Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DD oy oyyy süpersinnn arkidşimmm sen böyle yaz banaaa ben çok hoşlaşıyorumm pazar günü evde oluncaa çok spor yaptımmmm evde inş. böyle devam ederizzzz

off ne kadar çok planınız varmış öle...hadi hayırlısıyla gerçekleştirin hepsini.
dimii yap yap bitmezz en zoruda askerlik yawsssçok ürkütüyor beni askerlik nasıl geçerkii ay birdee endüstri mühendisi olupta doktora yapanlara uzun dönem çıkıyormuş askerlikkk iiceee üçbuçukuzzz(

kıyamam ben onaa yerim onu benn canım biryerlere giderken oku üfle defnoşu özellikle felak ve nas surelerini okuu yani nazar değer ufaklığaaa nekadar akıllı sakin bir çocuksaa nazardan dolayı bir okadar mızmız huysuz olur annesii

afiyet olsun canımmm bende çok beğendim menünü sen bol hareket yapıyorsun yeidklerini eritmişssindri. ben kendim için söyleyim yerken çokmuş gibi gelmiyor bir çırpıda bitiyorr buraya yazmaya başlayıncaa nekadar çok yemişim diyorum((((

hadiii gözün aydın cannıımmm..ilk zamanlar ağır olur ama sonra alışırsın...bırakma sakın biraz sabır gerekecek ilk zamanlar çünkü.....
inş bacımm inş..tek temmenim o zaten....
hehe yine birincilik bende kızlar yuppiii oleyyyy:))))

hep böle kal bacım ii oluyo valla..grupta muhabbetçi birinin olması....

günaydın fıstıkkk hoş geldinnnn bende şöyle bir bakayım kimler var dedim geçmişi okudum:)).
hafta sonun pek güzel geçmiş gerçekten bazen insanın kendini şımartması hoş oluyorrr canım çok ii yapmışssın.

kahvaltında güzel cnaım afiyet olsun bend egiidp alayım suu birden susadım

peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.

DD ay bizim yenge çok hoş yaa tam aile dizisi ölüyorum gülmekten:)))
canıımm ahdi hayırlı olsunnn ofisin..kira derdi insanı çok geriyo di mi?biz de düşünüyoruz almayı ama bakalım nasıl en önemli soru bu...olur da altın yüzde yüz fırlarsa alırız büyük ihtimal
canım bizim yenge benim favori dizim...aynı bennn..tosunluğu bile
aile dizisi canım..yanlız son 1 bölümdür öpüşme koymaya başladıklar reyting için sanırım....
canımcım eşinin mesleği ne?benim eşim de smmm ama daha yeni aldı belgeyi....defter bekliyos şu an

aynen canım..çok ii geldi hafta sonu.....gel sana bi sıcak su ısmarlıyım o zaman

cumartesi dönerim yüzde 90 cünkü hafta sonu basvuru yapılmıyor..cuma son üniye giderim.gece de yola cıkarım.çok kalabalık oluyormus oralar.her üniye 1 gün düşer muhtemelen...
Allah işlerini rastgetirsin bacım...inş tam gönlünün istediği en hayırlı şekilde karşına çıkar....
kızlar kabak seven varsaa size tarif vermek isterim yanii tam diyetlik birşeyyyyyyyy veee çokk amaçokk lezzetli
ben alabilirim tarifi..kabağı tek geçerim çünkülim.....
ay yarına dolmabiber yapmıştım ama düdüklüye suyu az koymuşum yandı biiraz ya
bacımm hele sen bana bi tarif et şu dolmayı nasıl düdüklüde yaptığını..benimki tencerede kırk saate pişiyo
biyoloji okuyorum canım kimyadan çiftanadal yapıyorum birde formasyon alıyorum üstüne

son senem canım haftasonuda kpss kursuna gidiyorum yorgunluktan ölmezsem bitecek inş bu sene

heeeyyyy maşallah

heee hee hee sonunda bitti geçmiş...maşallah kızlar ALlah parmaklarınıza zeval vermesin2 günde 25 sayfa....

canım benim teşekkür ederim darısı size olsun inş en kısa zamanda alırsınız güzel bir büro.
Bende smmm yim 3 yıl oldu ruhsatı alalı, eşim ünide öğretim görevlisi endüstri mühendisi

canım benim teşekkür ederim darısı size olsun inş en kısa zamanda alırsınız güzel bir büro.
Bende smmm yim 3 yıl oldu ruhsatı alalı, eşim ünide öğretim görevlisi endüstri mühendisi
inş bakalım hayırlısı.....gönlüne göre güzelce döşersin içini.....
sabah kahvaltım

1. tane poğaça
şekersiz çay
ve 0,5 lt su kızlar
ooooo kuşuummm hoşgeldiinnnnn.....hadi yap bakalım sayımını....
ayy canım valla ısınırımı pekde güzel olurr :)) hiç yok demem yani

evet kesinlikle ısınıyosun....ben 2.bardağı da içiyom şimcik...

ben alabilirim tarifi..kabağı tek geçerim çünkülim.....

ben sana hemen tarifi vereyim
malzemeler
3-4 kabak
2-3 biraz büyükçe domates
biraz dere otu
2 soğan
1-2 yk zeytin yağı
varsa kırmızı biber yoksa sorun değil
1 tk şeker

hayatımm
kabaklarıı tırtıllı bıçakla soyuyoruzz küp küp irice doğrayıp (2 küpşeker büyüklüğünde) tencereye alıyoruz
soğanları doğruyoruz yiemklik çok minik olmasın, dereotunuda doğrayıp tencereye alıyoruz
domateslerikabukalrını soyup doruyoruzz irice çk küçük değil bunuda aldık tencereye aynı şekilde biberleri ben jülyen doğradım
biir tk şekeri, tuzunu baharatını katıyoruz zeytinyağınıda ilave ediği tencerenin içinde harmanlayıp hepsi çiğ şekilde ocağa koyuyoruzz kendiliğinden domateisn suyula yarım saatte pişiyor canım piştikten sonra borcam koy yemekleirny anındaa afiyetle yerisniz ayy yok böyle güzel bir tat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…