave cuma günü kilo çizelgemizi yapalım canım ,benim vardı kaybolmuş kendi kendine, melekayşe senin kilonda bizlerle aynı neler yapıcaz bakalım benim yaş 30 sizin kaç kızlar...

mihrave cuma günü kilo çizelgemizi yapalım canım ,benim vardı kaybolmuş kendi kendine, melekayşe senin kilonda bizlerle aynı neler yapıcaz bakalım benim yaş 30 sizin kaç kızlar...

Yapalım canım ben bugün yaptım ama formatını kabul etmedi kk, neyse tekrar yaparız.
Ay maşallah sana 30 yşaındasın ve 2 bebişin var.
ben 29 umdayımm hehe bebişte yok ben hamile kalırsma top gibi yuvarlanırım herhalde

hehe belli olmaz o iş benim bi arkadaş 67 flndı,şimdi 7 aylık hamile 63 kilo eridi kız hehehe...

top gibide olmayız ya..negatif olmamak cok muhim diyet olayında boylarınız kısa değilse 66-67 obez değil bmı hep normal cıkıyor benim.1.68 boy benim..halledeceğiz yavaş yavaş inş

Buda çok enteresan olmuş hakikaten :)) bend eöyle olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm benim yerime sürtünsen arkadaşa

tamam oldu....

top gibide olmayız ya..negatif olmamak cok muhim diyet olayında boylarınız kısa değilse 66-67 obez değil bmı hep normal cıkıyor benim.1.68 boy benim..halledeceğiz yavaş yavaş inş

benimde normal çıkıyoda ben normal görmüyorum kendimi hehehe....

niye yemek yapmıyr musun tecrübeli mi değilsin?

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.77 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 50 kg
İdeal Kilonuz: 66 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Hadi ordann 66 ymış ideal kilomm 66 yken kocaman bir karın can simitleri bir göbek ayyy gıdık bile var nerdeysee
yalannnn yalannnnnn kocaman bir yalan

normal olan o kuzum biz zayıf olmak istiyoruz sorun orda....

niye yemek yapmıyr musun tecrübeli mi değilsin?

Canım yaaa yemek hergün yaparım güzelde yaparımD yanii ama bir haftadır az yapıyorum sayıyla yapıyorum ekmeği olduğu gibi koymuyorum ortya kocama 2 dilim veriyorum salata ağırlıkta veriyorumDD kocaman bir kase çorba diil yarım kase veriyorum heheh 105 kilocuktu kocamda ama dün tartıldı 102,5 olmuşD erkekler daha çabuk veriyor kilo ve onun 4-5 gün oldu başlayalı

senin ozaman sadece bölgesel kilon var.spor spor spor yane ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…