Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok güzel ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş bence.kahvaltı biraz fazla yapmanda sakınca yok çünkü güzel ve tatmin edici bir kahvaltı ileriki öğünlerde daha az acıkmanı sağlıyor...ben dün okadar güzel bir kahvaltı yaptım akşama kadar hiç bişi yiyesim gelmidi hep azar azar aldım yemeklerden ve aç kalmadım hiç...

karın kaslarının ağrıması işe yaradığını gözterir benim de bacaklarım ve kalçam ağrıyor bisikletin ayarını biraz yükselttim zorladı heralde..canım unutmuşum cumartesi günü yazmayı o gün akşam yatmadan mekiğimi çektim kollarımı bacalarımı esnettim iyiiice sabah güzel bir plates yaptım..ardından 10 dk sonra bisiklete bindim 25 dk öğleden sonra 10 dk yapabildim defnoş durmadı çünkü..dün hiç bişi yapamadım çünkü dışardaydık ama 7 kat merdiven indim çıktım hemde defnoş kucağımdayken..sen yine heveslen canım ben her gün yapıyorum sporumu..

off ne kadar çok planınız varmış öle...hadi hayırlısıyla gerçekleştirin hepsini.

ayy şekerim dikkat et olurmuuu :)))) misafirlikler çok tehlikeliiiiiiii:)))

ettim tatlım çok az ve çok güzel geçti günüm defneyle uğraşmaktan yemek yemeye pek fırsat da kalmadı zaten...gittiğimiz her yeri yabancılayıp ağladı dün durmadan kuzucuğum gözleri hep dolu doluy du bütün gün

kızlar dün ki menüm
sabah
patatesli yumurta 4 çatal
peynir yarım dilim ezine peyniriydi çünkü
saltalık domates
1 çay kaşık kara dut reçeli
4 adet zeytin
1 çay kaşık bal
4 çatal lor peyniri
2 dilim kepek ekmeği
arada 1 tane kuru pasta tuzlu
1 çay
öğlen yarım tabak bamya
1 dilim ekmek
ara 1 tane yeşil elma
akşam
balık ızgara elin yarısı kadar palamut balığıydı
birde küçük hamsi boyunda barbun diye bi balık yedim
bol salata ve roka
1 yemek kaşığı et sote

günaydın cannlarıımm takımmııımmm...ne yapıyosunuzzzz?
ben haftasonu iste geldim...seminer için..cumartesi de sağolsun benimki izin verdi bi gece kalmama ve ben de kız kardeşimle takıldım...cumartesi biraz tahtakale ve kapalıçarşı taraflarına takıldım tek başımaaa..sonra deniz manzaralı bi cafe bulup kendimi dinledimm uzzzuuuunnnn uzzzuunnnn...anlayacağınızzz çok ii geldi..bazen hakikaten yanlız takılmak çözümcü oluyo sanırım....sizler neler yaptınız?
bu arada sabah kahvaltım 1 tost.....şimdi de suyumu koydum sıcak sıcak içicem bol bol.....
bu arada geçmişe de takılıyım az kimseler yok zannımca....

:)) afiyet olsun canım pıt pıt yağ olmasınn gerçekten kahvaltı güzel olunca akşama kadar başka birşey yeme ihtiyacı olmadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…