Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kimseler yok bende çıkıyım..ama kızlar bişi diycem benim motivasyonum çok düşük niye böle oldu hiç çaba sarfedesim yok

özgecim nerelerdesinnn bakim senn özledik kızzzzz bugün hiç girmedin sabahta yoktun((
öptüm seni hadi gelde kaynatalım.
benimde motivasyonum çok düşük bu araaa hep yiyesim var deli gibi iştahım açıldııı regl dönemnimde böyle oluyorum kim demişti emidafmı pinckat mı regl iştahı kesiliyormuş yaws ben üzülüyorum yemek yiyorum seviniyorum yemek yiyorum grip oluyorum hasta oluyprum ağzımın tadı olmuyor yinede yemek yemek istiyorum bu neyaman çelişkidir böyle

ayşemmm kerevizi pişiriyorum yarına .DDD portakal markette yoktuu protakal suyu adlı posalı olanlardanD tadıda gayet portaklallıydıı hehe
dediğin gibi yaptım yaırm kalmıştı tarif ama netten bakındım birazdaaa portak suyula pişiyor bakalım

o yarım kalan tarife ek olarak içine 2-3 portakal sıkıyorsun.biraz şeker biraz tuz atıyosun..kereviz portakalı resmen hucrelerine geciriyor acayip bişi oluyo ya ımmmmmm

o yarım kalan tarife ek olarak içine 2-3 portakal sıkıyorsun.biraz şeker biraz tuz atıyosun..kereviz portakalı resmen hucrelerine geciriyor acayip bişi oluyo ya ımmmmmm

aynen öyle yaptım canım hehe lkokusu oturma odasına kadar geldiD bakalım çok merak ettim tadını

Ya bizim evdeki kriz tatlıyla ilgili değilde et sebzeyle ilgili cıkabiliyor..bazen sebze olayını abartıyorum bıktırıyorum koçişi oda isyan bayragını cekiyor :)

bana bu çok tanıdık geldi şeker hehe seni çok çok iyi anlayabiliyorum:) kerevizi yaparken eşim diyorkii ilkoşş senin buzluğunda etin yokmu yaa adam isyanalrda artık hehe
bu arada kerevizim bir hariikaa olduu ellerime sağlık
tarif içinde ayrıca teşekkür ederimm oy oy yarına kadar nasıl sabredilirD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…