Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatım menü güzelde ormal çayla siyah çayoı anlayamdımm:26::26::26::26:

normal çay bildiğimiz çaydanlıkta demlenmiş çay siyah çayda bu doğadan bişi (hatırlayamadım) aromalı poşet çayıı bu paket bitsin yeşil çay alıcam daha önce aldım içemedim çok kokuyodu

kızzzzzzz kebelekkkkkk ben geldim nassın:)

wuwwww kimleriii görüyorum kimleriiii hoş geldinn kuzuuu iyiyim walla sen nasılsınnn :)))) dicemdee uykunu almışş bomba gibisinn wallaaaaa:)))))))))

tmm tmm cumaya kadar çatlat biziii olsundaaaa istersee 1 ay bekleyelimmmm wallalaaa:)))) hemm yeşill çay cıkk içme o zamann:))))

canımm anladım yaaa wallaaa kafam karıstı biannn yeşil çayın bergamaotlusu varyaa onu al çok güszel ben sade olanı almıştımm attım gitti walla içemedimm:))))

canım tekrar hoşgeldin tanışmışmıydık hatırlayamadım..benim adım özge yaşım 26 başlangıç kilom 69 şu an ki kilom 64.3..canım bende spor yapıyordum hergün ama boşladım 2 haftadır falan bende sana katılıyımda birlikte yapalım sporu yaa gaza ihtiyacım var bu sıralar :)))))

uykucuuuuuuuuuuuuuuu nasıl başardın okadar uzun süre uyumayııı :) insan uyudukçaaaa sersemleşiyor kuzum heryeri ağıryor snein öyle olmadımı

iyi canımın içi senden nbrr uykucu prenses:)))

iyiyim dediğin gibi her yerim agrıyor.dünün acısı cıktı.babam çagırdı az önce kardeşimin kaydı için.ondan yazamadım:)

Tanışmadık canım demet benim adım ortak yanlarımız çok bende 26 yaşındayım 69 kiloyum Sporu beraber yapabiliriz benimde gaza ihtiyacım var bide benim söz verdim mi ne olursa olsun yapmlıyım diyen bi yanım var. şimdi normalde 25-30 mekik çekiyorum 15-25 bacak hareketi

bu akşam ve yarın sabah 60 mekik 30 da bacak hareketi yapacağıma söz veririyorumm. Sennnn ????

sudecimm canım ben çıkıyorumm işleri halledeyimm görüşürüz yine koaly gelsinn:))))))))))

Ben geldimmmmm yemek yedim

yemeğe kadar 0,5 litre su daha içtim
bir kase tavuk suyu çorba
2 adet küçük biber dolması yanına bir yemek kaşığı yoğurt
salata yağsız bol sirkeli limonlu
2 bardak suu
3 dilim esmer ekmek

Not:bizim lokantacı cimri olduğu için ( ALLAHTAN) EKMEKLERİ KİBRİT KUTUSUNDAN BİRAZ BÜYÜK KESİYO
şimdi 0,5 litre su daha aldım masama onuda içicem bu gün akşama kadar 2 lt tamamlarım inş.

Son düzenleme:

ayyy hadi inş biraz daha durda test yap ay ben meraktan olurdum nasıl sabrediyo :)

oyyyyyyy yirim onu ben.bebekleri çok seviyorum ama çocuklara hayır özellikle ilkokul heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…