- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.781
sağol canım 67 kiloyum bu grupla 64 lere indim ama tatilde aldım tekrar,59 60 olsam yeter...
2 bebişim var bebeklerin hediyesi bana hehehe.....
ay kolay gelsin kuzu....
4 tanesi 210 kaloriymiş....
sağol canım 67 kiloyum bu grupla 64 lere indim ama tatilde aldım tekrar,59 60 olsam yeter...
2 bebişim var bebeklerin hediyesi bana hehehe.....
bebişler varsa her kilo mübah zaten..9 ay taşıyoruz sonucta...
ne güzel cinsiyetleri ne?senle tam tanışmadık sanırım..sadece face olanları tanıyorum :)
hımsss çok değilmiş bir günde bayanların almaıs gereken kalori max. 1500 falan dimi 1000 i geçmezsekk sorun olmuyor
akşama halledersin şekerim ozaman.
maşallahh 2 bebişin var ve 67 kg sın boyun kaç şekerim yani çok değil gibisin ama tabi herkesin ideal bir kilosu var.
bu arada kilolarımız aynı gibi ve hedefimizde nerdeyse aynısıkı takibimdesin artık
ikiside erkek biri 9 biri 2,5 yaşında canım....
1000 kaloriyi geçince kilo veremiyorum ben canım....
1.67 fln canım ama evlendiğimde 52 kiloydum ben....
hadi hayırlısı bakalım yarışalım senle hehehe....
mihrave cuma günü kilo çizelgemizi yapalım canım ,benim vardı kaybolmuş kendi kendine, melekayşe senin kilonda bizlerle aynı neler yapıcaz bakalım benim yaş 30 sizin kaç kızlar...
Yapalım canım ben bugün yaptım ama formatını kabul etmedi kk, neyse tekrar yaparız.
Ay maşallah sana 30 yşaındasın ve 2 bebişin var.
ben 29 umdayımm hehe bebişte yok ben hamile kalırsma top gibi yuvarlanırım herhalde
hehe belli olmaz o iş benim bi arkadaş 67 flndı,şimdi 7 aylık hamile 63 kilo eridi kız hehehe...
Yapalım canım ben bugün yaptım ama formatını kabul etmedi kk, neyse tekrar yaparız.
Ay maşallah sana 30 yşaındasın ve 2 bebişin var.
ben 29 umdayımm hehe bebişte yok ben hamile kalırsma top gibi yuvarlanırım herhalde
Buda çok enteresan olmuş hakikaten :)) bend eöyle olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm benim yerime sürtünsen arkadaşa
top gibide olmayız ya..negatif olmamak cok muhim diyet olayında boylarınız kısa değilse 66-67 obez değil bmı hep normal cıkıyor benim.1.68 boy benim..halledeceğiz yavaş yavaş inş
niye yemek yapmıyr musun tecrübeli mi değilsin?Kızlar kocmaıda diyete soktum ben.
az önce sordum msn den ne yedin diye
ilknur:
öğlen ne yedin canım
EmRe:
corba patlıcan musakka bulgur salata
ilknur:
patlıcan yememişssindir
kalmıştırr
ii sevindim
EmRe:
yedim
ilknur:
aaaaaa
aaaa
EmRe:
mecburen
doymak içi
aksam ac kaldık
ilknur:
EmRe:
öğlen yiyem bare.
ilknur:
aşk olsun sana
yaws patlıcan sevmezz adamı nekadar aç bırakmşımki patlıcanı yemiş
top gibide olmayız ya..negatif olmamak cok muhim diyet olayında boylarınız kısa değilse 66-67 obez değil bmı hep normal cıkıyor benim.1.68 boy benim..halledeceğiz yavaş yavaş inş
niye yemek yapmıyr musun tecrübeli mi değilsin?
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.77 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 50 kg
İdeal Kilonuz: 66 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Hadi ordann 66 ymış ideal kilomm 66 yken kocaman bir karın can simitleri bir göbek ayyy gıdık bile var nerdeysee
yalannnn yalannnnnn kocaman bir yalan
kıs kocasını diyete sokmuşya ondan aç kalmış adam hehehe...
niye yemek yapmıyr musun tecrübeli mi değilsin?
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.77 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 50 kg
İdeal Kilonuz: 66 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Hadi ordann 66 ymış ideal kilomm 66 yken kocaman bir karın can simitleri bir göbek ayyy gıdık bile var nerdeysee
yalannnn yalannnnnn kocaman bir yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?