Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yetenek sizsiniz izliorum.pek bi tatlı cocuk var muhammed die micheal jackson dansı yaptı öle bi tatlı ki izleyin mutlakaDD

ankara simiti gibi olmaz canım evde yapılan

hımm sen cıtır seviyon ben pastane simiti severim.evde güzel oluyo yumuşak yumuşak.
bak sana tüyo vereyim bende yeni öğrendim fırında taş fırındaki gibi pide falan yapmak için fırın teline bir parça mermer kestiriyormuşun üzerine koyunca taş fırında pişirmiş gibi oluyormuş.Allahımmmmm ne kadar devrik bir cümle oldu :9

kapuska güzel oldu he süperrr...iyi kapatmışın günü güzellll

evet eşim bayıla bayıla yedi yaparken ben sevmem yapma ilkoşş, babanda sevmiyor annen yapmıyor ama bende yemesem olmazmı mızıklandı ama dedim bak ye sen sonra konuşurz beğenmezsen bırakırsın ben sana başka şeyler yaparım dedim tamam dedim çok beğendi.D
hatta nededi biliyormusun çorbasını yap dedi yaa ona razıydı yemektne önce hehe okadar yani.
istediğin zaman tarifi verebilirim hehe

bak bak pişiyide bilmiyor.nereliydin kuzu sen.gerçi pişi çerkes yemeğidir.hamur kızartması ya da eskişehir'in çiğ böreği gibi.

kuzu ben adanlıyım bizim oralrda adan kebap, şalgam geçer hehe bende sana bilemeyeceğin şeyler söyleyem eskişehire yakınız çiğ böreğini bilirim oyüzdenn:))
sıkma
bicibici
şırdan D
duydunmu heççD

göktuğ çıktı şimdi de 2 yasında bayrakları bilio ülkelerin maşallah onaaaaa ya yerim yerr allam cocuk istiorm beeen

Dd kuzum sinirlenme sakin ol gaz yapar bebeğine geçer sne huysuz olunca defnecikte etkilenir sakin sakin:).
pişi nedemek

gerçekten hiçbirşy yememişssincanımm afiyet olsun meyveyi haketmişssin:d

inanmıyorum sana pişinindemi ne olduğunu bilmiyorsun...gerçi bilmemen çokta kötü değil :))bol yağlı ve kalorili bişey mayalı hamurun yağda kızartılmışna pişi deniyor :)))

kızlarr ben çay demledim şimddi yanına azcıkk çerez çıkarabilirmiyim kabuklu fıstık mesela

elini beline koymuşsunnnnn :)))))))))))
hepsini bizzat Adana'da yedim hehehehe bicibiciyi sevmemiştim
ama varya sıkmayı taze çökelkle yapmışlardı of ofof diyorum olsada yesekkkkkkkkk..
işte çiğ börekte diyorlar ama içine peynir konur genelde,çiğ börekte kıyma olur.
yemek kültürüm baya iyidir sölemesi ayıp,belli değil mi burda olmamdan

bebişin yokken keyfini çıkart biraz dicekmişimde eksik yazmışım ayy ben hiç kendimde değilim bu sıralar...

:))) hehe tamam canımcım anladım şimdik valla kociş derss çalışmakta bu araa yoruluyor birde arkadaşlar hep şehir dışında kimseciğimiz yok dışarıçıkacak bugün

kızz bir an fiyona yazdı sandım korkulur senden diyecektimDDD kiki buarada maşallah
bicide güzeldir kızz yazın sıcağındaaa çok güzel giderr oy oyy:) adanaın yemekleri çok güzeldirrr gerçekten :)) hiç akdeniz beslenme değil yani hehe:)
yemek kültürü güzeldir tabi insanın damak tadı olması lazımD ama ama bize uğramaısn şu diyet zamanında

kız ayşe benim hatlar karışmış bana özgecik yazdı sandımdı şimdii geriye baktımda ilk sen demişsin pişi de bilmiyor diye hehe ay hatla rkarıştııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…