- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.461
hayatım menü güzelde ormal çayla siyah çayoı anlayamdımm:26::26::26::26:
özgecimm sabah işe gelirken yolda eczanenin önünde durdum
girdim eczaneye bir test almak için sonra geri çıktık almadanD vazgeçtimmm akşam ii gazlanmamışım
kızzzzzzz kebelekkkkkk ben geldim nassın:)
bu arada kızlar dün pc basında uyumamak için size yazıyodum ya yataktaydım laptop da yanımda duruodu .size yazarken uyuyakalmısım3.30 gibi uyandım baktım pc yanımda kendlinden kapanmıs tv ısık açık nasıl uyumusum yorgunluktan.sonra bir daha yattım şimdi uyandım hayatımda hiç bu kadar cok uyumamıstım 13-14 saat uyumusum dünün acısı cıktı ama gözlerim zombi gibi oldu şiş şiş
:)) burdayım burdayım gördüm daldım hemen:))) hehe
cumaya kadar bekelyecğeim inatlaştım iice kendimlee:))
yeşil çayy içmiyorum olurda bir bıdık falan gelirse düşmesintutunsun yeşil çayy düşük ihitmalini arttırrımıştaaa sıcak su içiyorum bol bol ama
normal çay bildiğimiz çaydanlıkta demlenmiş çaysiyah çayda bu doğadan bişi (hatırlayamadım) aromalı poşet çayıı bu paket bitsin yeşil çay alıcam daha önce aldım içemedim çok kokuyodu
kestanenin kalorisinin çok olduğunu bilmiyodum. menüleri mavi yazıyla doğru sölüyosun şimdi hatırladım. sporu bu gün itibariyle sabah akşam yapıcam tabi sabahları erken kalkabilirsem akşam yer gök aşkı izledim oda çok geç bitiyo hep bu diziler yüzünden geç yatıyorum :2: :2: :2:
yaaaa yawrummm maşallahhh ne ağlamasıı gülünğr walla selanatla uyandırılıyorsunuz ne gzel işteeee
beni niye görmüyosunn küstümmm
ayy canım o zaman sen yoktun yoksa görmezmiydim seni hiç...şimdi görüyorum seni nasılsın canım
uykucuuuuuuuuuuuuuuu nasıl başardın okadar uzun süre uyumayııı :) insan uyudukçaaaa sersemleşiyor kuzum heryeri ağıryor snein öyle olmadımı
iyi canımın içi senden nbrr uykucu prenses:)))
canımm anladım yaaa wallaaa kafam karıstı biannn yeşil çayın bergamaotlusu varyaa onu al çok güszel ben sade olanı almıştımm attım gitti walla içemedimm:))))
canım tekrar hoşgeldin tanışmışmıydık hatırlayamadım..benim adım özge yaşım 26 başlangıç kilom 69 şu an ki kilom 64.3..canım bende spor yapıyordum hergün ama boşladım 2 haftadır falan bende sana katılıyımda birlikte yapalım sporu yaa gaza ihtiyacım var bu sıralar :)))))
yaa inanmıyorum sana ben senden meraklıyım yani şu an????
tamam canım kaldığımız yerden devam ediyoruzzz ben bugün biraz uymaya çalıştım ama neakdar olmuş bilemiyorum bak bakalım
kızlarr sizee ne diyeceğimm
11 gündür regl olmuyorum inatlada test yapmıyorum acabamı diyorum ayy bana dua edin olurmuu bir bıdık süpriz yapsın bizee,umudum yok ama yinede içinde bir acabamı geçiyorr engel olamıyorum
anladım canım allah sana tez zamanda bir bebek verir şöyle tombiş tam ısırmalık
deliksiz uykumu o da ne ????????????????
yaa inanmıyorum sana ben senden meraklıyım yani şu an????
:) kıyamam sizeee yaaa cumaya ne kaldı bir nakmışız tartı günü e açbuk geliyor anlamıyorum zatitmm tmm cumaya kadar çatlat biziii olsundaaaa istersee 1 ay bekleyelimmmm wallalaaa:)))) hemm yeşill çay cıkk içme o zamann:))))
hehehee bende öle diyordum halada diyorum sabaha kadar bile uyanık kalarım bebem için o kadar tatlı oldu ki bide şimdi tam ısırmalık zamanı bana cee yapmayı öğrendi de örtüsünü yüzüne örtüp birden açıyo birde kıkır gülüyo yaptığına ölüyom onu izlerken valla :))))sen daha bayaa bi bekle o zaman bebek için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?