- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.041
fırının var mı evde yap..
ankara simiti gibi olmaz canım evde yapılan
kapuska güzel oldu he süperrr...iyi kapatmışın günü güzellll
kızlar yetenek sizsiniz izliorum.pek bi tatlı cocuk var muhammed die micheal jackson dansı yaptı öle bi tatlı kiizleyin mutlaka DD
kızlar yetenek sizsiniz izliorum.pek bi tatlı cocuk var muhammed die micheal jackson dansı yaptı öle bi tatlı kiizleyin mutlaka DD
bak bak pişiyide bilmiyor.nereliydin kuzu sen.gerçi pişi çerkes yemeğidir.hamur kızartması ya da eskişehir'in çiğ böreği gibi.
olsun nefis köreltir kuzuz olmazmıankara simiti gibi olmaz canım evde yapılan
izledim canım geçen hafta çıkmıştı facedede paylaşmıştım ben maşallah çok tatlı
hıı bende ona baktım şimdi şirin ötesiii
Dd kuzum sinirlenme sakin ol gaz yapar bebeğine geçer sne huysuz olunca defnecikte etkilenir sakin sakin:).
pişi nedemek
gerçekten hiçbirşy yememişssincanımm afiyet olsun meyveyi haketmişssin:d
:) bende yazarken yoruldum :)))napim kızz yatmayıpp dinleneyim azcık hehe
kuzu ben adanlıyım bizim oralrda adan kebap, şalgam geçer hehe bende sana bilemeyeceğin şeyler söyleyemeskişehire yakınız çiğ böreğini bilirim oyüzdenn:))
sıkma
bicibici
şırdanD
duydunmu heççD
inanmıyorum sana pişinindemi ne olduğunu bilmiyorsun...gerçi bilmemen çokta kötü değil :))bol yağlı ve kalorili bişey mayalı hamurun yağda kızartılmışna pişi deniyor :)))
göktuğ çıktı şimdi de 2 yasında bayrakları bilio ülkelerin maşallah onaaaaa ya yerim yerr allam cocuk istiorm beeen
kızlarr ben çay demledim şimddi yanına azcıkk çerez çıkarabilirmiyim kabuklu fıstık mesela
bebişin yokken keyfini çıkart biraz dicekmişimde eksik yazmışım ayy ben hiç kendimde değilim bu sıralar...
elini beline koymuşsunnnnn :)))))))))))
hepsini bizzat Adana'da yedim hehehehe bicibiciyi sevmemiştim
ama varya sıkmayı taze çökelkle yapmışlardı of ofof diyorum olsada yesekkkkkkkkk..
işte çiğ börekte diyorlar ama içine peynir konur genelde,çiğ börekte kıyma olur.
yemek kültürüm baya iyidir sölemesi ayıp,belli değil mi burda olmamdan
bir avuç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?