- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.881
kaç senedir ugraşıyorum ben bu işle ...
bogazımı tutsam olcak bu iş...
iyi kuzu kocam aşeriyo canı lokma istedi kalk bulalım diyo bende direniyorum :)
kimseler yok bende çıkıyım..ama kızlar bişi diycem benim motivasyonum çok düşük niye böle oldu hiç çaba sarfedesim yok
ben başedemedim kocişimleiyi kuzu kocam aşeriyo canı lokma istedi kalk bulalım diyo bende direniyorum :)
ayşemmm kerevizi pişiriyorum yarına .DDD portakal markette yoktuu protakal suyu adlı posalı olanlardan D tadıda gayet portaklallıydıı hehe
dediğin gibi yaptım yaırm kalmıştı tarif ama netten bakındım birazdaaa portak suyula pişiyor bakalım
aklını çekmesine izin verme hehehe.benimkide dün künefe diyordu dedim yok yemem=)içim kan ağladı
o yarım kalan tarife ek olarak içine 2-3 portakal sıkıyorsun.biraz şeker biraz tuz atıyosun..kereviz portakalı resmen hucrelerine geciriyor acayip bişi oluyo ya ımmmmmm
ben lokmayı kadar sevmem ama dayanamayacağım şeylerden künefe offff...kaymaklı fıstıklı offff
yani künefede hayır denilebilcek bir tatlı değil oy oy ayşemDD inş. eşin duymaz valla kandırır götürürür hehe
Ya bizim evdeki kriz tatlıyla ilgili değilde et sebzeyle ilgili cıkabiliyor..bazen sebze olayını abartıyorum bıktırıyorum koçişi oda isyan bayragını cekiyor :)
zorunda mıyım
ne oldu kuzumm hayırdır
canım facede yayınladığım videoya bak zorunda mıyım
bakayım canımmmmmmm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?