Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada bende yazayım olur ya acilen cıkarız.bir mini tatil söz konusu eşimle karar verecegiz.eğer gidersek izinli sayın beni..gitmezsek evde bolbol yazarım zaten.haber veremezsem diye yazdım bunu..

14. TAKIM 230. Etap

aynalar ( 92,8 / 92,3 / 0,5 / 0,54% )
emidaf ( 65,8 / 65,0 / 0,8 / 1,22% )
pinkcat87 ( 64,0 / 63,7 / 0,3 / 0,47% )
selinay2002 ( 66,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
fiyona_07 ( 64,0 / 63,3 / 0,7 / 1,10%)
mihracee ( 61,1 / 60,2 / 0,9 / 1,36%)
melekaysee ( 66,3 / 65,7 / 0,6 / 0,90%)
origin ( 78,8 / 78,1 / 0,7 / 0,89% ) yeni üye hedefi 67
dudujan ( 95,0 ) 229. Etapta izne ayrılmıştı kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,89%

ezgicim sen hamilelik nedeni ile takımdN yrıldığın için son kilon başlangıç olamaz yoksa kilo almış olursun bu haftaki kilon 68 o başlangıç olacak. gelecek hafta listeye gireceksin canım tamma mı

kızlar bu hafta süpersiniz baya bir canlanma olmuş tebrik ederim sizi

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
mihrace ***5-11 kasım

DEVAM ÇİZELGESİ
emidaf *** 29 ekim – 4 kasım

kızlar bide selen diye biri gelmiş katılmak istiyor fadikcim geçmişe bak ona mesaj at gelsin takıma kurallardan bahset canım benim vaktim yok okula gitcem okul dışında yola çıkcam yarın görüşürüz

yok canım öyle olmuyor istersen 20 tane alıntı yap farketmez bir tane olarak sayılıyor uyanık şey seni :)))

hehe ben şanslıyım bayram dolayısıylaaaa az mesaj olur kiki

elleirne sağlık canımcımmmmmm bu hafta güzel geçtiii herkesinnn

sabah gittim tartıldım(( ama sonuç kötüü 78.100kg sanırım fazla kaçırdım uff yaaa(

1-kaçırdığını itiraf ediyorsun
2-fazla kaçırdığını itiraf ediyorsun
3- öğrendimki kilo vermişsin, hem de 700 gram:) bence gayet iyi bir kilo, ilk iki maddeyi de düşünecek olursak çok çok iyi veriyorsun..

hangi kitap?merak ettim, biz de okuyalım güzel birkitapsa

darısı başıma,ben de başlıcamamane zaman...

canım sen 3 çocukla uğraşarak en büyük sporu yapıyorsunn hemde ikizlerin var iki aylık amanın gece kalk yat altlarını değiştir birini beslerken diğeriylede uğaş of off:)
tek başınamısın canımmm.

kızlar süper umarım 1. olursunuz.aynalar bu arada ilk defa seni bu kiloda görüyorumgittim geldim, yönün hep aşağı doğru olmuş, 80'li rakamlara çok az kaldı.
pinkcat2in kilosu 63lerde takılmı gözüküyor benimkisi gibi, ama azmetmişkihala takımda

keşke triptofan da burada olsaydı ben ona gitmeden önce ekim ayı gibi döneceğimi ve zonguldak plaka yani 67 kiloda olmasını söylemiştim o da tamam demişti:26:,, nerdesin triptofaaaan

benim plaka aksaray:) hedef sakarya! samsun da olur:)

büyüğü bakıcısına bırakmaya devamediyorum ikzlere evde tek bakıyorum

canım triptofan bu kişi ara ara giriyor bakıyor ama hiç yorum yapmadan çıkıyor demekki sana bakıyormuşşşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…