- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.301
inş toparlanacam canım bir aydır hastayım artık lmitim doldu inş bir daha olmayacam
aayyyy inş canım güzel bir haber olur
doktora gitsene bi
ayy aynı şeyidüşünüyorum ama ynai yaşanan şeyler çok acıı birsürü insan vefat ettibelki bir ihtimal ne bilim kenetlenirizz
ayy aynı şeyidüşünüyorum ama ynai yaşanan şeyler çok acıı birsürü insan vefat ettibelki bir ihtimal ne bilim kenetlenirizz
inş. canım ayyy artık sezonu kpatma vakti geldii sen erken kullandın hastalık hakkını bütün yıll yasak :)
inş. canım yaaa,gitmicemm gidip gidip hayalkırıklığı yaşamak tabiricaizsee koyuyor gitmicem bekleyeceğimm
evet haklısınnn canımmdarda olana yardım etmek hiçbirşey gözetmeden büyüklüktür canım
bir yıl mı canım on yıllık kullandım hakkımı
anlıyorum cnaım biraz daha bekle ama uzadıkça ve hasta olmadıkçada ümitlenecen bunu unutma kendini çok kaptırma sakın olur mu üzülme sonra canım benim
inş allah gönlüne göre verir
pardon paron on yıllık :)
haklısın ümitleneceğim ama bu defa bekleyeceğim çünkü ümidim yok olması bildiğin mucizee gibi birşeyy o yüzden beklemedeyimsiz aklınıza geldikçe bana dua edersenizzz çok çok sevinirim birtanem.
ben artık kaptırmıyorum kendimide böyle uzamalar içimi kıpraştırmıyor değil
anladım canım allah sana tez zamanda bir bebek verir şöyle tombiş tam ısırmalık
D canım güldürdün beni onuda sokarız diyete hehe:)
şaka biryana amin inş. canımm saolsınnn
Allahta sana cici bir eş versinn seni senden çok seven yakışıklı paralıı
ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu
ben hep yeni gelen üyelere mesaj atıyorum ama kimse kalıcı olmuyor canım giren bir daha girmiyor
sutluda vazgeçti özel mesaj yazdım bir iki kere 7 kuralına uyman gerekiyor diye acaba korkuttum mu
vuu yine burası kalabalık napıyosunuz kızlar ben daha uyumadım şimdi uyursam gecenin bir körü uyanırım 10 11 gibi yatıp deliksiz bir uyku cekmek istiyorum:)
evet canım bizima radığımız paylaşımı bol oaln kişiler ama bulcaz inş
canım kış geldi ben hep böyle olurum normal halim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?