Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim halimden nasılda anlamrış kuzuumm çeken bilir diyorsun:)) tiye alıyorum artık kendimi okadr relax ımm
aslında bana dilllendirmekte yaramıyorr bazen özellikle yapıyorum gelecekse biran önce gelsin diye nezaman dillendirsem ertesi gün gelirrr

keşke benim de bi şirinem olsa ben de uyuyamasam:) ama onun için daha iş bulup evlenmemiz gerek cok var cokDDDDDDD

hehehee bende öle diyordum halada diyorum sabaha kadar bile uyanık kalarım bebem için o kadar tatlı oldu ki bide şimdi tam ısırmalık zamanı bana cee yapmayı öğrendi de örtüsünü yüzüne örtüp birden açıyo birde kıkır gülüyo yaptığına ölüyom onu izlerken valla :))))sen daha bayaa bi bekle o zaman bebek için:))

yarın test yapsana

haha yerim ben onu yaaa..ne tatlıdır. ahhh ahh ben yavru kedilerle avunuyorum onları oynatıyorum

DDDD sendee git ozaman önce kendin yapacaksınki başkalarına örenk olasın kiki
ay D

haha tırsıorum cnm ben ya..ben bi de gec adet olmustum gec derken 15 yasımdayken.olmadan önce ultrasona girmiştim nie olmuorum die.bişey yoktu yeni gelişiyo dedi.hiçbişey vermemişti 5 6 ay sonra oldum sanırım benimki biraz yavaş bu konularda agırdan alıyo

:) bıdık yaa maşallah onaaa ay bizim içinde öp öp öpp oluymuu o fıstığı bak oyunda yapıyorr minik kuşşş

kaptancığım hepimize inşallah aşk eş iş bebiş :)))

inş canım

maşallah
ben daha beklemeyim dimi benim zamanım geçiyo bile

ayy daha duuuuurrrr birde üçüz istiyon dimi sen temelli unutursun o zman :))))))

ben zengin koca alcam için bakıcı tutcam her birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…