Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))) güzel başlamışssın canım ama tebrik ederim daha dikkatli olursaan daha hoş olarr hem bizde gaza geliyoruz böyle biliyormusun bizide etkiliyor motivasyonun

BİRBİRİMİZİ motive ede ede kilo vercez inş. bayrama kadar 1-2 kilo gitse ahhhh ahhhh nerede metroda mekik aleti var bayramda onu alıcam inş. bayramdan sonra fena geliyorum ona göre tabi önce şu tartı işini halletmem lazım bu gün

Hoşbulduk bende memnun oldum canım tatlı işini çözücem yaaa normalde 30 mekik çekiyodum yediğim tatlı için 20 mekik fazla çektim.

bu günki kahvaltımı yazayım bende o zaman

1 dilim ekmekle
kahvaltılık ezme yedim 5-6 çatal (6-7 de olabilir çok lezzetliydiii :18: )
1 bardak normal çay şeker
2 bardak siyah çay
şu ana kadar 0,5 litre su şimdide elma
sabah evden çıkmadan 25 mekik
15 er bacak hareketi
bu kadar

Son düzenleme:

:)) aynen öyle canımmm merak etme giderr ben ilk hafta larda 1,5 kg verdim sonra durdum hehe sonrası zorladı gram gram gidiyor artık ama gitsinde farketmez.
:) gel gel istediğin gibi gel yandan yandan hertülüsüneee tavız:)

yoksa yoksa o emze fıstık ezmesimiii bak bak bak yaramazlık kokuları seziyorum hemde 6-7 çatal ((

senin evindeki bu güzell lezzetli bir okadarda bol kalorili şeyleri kedilere verDD hehe
ayrıca mavilenmemiş(

yoksa yoksa o emze fıstık ezmesimiii bak bak bak yaramazlık kokuları seziyorum hemde 6-7 çatal ((

senin evindeki bu güzell lezzetli bir okadarda bol kalorili şeyleri kedilere verDD hehe
ayrıca mavilenmemiş(

yok yokkk bu kırmızı birberle acuka gibi yapılan varyaa ondan patronum gelini yapmış iş yerine getirdi evde olsa daha çok yerim ama utanıyom hem kilolu hemde bu kadar yiyo derler diyee

yok yokkk bu kırmızı birberle acuka gibi yapılan varyaa ondan patronum gelini yapmış iş yerine getirdi evde olsa daha çok yerim ama utanıyom hem kilolu hemde bu kadar yiyo derler diyee

:) ohh içim rahatladı yaws:))) fıstık ezmesi olmasındaDD afiyet olsun hehe :))) çok hoşssun bizi engeleyyen herşeye teşekkür ederim utangıçlığada

mihracee benim çenem çok düşüktür bi taraftan iş bi tarafatan buraya laf yetiştir yoruldum öğlen yemeğinden sonra görüşürük bi işime ağırlık vereyim kilo vercem diye işimden olmayam

ayy nerye kaçtınız yawss mutfağa kadargitmiştim altı üdtü birçay molası içinD

:))) heheh tamam öğlen arasında alayım madem

kuzuuu yaa ben geliyom sen yoksun sen geliyonm ben yokumm denk düşemedikk yahuu(((((((((
testii hmen alll ivettt ivettttt:)))))))))))
menün güzel hayatım sabah kahvaltı yapınca güzelcee akşam kadar rahat oluyoruzz yaaa :)))))))))))))
yeşil çayda içsenn kuzuuu baya faydası var bergamaotlusu güzelll walla:))))))9

hayatım menü güzelde ormal çayla siyah çayoı anlayamdımm:26::26::26::26:

canım benim ya ne tatlıdır öyle uyanmak da ne güzel ya çok şanslısınız Allah bağışlasın canım nazar değmesin maşallah:)

bu arada kızlar dün pc basında uyumamak için size yazıyodum ya yataktaydım laptop da yanımda duruodu .size yazarken uyuyakalmısım 3.30 gibi uyandım baktım pc yanımda kendlinden kapanmıs tv ısık açık nasıl uyumusum yorgunluktan.sonra bir daha yattım şimdi uyandım hayatımda hiç bu kadar cok uyumamıstım 13-14 saat uyumusum dünün acısı cıktı ama gözlerim zombi gibi oldu şiş şiş

:)) burdayım burdayım gördüm daldım hemen:))) hehe
cumaya kadar bekelyecğeim inatlaştım iice kendimlee:))
yeşil çayy içmiyorum olurda bir bıdık falan gelirse düşmesin tutunsun yeşil çayy düşük ihitmalini arttırrımıştaaa sıcak su içiyorum bol bol ama

uykucuuuuuuuuuuuuuuu nasıl başardın okadar uzun süre uyumayııı :) insan uyudukçaaaa sersemleşiyor kuzum heryeri ağıryor snein öyle olmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…