Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ben geldimmmm:))
menülerimi yazayımmm hemencik sonra ben yokken neler kaynatmışssınız bakayım

sabah
1 dilim kepek ekmek (küçük bir dilimdi)
3-4 çay kaşığı bal
1 kk peynir
şekersiz çayy

ara
3 kupa sıcak su

öğlen
1 porsiyon krepli mantarlı tavukk

ara
3 kupa sıcak su

akşam
1 elmalı kurabiye

Son düzenleme:
ya tatlım rekoru sen tebrik ediyorumm:) ama daha diyet moduna tam giremedim sanırım bayramdan korkuyorum yalnızz herkes dikkat etsin yaa..
bugünlük yiyiver 1 günden bişe olmaz dicekler biliyorum:)))
ayy teşekkür ederimmm :)) aferin banaaa haftaya bakalım durum nasıl olacak bende senin gibi bayramdan tırsıyorummmm inş. ısrar etmezlerrr ne güzel vemrişizz şurada

canım akşam yemeğin yokmuu pekiiii,
menün gayett güzell afiyet olsunnnn sanırım çokoprens ile akşamı geçiştirdin öyleyse sorun yok hehe

kızlarrr bu arada ben bayramda gelemicem malummm p.c yok

şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun hepiniz inşallah çok güzel bayram geçiririsiiz eşinizle ailenizle herkezle

canım seni izinlimi sayalım şimdiiii sayım bendede ona göreeee yazayımmm

230. ETAP TAKIM DERECELERI
30 Ekim- 4 Kasim

Etap Birincisi : 1. Takim (1,30 %)

Etap Ikincisi: 14. Takim ( 0,89 %)

Etap Ücüncüsü: 13. Takim (0,71 %)

230. ETAP BIREYSEL DERECELER
30 Ekim- 4 Kasim

Etap Birincisi: 1. Takimdan MINEL3478 (3,38%)

Etap Ikincisi: 13. Takimdan bugungunlerdenaralik (2.62 %)

Etap Ücüncüsü: 9 Takimdan lionesse (2,43 %)​

vayyy süperr 2. olmusuz

aramızdan o kadar gidene izinli olana rağmen yinede ilk üçe girmişiz süperiz valla

Merhaba arkadaşlar .Ben de katılabilir miyim ? Nasıl dahil oluyoruz gruba.

Ramazanda 70 nişanlandığımdan beri hep kilo alıyorum 58 kg nişanlandım birden 5 kg aldım . en son hamileiken 78dim . ramazanda dikkat etmeye başladım . kk sayesinde 7 kilo verdim ama 5 kg sabit fazlalığım gitmiyor.

canım triptofan bu kişi ara ara giriyor bakıyor ama hiç yorum yapmadan çıkıyor demekki sana bakıyormuşşşş :)))

olabilir insan takıma girince ilk aşamada eskilerden birilerini arıyor, insan merak ediyor tabi verilen kiloların akibetini.ben onu bulurum bakem netmiş kilo veriyormu alıyor mu...

oy oy Allah kolaylık versin canımmmmmmm:)) en azından 3 yşaındaki afacana bakan var:),bende bebiş istiyorum ama nezaman olur bilemiyorumm hayırlısıyla kısa zamanda olur inş.

amin Allah isteyenlere ikişer ikişer versin:) 3 yaşındakini iyiki doğum iznindeyken bakıcısından almamışım. zaten hamilelliğimin son aylarında da sürekli yattım.

ben geldim kızlarr... nasılsınız?
ezgicim hoşgeldin tekrar takıma seni çok özlediiim.neler yapıosun?

iyiym canım, günler hep aynı geçiyor. bebek sallıyorum emziriyorum, alt değiştiriyorum evin içinde gezdiriyorum...bebekler ister istemez sıra kendine gelene kadar ağlıyor ve ben onların ağlamasıyla tempo yarıştırırn gibi TIKINIYORUM

ezgi öyle deme yaaa baya kaçırdım bu hafta bide spor yapıorumm daha fazla olabilirdii:)bayramda almayız inşallah
meraba özlem ben bu arada..:)

ben de ezgi, spor için tebrikler.

[

ya tatlım rekoru sen tebrik ediyorumm:) ama daha diyet moduna tam giremedim sanırım bayramdan korkuyorum yalnızz herkes dikkat etsin yaa..
bugünlük yiyiver 1 günden bişe olmaz dicekler biliyorum:)))
özlem desinler ama sana acizane bi tavsiye kimseye diyette olduğunu söyleme. yemezsin yemezsin 1 lokma tatlıyıu ödül olarak yersin boğazına dizerler. ama diyette olduğunu söylemezsen az yediğini görenler ''ayyy özlem de ne kibar kız,biz çok pisboğazız ne bulsak götürdük''derler

evet çoko prense kadariyiymiş hattaaz biile yemişsin yoğurt daha bol olabiilrdi mesela

slm kızlar ben geldimmm
dün eve 1 de geldim ailemle hasret giderdim geç yattım
şimdi kalktım ama hala çok yorgun hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…