- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.621
al bendende okadar yaaa biraz üşensek bu aralar fena olmazz dimi:))))haklısın canım ben hep yapmaya hem yemeğe bayılırım canım ne isterse üşenmem yaparım ama ders olsa çok üşenirim
al bendende okadar yaaa biraz üşensek bu aralar fena olmazz dimi:))))
hangi bölümdün canım
biyoloji okuyorum canım kimyadan çiftanadal yapıyorum birde formasyon alıyorum üstüne
maşallah sanaaa darısıda bitirmene olsun inş..
son senem canım haftasonuda kpss kursuna gidiyorum yorgunluktan ölmezsem bitecek inş bu sene
iyi geceler canım dinlen iyileş hemenkızlar ben kaçıyorum öptüm sizi kocaman
canımm sonuna kadar mücadele canımmm busene yorgunluklara katlan sonra bol bol dinlenirsin
canımm öyle devam ettt:))) kocaman başarılarr diliyorummmbende öyle diyip gaza gelip sabah kalkmaya çalışıyorum canım
kızlar ben kaçıyorum öptüm sizi kocaman
çok teşekkür ederim canımcanımm öyle devam ettt:))) kocaman başarılarr diliyorummm
ii geceler canımmm tatlı rüyalar
kızlar herkese ii pazarlarrrrrrr kimsecikler yokD herkess etkinlik peşinde sanırım:)))
hemencik bir menümü yazayımm sonrada geçmişe bakayımmm
kahvaltımm
2 ince dilim ekmek
2 çayal peynir
1 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
yarım kırmızı biber
1 zeytinyağına kırılmış yumurta
1 tk reçel
3-4 çatal kavun
şekersiz 3 bardak çayy
kahvaltı yapmayı çok seviyorum yaaa haftada bir yapıncada coşuyorumDDD artık öğleni geçiştiririm
ay canım afiyet olsun artık senin menülerin bana fazla gelmiyorrrr fazla dediğimde defnecik aklıma geliyorr yok yok normal diyorum:)) afiyet olsunn kuzum gayet güzelll.
ama sporlarnı yazmamışssın canım beni özendirik yapman lazımm((
ben de artık akşamları yatmadan önce jimnastik yapıyorum evde 15-20 dk karın kaslarım ağrıyor 3 gündürDDD et kesildiler sanırım
ay inş. canımmm şuanda bir yeminli ile çalışıyorum ama birkaç sene sonra kendi büromu açacağım öncelikle kocişin doktorayı bitirmesii yar.doç olması, sonra askere gitmesi bu arada benim bir çocuk yapıp birkaç yaşına getirmem lazımDDD ne çok yapacak şey varmış pehhh işte ancak bundan sonraaa açacağım şimdi hazırlık yapıyorumm
aaaaaa ciddenmii ayy ozaman yaramazlık yasağı bittiğinde her günü değerlendirelim
duaların için çokkk teşkkürler canım aminnnnnnn inş.
ayy şekerim dikkat et olurmuuu :)))) misafirlikler çok tehlikeliiiiiiii:)))
canım çok güzel ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş bence.kahvaltı biraz fazla yapmanda sakınca yok çünkü güzel ve tatmin edici bir kahvaltı ileriki öğünlerde daha az acıkmanı sağlıyor...ben dün okadar güzel bir kahvaltı yaptım akşama kadar hiç bişi yiyesim gelmidi hep azar azar aldım yemeklerden ve aç kalmadım hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?