- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.441
:))) güzel başlamışssın canım ama tebrik ederim daha dikkatli olursaan daha hoş olarr hem bizde gaza geliyoruz böyle biliyormusun bizide etkiliyor motivasyonun
canımm hoş geldinn fadikk ben mennum oldummm :))))
menün ve sporun süper hayatımmm tatlı hariçç tabii ama onuda zamanla aşacaksın inaşllah merak etme bi süre sonra hiçç canın ıstemiyorrrr ama maşallahhhh sannaaaaa
BİRBİRİMİZİ motive ede ede kilo vercez inş. bayrama kadar 1-2 kilo gitse ahhhh ahhhh nerede metroda mekik aleti var bayramda onu alıcam inş. bayramdan sonra fena geliyorum ona göretabi önce şu tartı işini halletmem lazım bu gün
bu günki kahvaltımı yazayım bende o zaman
1 dilim ekmekle
kahvaltılık ezme yedim 5-6 çatal (6-7 de olabilir çok lezzetliydiii :18: )
1 bardak normal çay şeker
2 bardak siyah çay
şu ana kadar 0,5 litre su şimdide elma
sabah evden çıkmadan 25 mekik
15 er bacak hareketi
bu kadar
yoksa yoksa o emze fıstık ezmesimiii bak bak bak yaramazlık kokuları seziyorum hemde 6-7 çatal((
senin evindeki bu güzell lezzetli bir okadarda bol kalorili şeyleri kedilere verDD hehe
ayrıca mavilenmemiş(
yok yokkk bu kırmızı birberle acuka gibi yapılan varyaa ondan patronum gelini yapmış iş yerine getirdi evde olsa daha çok yerim ama utanıyom hem kilolu hemde bu kadar yiyo derler diyee
mihracee benim çenem çok düşüktür bi taraftan iş bi tarafatan buraya laf yetiştir yoruldum öğlen yemeğinden sonra görüşürük bi işime ağırlık vereyim kilo vercem diye işimden olmayam
ayy nerye kaçtınız yawss mutfağa kadargitmiştim altı üdtü birçay molası içinD
:))) heheh tamam öğlen arasında alayım madem
kızlarr kahvaltımı yazayım:))
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 domates küçük
yarım salatalık
1 kk büyüklüğünde peynir
1 bardak süt
2 zeytin
ara bolca şekersiz çay ve sıcak su şuandaikiside masamda
ayşemmm kuzuum bak sözverdim sabah kahvaltımıda yapacağım diyee :)) yaptım üşenmedim erken kalktım
bu günki kahvaltımı yazayım bende o zaman
1 dilim ekmekle
kahvaltılık ezme yedim 5-6 çatal (6-7 de olabilir çok lezzetliydiii :18: )
1 bardak normal çay şeker
2 bardak siyah çay
şu ana kadar 0,5 litre su şimdide elma
sabah evden çıkmadan 25 mekik
15 er bacak hareketi
bu kadar
kızlar ben yine sabahın köründe kalktım defnoş bize sabah sabah seranat yaptı babaannesi şarkı söylemeyi öğretmiş değişik değişik bişeyler sölüyor bağırarak gülsek mi ağlasak mı bilemedik sabah sabah :)))))))))
kuzuuu yaa ben geliyom sen yoksun sen geliyonm ben yokumm denk düşemedikk yahuu(((((((((
testii hmen alll ivettt ivettttt:)))))))))))
menün güzel hayatım sabah kahvaltı yapınca güzelcee akşam kadar rahat oluyoruzz yaaa :)))))))))))))
yeşil çayda içsenn kuzuuu baya faydası var bergamaotlusu güzelll walla:))))))9
bu arada kızlar dün pc basında uyumamak için size yazıyodum ya yataktaydım laptop da yanımda duruodu .size yazarken uyuyakalmısım3.30 gibi uyandım baktım pc yanımda kendlinden kapanmıs tv ısık açık nasıl uyumusum yorgunluktan.sonra bir daha yattım şimdi uyandım hayatımda hiç bu kadar cok uyumamıstım 13-14 saat uyumusum dünün acısı cıktı ama gözlerim zombi gibi oldu şiş şiş
ilkoşşş naberrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?