Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bayramınız nasıl geçti bakalımmm inşallah güzel geçmiştir olumsuz bişii yok değilmi takımda :26::26::26::26::26::26:
siziii çok özledimm yaaaa

geçmiş bayramın kutlu olsun fıstıkkkkk çok şükür bizgüzel geçirdik bir sıkıntı olmadan atlattık
senin nasıl geçtii giremedin bayramada(( çok öksüz kaldııı takımımızz((
bizde özledik yaaaa

günaydınnnn canım hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk hayatımmmm :))))
bayrada giremedim p.c yok ya onun içinn malesefİ(((
walla çok özledim yaa bayramım fena değildi canım ya anneme gidemedim ama allah izin verirse bu hafta sonu gidicem
bayram ziyaretine gelenler oldu babm büyük olduğu için ee bende gittim ziyaretlere öyle yaniii :))))
fazla yemedim abartmadım meyvayla geçirmeye çalıştımm çoğu vaktimi

hımss sağlık olsun neyseki şimdi kavuştuk:))
bayramın güzel geçmesinede çok sevindim canımm, anneciğinedegidersen tam olacakk :))
ay bende bayramda çok yememeye çalıştım ama baklavalar mahvetti beni( ofsssssss
seni tebrik ederim canımmmmm bozmamışsı diyetini

ahh hayatım maleseff bayramın 1. günü halamda yedim baklava 3-5 dilimcikk aynı kaderi paylaşıyoruz yani

kızlar ben arife günü temizliğimi bitirdim kendimi fazla yormadan zaten hastayım diye akşamında da ablamlarla bizim ufaklıklara alışveriş yapmaya gittik ordan yemeğe sonra bizim yegenler dedesiyle bayram namazına gitmek istedikleri için bize geldiler arife günü bende kaldılar bayram sabahı ablam 6 da geldi herkezi uyandırdık çocuklarda uyandı anaokuluna giden daysıyla uyumustu diyoki dayıcım lüffenn biraz uyuyum kardesimde aldı onu omuzuna doğru banyoya hallerini görseniz çok komikti bayram sabahına böyle güzel başladım gurur duyarak babamla yegenlerimle ailemle :)))
sonra altt katta amcam oturuyo zaten biliyosunuz amcam babam yegenlerim hepsiii namaza gitti onlar gelene kadar bizde yengem ablam ben kahvaltı hazırladık (her bayram hiç değişmez kural böyledir bizde kahvaltı yapılır) diğer amcamlarda geldiler kalabalık bi şekilde kahvaltılar yapıldı sonra zaten gelen giden hiç dışarı çıkmadım yani:))
bayramın 2. günü :)) babamlar hep beraber yazlığa gittiler kurban kesmeye halmada gittiği için halama geçtim sabhtan babnnemin yanında kalmak için güle oynaya vakit geçirdik tabi orayada gelen giden halamlar gece geldiler bende orda kaldım :))))
bayranmın 3. günü:)) eve geçtim öğlen ordan ziyaretler akşmada kuzenimle ablma geçtkorda kaldık ve dünde eve geçtim ablamla alışveriş yaptık yemek yedik dışarda sonra akşamda uyudum böyle yani
:))))
bayram bitti.....:)))))))))))))

ohhh dolu dolu güzel bir bayram geçirmişssin canımmmmmm:)) senin adına çok sevindimmmmmm
Allah yenisine erdirsin inş. hepimizi ailelerimizle güzel mutlu bayramlar görelim inş.

canım ben şimdilik çıkıyorum işime döneyim birikmiş pek çok işim varrrrrrrr tekrar gelirim fısıtk öptüm

ohhh dolu dolu güzel bir bayram geçirmişssin canımmmmmm:)) senin adına çok sevindimmmmmm
Allah yenisine erdirsin inş. hepimizi ailelerimizle güzel mutlu bayramlar görelim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…