- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.641
karın kaslarının ağrıması işe yaradığını gözterir benim de bacaklarım ve kalçam ağrıyor bisikletin ayarını biraz yükselttim zorladı heralde..canım unutmuşum cumartesi günü yazmayı o gün akşam yatmadan mekiğimi çektim kollarımı bacalarımı esnettim iyiiice sabah güzel bir plates yaptım..ardından 10 dk sonra bisiklete bindim 25 dk öğleden sonra 10 dk yapabildim defnoş durmadı çünkü..dün hiç bişi yapamadım çünkü dışardaydık ama 7 kat merdiven indim çıktım hemde defnoş kucağımdayken..sen yine heveslen canım ben her gün yapıyorum sporumu..
dimii yap yap bitmezz en zoruda askerlik yawsssçok ürkütüyor beni askerlik nasıl geçerkii ay birdee endüstri mühendisi olupta doktora yapanlara uzun dönem çıkıyormuş askerlikkk iiceee üçbuçukuzzzoff ne kadar çok planınız varmış öle...hadi hayırlısıyla gerçekleştirin hepsini.
ettim tatlım çok az ve çok güzel geçti günüm defneyle uğraşmaktan yemek yemeye pek fırsat da kalmadı zaten...gittiğimiz her yeri yabancılayıp ağladı dün durmadan kuzucuğum gözleri hep dolu doluy du bütün gün
afiyet olsun canımmm bende çok beğendim menünü sen bol hareket yapıyorsun yeidklerini eritmişssindri. ben kendim için söyleyim yerken çokmuş gibi gelmiyor bir çırpıda bitiyorr buraya yazmaya başlayıncaa nekadar çok yemişim diyorumkızlar dün ki menüm
sabah
patatesli yumurta 4 çatal
peynir yarım dilim ezine peyniriydi çünkü
saltalık domates
1 çay kaşık kara dut reçeli
4 adet zeytin
1 çay kaşık bal
4 çatal lor peyniri
2 dilim kepek ekmeği
arada 1 tane kuru pasta tuzlu
1 çay
öğlen yarım tabak bamya
1 dilim ekmek
ara 1 tane yeşil elma
akşam
balık ızgara elin yarısı kadar palamut balığıydı
birde küçük hamsi boyunda barbun diye bi balık yedim
bol salata ve roka
1 yemek kaşığı et sote
tabi tabi siz hergünü değerlendirin boş geçirmeyin hiç
hadiii gözün aydın cannıımmm..ilk zamanlar ağır olur ama sonra alışırsın...bırakma sakın biraz sabır gerekecek ilk zamanlar çünkü.....kızlar nasılsınızzzzz ben çok mutluyumbabam emekli olduğun için 3 çocuk okutmak hele 2 tane üniversitesi olunca çok zor oluyordu bende okulda sağlık bilimler enstitüsünde part time işe başvuru yapmıştım kabul edilmişim
inş bacımm inş..tek temmenim o zaten....yerim ben o kucuk prensesi:)) simdi cok tatli aylari
Fatmacigim, akrabalarinla ayni apartmanda oturdugun icin , ve cok anlayisli, kimseyi kirmak istemedigin icin icine atiyorsun,ve buda seni mutsuz ediyor. Sen iyice alistirmisin onlara, sensiz yapamiyorlar:) artik sabrin tasmis, ama ins kutsal topraklara gidersen huzura kavusursun, oraya gidip gelen cok degisiyormus, eminim ordaki yaptigin dualarla yepyeni bir hayata baslayacaksin..Ins bizlerede kismet olur....
hehe yine birincilik bende kızlar yuppiii oleyyyy:))))
günaydın cannlarıımm takımmııımmm...ne yapıyosunuzzzz?
ben haftasonu iste geldim...seminer için..cumartesi de sağolsun benimki izin verdi bi gece kalmama ve ben de kız kardeşimle takıldım...cumartesi biraz tahtakale ve kapalıçarşı taraflarına takıldım tek başımaaa..sonra deniz manzaralı bi cafe bulup kendimi dinledimm uzzzuuuunnnn uzzzuunnnn...anlayacağınızzz çok ii geldi..bazen hakikaten yanlız takılmak çözümcü oluyo sanırım....sizler neler yaptınız?
bu arada sabah kahvaltım 1 tost.....şimdi de suyumu koydum sıcak sıcak içicem bol bol.....
bu arada geçmişe de takılıyım az kimseler yok zannımca....
hep böle kal bacım ii oluyo valla..grupta muhabbetçi birinin olması....
peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.
canıımm ahdi hayırlı olsunnn ofisin..kira derdi insanı çok geriyo di mi?biz de düşünüyoruz almayı ama bakalım nasıl en önemli soru bu...olur da altın yüzde yüz fırlarsa alırız büyük ihtimalDD ay bizim yenge çok hoş yaa tam aile dizisi ölüyorum gülmekten:)))
aile dizisi canım..yanlız son 1 bölümdür öpüşme koymaya başladıklar reyting için sanırım....sagol yaaa:d Bu hafta cezaliydim:)
ayy iffeti bende internetten izliyorum, biz gun gun adet gunu hesaplayip , yumurtlama ilaclari kullaniyoruz, bir ay deniyoruz olmuyor, 1 yil deniyoruz olmuyor, ama dizilerde bir yatmayla bebek sahibi oluyorlar:))) gerci yatmadan hamile kaldi bu iffet:)
bakalim yeni bolumunde ne var bugun.
ya bizim yenge aile dizisiyse izleyelim benim kocisle . ben cok komedi sevmem sulu olur genelde,esim cok sever, o benim izledigim dizilere takilmaz, komik olsun kaliteli olsun oyle izler, cok secici:))
canımcım eşinin mesleği ne?benim eşim de smmm ama daha yeni aldı belgeyi....defter bekliyos şu anay inş. canımmm şuanda bir yeminli ile çalışıyorum ama birkaç sene sonra kendi büromu açacağım öncelikle kocişin doktorayı bitirmesii yar.doç olması, sonra askere gitmesi bu arada benim bir çocuk yapıp birkaç yaşına getirmem lazımDDD ne çok yapacak şey varmış pehhh işte ancak bundan sonraaa açacağım şimdi hazırlık yapıyorumm
günaydın fıstıkkk hoş geldinnnn bende şöyle bir bakayım kimler var dedim geçmişi okudum:)).
hafta sonun pek güzel geçmiş gerçekten bazen insanın kendini şımartması hoş oluyorrr canım çok ii yapmışssın.
kahvaltında güzel cnaım afiyet olsun bend egiidp alayım suu birden susadım
Allah işlerini rastgetirsin bacım...inş tam gönlünün istediği en hayırlı şekilde karşına çıkar....cumartesi dönerim yüzde 90 cünkü hafta sonu basvuru yapılmıyor..cuma son üniye giderim.gece de yola cıkarım.çok kalabalık oluyormus oralar.her üniye 1 gün düşer muhtemelen...
ben alabilirim tarifi..kabağı tek geçerim çünkülim.....kızlar kabak seven varsaa size tarif vermek isterim yanii tam diyetlik birşeyyyyyyyy veee çokk amaçokk lezzetli
bacımm hele sen bana bi tarif et şu dolmayı nasıl düdüklüde yaptığını..benimki tencerede kırk saate pişiyoay yarına dolmabiber yapmıştım ama düdüklüye suyu az koymuşum yandı biiraz ya
biyoloji okuyorum canım kimyadan çiftanadal yapıyorum birde formasyon alıyorum üstüne
son senem canım haftasonuda kpss kursuna gidiyorum yorgunluktan ölmezsem bitecek inş bu sene
canıımm ahdi hayırlı olsunnn ofisin..kira derdi insanı çok geriyo di mi?biz de düşünüyoruz almayı ama bakalım nasıl en önemli soru bu...olur da altın yüzde yüz fırlarsa alırız büyük ihtimal
canım bizim yenge benim favori dizim...aynı bennn..tosunluğu bile
canımcım eşinin mesleği ne?benim eşim de smmm ama daha yeni aldı belgeyi....defter bekliyos şu an
aynen canım..çok ii geldi hafta sonu.....gel sana bi sıcak su ısmarlıyım o zaman
inş bakalım hayırlısı.....gönlüne göre güzelce döşersin içini.....canım benim teşekkür ederim darısı size olsun inş en kısa zamanda alırsınız güzel bir büro.
Bende smmm yim 3 yıl oldu ruhsatı alalı, eşim ünide öğretim görevlisi endüstri mühendisi
ooooo kuşuummm hoşgeldiinnnnn.....hadi yap bakalım sayımını....sabah kahvaltım
1. tane poğaça
şekersiz çay
ve 0,5 lt su kızlar
ayy canım valla ısınırımı pekde güzel olurr :)) hiç yok demem yani
ben alabilirim tarifi..kabağı tek geçerim çünkülim.....
günaydın kızlarr iyi haftalarr hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?