- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.341
canım bunlar uymuş bir kere şeytana haberin olsun
hımssss adet düzensizliğ ii değildir yaa bir dr görün bence kuzum, kontrol altına almakta fayda var.
inş... inş.... amaneysee inş. diyim
uydukk yaaa:17
ilahi aslı yaa çok fenasın vallaevet canım bide ben yazdığı cevaplara baktım başka topiklere yazmak için fırsat bulmuş ay ne kadar fesatımnapıyım paylaşımı bol birini arıyorum
keşke benim de bi şirinem olsa ben de uyuyamasam:) ama onun için daha iş bulup evlenmemiz gerek cok var cokDDDDDDD
ayyy canım inşallah inşallah....allah gönlüne göre versin yaa o duygunun ne demek olduğunu o kadar iyi bilirim ki oturup ağladığım zamanı bile biliyorum...eğer değilsende çok üzme kendini tamam mı...çünkü hiç ummadığım anda geldi kuzum bana inallah sana da nasip olur bebem :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
keşke benim de bi şirinem olsa ben de uyuyamasam:) ama onun için daha iş bulup evlenmemiz gerek cok var cokDDDDDDD
benim halimden nasılda anlamrış kuzuumm çeken bilir diyorsun:)) tiye alıyorum artık kendimi okadr relax ımm
aslında bana dilllendirmekte yaramıyorr bazen özellikle yapıyorum gelecekse biran önce gelsin diye nezaman dillendirsem ertesi gün gelirrr
öyle canım ama ben herkese git git derim ben gidemem
sizi gidi yayamazlar siziiii
tabi canım sen unuttun onun ne demek olduğunu dün bend eunutmuştum kötü bişey unutmak
tabi canım sen unuttun onun ne demek olduğunu dün bend eunutmuştum kötü bişey unutmak
hehehee bende öle diyordum halada diyorum sabaha kadar bile uyanık kalarım bebem için o kadar tatlı oldu ki bide şimdi tam ısırmalık zamanı bana cee yapmayı öğrendi de örtüsünü yüzüne örtüp birden açıyo birde kıkır gülüyo yaptığına ölüyom onu izlerken valla :))))sen daha bayaa bi bekle o zaman bebek için:))
yarın test yapsana
DDDD sendee git ozaman önce kendin yapacaksınki başkalarına örenk olasın kiki
ayD
hehehee bende öle diyordum halada diyorum sabaha kadar bile uyanık kalarım bebem için o kadar tatlı oldu ki bide şimdi tam ısırmalık zamanı bana cee yapmayı öğrendi de örtüsünü yüzüne örtüp birden açıyo birde kıkır gülüyo yaptığına ölüyom onu izlerken valla :))))sen daha bayaa bi bekle o zaman bebek için:))
kaptancığım hepimize inşallah aşk eş iş bebiş :)))
ayy daha duuuuurrrr birde üçüz istiyon dimi sen temelli unutursun o zman :))))))
bilmem bakalım heheh:))) cuma günü yapim tardı günündeee olmazmıyarın test yapsana
ayy evet yaa ben çatlarım valla hadi yapta üzüleceksek de sevineceksekte birlikte olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?