Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr merhabalar hoş geldnizz yeni gördüm sizi şşekerler geçmiş yapıyordum:)) nasılsınız bakalım aslıcım sen nasıl oldun kuzum

merhaba aslıcığım nasıslın...şimdi bakarken aklıma takıldı bu isimlerimiz altındaki çiçek isimleri nedir sürekli değişiyor merak ettim :))

hehe şekerim mesaj sayısına göre değişiyor bildiğim kadaryıylaaa, mesaj sayın arttıkça kademen artıyor kalp sayısı ordaki çiçek ismi değişiyor.

kızlar ben bgn bütün gün dişardayım rezalet bir gün geçirdim.çok yürüdüm ayakkabıda ayağımı vurdu yarın da düğün var sinirlerim laçka yemek de yemedim doğru düzgün bgn

bgn ki menüm
sabah 1 haşlanmış patates 1haşlanmış yumurta
1dilim kepekli ekmek
öğlen 1 pişi yarım tabak sebzeli çorba
akşam 1 simit

ben hiç bişey yememişim bgn valla allahtan suyu çok içiyorumda sütüm oluyor...

ilkoşum aşağıda seni görüyorum nasılsın??
bende bende seni gördüm kuzum iim çok şükür kşturuyorum bütün gün yeni oturdum sayılır,
öğlene kadar çalıştım işteydim sonr akayınvalidemle vekayınpederimle buluştukkk kurbanlık baktıkk onu ayarladık
sonra pazar yaptım oradan arkadaşın annesi ve babası hacca gideceklerdi bugün terkar uğrayıp iyi yolculuklar diledim bugün gideceklerde,eve geldim pazarlıkları yerleştirdim yemek pişirdim D sonra market yaptık onları yerleştiridm yemek yedik geldim kalkmamak üzeere oturdum.

kızlarr merhabalar hoş geldnizz yeni gördüm sizi şşekerler geçmiş yapıyordum:)) nasılsınız bakalım aslıcım sen nasıl oldun kuzum

merhaba canım iyi sayılırım canım arada ağrı giriyor bitsin şu regl artık
sen nasılsın neler yaptın bugün

ayy bunu okuyunca bir daha yoruldum valla :))))kalk kalk yatma keyfini çıkar ...

canlarım bugünkü menümü yazayımm

sabah
yarım simitt
şekersiz çayy

ara
1 kupa süt

öğlen
bi küçük poğaça el yapımı
bıl yeşillik tere,roka,kırmızı biber
domates ,hıyarDDD

akşam
5-6 yk kapuska yemeği (lahana yemeği) pek güzel olmuştu zor tuttum kendimi tüm tencereyi bitirebilirdim
4 yk yoğurt

Dd kuzum sinirlenme sakin ol gaz yapar bebeğine geçer sne huysuz olunca defnecikte etkilenir sakin sakin:).
pişi nedemek

gerçekten hiçbirşy yememişssincanımm afiyet olsun meyveyi haketmişssin:d

merhaba canım iyi sayılırım canım arada ağrı giriyor bitsin şu regl artık
sen nasılsın neler yaptın bugün

ayy canımm biter biter inş...
hehe az önce yazdım kuzum birdaha yazarsam siz okumatan ben yazmaktand ayorulurum hehe ama çok yoğun geçirdimm öyle diyeyim

anam bugün birçok kişi simit yemiş canımı çektirdiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…