- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.001
eline sağlık fıstıkcımm
kız siz nezmana gelsdiniz ben geçmiş yapıyordumm hehehe hoş geldiniz insna piştfalan der
merhaba aslıcığım nasıslın...şimdi bakarken aklıma takıldı bu isimlerimiz altındaki çiçek isimleri nedir sürekli değişiyor merak ettim :))
oy oyyçok güzell menün bayıldımm bayıldım afiyet olsun fıstıksabah-öğle
1 sosis
2 kaşık lor peyniri
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
1 mandalina
akşam
4 kaşık patates yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 nar
2 bardak çay
bende bende seni gördüm kuzum iim çok şükür kşturuyorum bütün gün yeni oturdum sayılır,ilkoşum aşağıda seni görüyorum nasılsın??
hehe şekerim mesaj sayısına göre değişiyor bildiğim kadaryıylaaa, mesaj sayın arttıkça kademen artıyor kalp sayısı ordaki çiçek ismi değişiyor.
kızlarr merhabalar hoş geldnizz yeni gördüm sizi şşekerler geçmiş yapıyordum:)) nasılsınız bakalım aslıcım sen nasıl oldun kuzum
bende bende seni gördüm kuzum iim çok şükür kşturuyorum bütün gün yeni oturdum sayılır,
öğlene kadar çalıştım işteydim sonr akayınvalidemle vekayınpederimle buluştukkk kurbanlık baktıkk onu ayarladık
sonra pazar yaptım oradan arkadaşın annesi ve babası hacca gideceklerdi bugün terkar uğrayıp iyi yolculuklar diledim bugün gideceklerde,eve geldim pazarlıkları yerleştirdim yemek pişirdimD sonra market yaptık onları yerleştiridm yemek yedik geldim kalkmamak üzeere oturdum.
kızlar ben bgn bütün gün dişardayım rezalet bir gün geçirdim.çok yürüdüm ayakkabıda ayağımı vurdu yarın da düğün var sinirlerim laçka yemek de yemedim doğru düzgün bgn
bgn ki menüm
sabah 1 haşlanmış patates 1haşlanmış yumurta
1dilim kepekli ekmek
öğlen 1 pişi yarım tabak sebzeli çorba
akşam 1 simit
ben hiç bişey yememişim bgn valla allahtan suyu çok içiyorumda sütüm oluyor...
evet sanırım öle şimdi fark ettim senin kalpler almış başını gidiyor :))))
merhaba canım iyi sayılırım canım arada ağrı giriyor bitsin şu regl artık
sen nasılsın neler yaptın bugün
canlarım bugünkü menümü yazayımm
sabah
yarım simitt
şekersiz çayy
ara
1 kupa süt
öğlen
bi küçük poğaça el yapımı
bıl yeşillik tere,roka,kırmızı biber
domates ,hıyarDDD
akşam
5-6 yk kapuska yemeği (lahana yemeği) pek güzel olmuştu zor tuttum kendimi tüm tencereyi bitirebilirdim
4 yk yoğurt
ayy bunu okuyunca bir daha yoruldum valla :))))kalk kalk yatma keyfini çıkar ...
Dd asıl aslının kalpler çoğalmış her kalbe bir sevgi DD hehe
anam bugün birçok kişi simit yemiş canımı çektirdiniz ya
aaahh ahhhhh
yarında sen ye canımmm çıtır bir simit :)) yanına peynir ohh süper olurr
hehe kapl varda oraya girmeyi hakedecek girmeyi başaran birileri yok diyorsun sanırım hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?