Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaten öğrenci saçmalaıklarına alıştım evlerinde konuşulmuyoki bunlar yabancı cocuklar konulara

benim için aşırı çılgın bi menü:) bu arada bildirim olmaması bence kötü olmuş,ben bildirime hazırlıyordum kendimi

Son düzenleme:
sabah
geç kaldım
1 lokma peynir
yarım dilim ekmek

öğle
1 adet içli köfte
1 dilim börek
2 bardak çay

akşam
2 kepçe çorba
3 kaşık makarna

aradada bir mandalina ve çay içmeyi düşünüyorum

ne güzel bir duuyguu paylaşımııı aynen katılıyorummmm ne eksik fazlaaa Allah rahmet eylesin atama

iyiyim hoşgeldin, safalar getirdin ne getirdin ankaradan, nesi meşhurdu bu ankaranın?

hoşbulduk canım ankasanın nesi meşhur tabikide bennnn

canım merhabaa bende yemek yapıyorum sanırım yemekten sonra buluşuruzzzz :)

kolay gelsin canım

( evet yaaaaaaa ben kednimi dombili görüyorumm aynalardan taşıyorumm(
eskiden kilo almaya özeniyordummm şimdi zayıflığa

kız psikolojik olmasın ne taşıyor aynadan

dün akşam: 1 tavuk bagt
10 minik grisini
1,5 bardak süt
2 trab. hurması
1 mandalina

......
dün gezerken fark ettim ki akşam ezanı 16.15te okunuyor, sürekli kafamda da yemek planları isteristemez aklıma oruç borçlarım geldi, dedim yarın oruca niyetleneyim hazır günler de kısayken. tabi kafam karışık , bu arada az yediğim için de sütüm azalmıoş gibiydi...yok canım sütüm azalırsa, yok sahura kalkarım , yok vitamin de alırım bişey olmaz, kafam tamkarışıktı. akşam yatmadan sahurda yiyeceklerimi hazırladım. kuvvetli bi sahur sahur yaptım. sabah kalktım, normalde saat 7de kahvaltı yapardım çok geçmedi saat 9 da falan acıkmak da değil ama valla ağzımın suyu akmaya başladı 61 kefaret değil 1 kefaret var falan derken Allah affetsin, işte bu kadar pisboğaz biriyim ben istediğim kiloya düşene kadar orucu düşünmesem iyi olur, niyetimin samimiyetinden de emin olabiliyorum ikilem de kalıyorum...hofff... yarın normal diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…