Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş. canım ayyy artık sezonu kpatma vakti geldii sen erken kullandın hastalık hakkını bütün yıll yasak :)

bir yıl mı canım on yıllık kullandım hakkımı

inş. canım yaaa,gitmicemm gidip gidip hayalkırıklığı yaşamak tabiricaizsee koyuyor gitmicem bekleyeceğimm

anlıyorum cnaım biraz daha bekle ama uzadıkça ve hasta olmadıkçada ümitlenecen bunu unutma kendini çok kaptırma sakın olur mu üzülme sonra canım benim
inş allah gönlüne göre verir

pardon paron on yıllık :)

haklısın ümitleneceğim ama bu defa bekleyeceğim çünkü ümidim yok olması bildiğin mucizee gibi birşeyy o yüzden beklemedeyim siz aklınıza geldikçe bana dua edersenizzz çok çok sevinirim birtanem.
ben artık kaptırmıyorum kendimide böyle uzamalar içimi kıpraştırmıyor değil

anladım canım allah sana tez zamanda bir bebek verir şöyle tombiş tam ısırmalık

Son düzenleme:
anladım canım allah sana tez zamanda bir bebek verir şöyle tombiş tam ısırmalık
D canım güldürdün beni onuda sokarız diyete hehe:)
şaka biryana amin inş. canımm saolsınnn
Allahta sana cici bir eş versinn seni senden çok seven yakışıklı paralıı

ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu

ben o arkadaşta pek istikrar göremedim zaten aslıcığım..çok vaktim olmuyor giremiyom diyordu bi msjında bize aktif girişken biri llazım zaten izinli arkadaşlar var yeni gelenler barii biraz aktif olsun dimi

şttt aşağıdakiler ses verin huuuuu
aynalar,
selinay2002+,
pinkcat87+,
fiyona_07+,
mihracee

ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu

ben o arkadaşta pek istikrar göremedim zaten aslıcığım..çok vaktim olmuyor giremiyom diyordu bi msjında bize aktif girişken biri llazım zaten izinli arkadaşlar var yeni gelenler barii biraz aktif olsun dimi

vuu yine burası kalabalık napıyosunuz kızlar ben daha uyumadım şimdi uyursam gecenin bir körü uyanırım 10 11 gibi yatıp deliksiz bir uyku cekmek istiyorum:)

kızlar yazdığım msjlar bir türlü gitmiyor onuncu denememden sonra giderse gidiyor..son yazdığımıda göremiyorum son sayfaya yönlenmiyo bi türlü sinir oldum gerçekten...

vuu yine burası kalabalık napıyosunuz kızlar ben daha uyumadım şimdi uyursam gecenin bir körü uyanırım 10 11 gibi yatıp deliksiz bir uyku cekmek istiyorum:)

hoşş geldinn şekerim:))
iiyiyiz demek adet olmuş iyiyiz kuzum,, uyumak yasakkk D bizimleee ilgilennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…