Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaaar yüreğim sızlar :)) nasılsınız :))

hoşgeldin canım ne olsun aynı tas aynı hamam sürünmeye devam

aman zaten streste ders çalışamıyorum diyeeee ( alamıyorum aklını falan şuanda bir numaralı aşkıııı teziii ((
ay ama gerildim boşverelim

boşvermişim boşvermişim boşvermişim kocaya ağlamak istemiyorsan sende boşver kocaya

hahaha ilahi ilknur güldürdün beni...bgn giremedim bu hafta biraz paylaşımsız olacam sanırım haftaya türkiye satış müdürü gelecekmiş o yüzden sıkı bi çalışma içindeyiz marketlerde eksik ürün olmaması lazım deli gibi gezdik bgn antalyanın yarısını..ürünlerde az değil ki ben dr.oetker de çalışıyorum antalya bölge satışına bakıyorum sölemişmiydim tatlı firmasında çalışıyorum ironiye bak

Son düzenleme:

ay marketlerde gezidiğini niliyorum ama dr oetker de çalıştığını hemde tatlııılarıylaaaa uğraştığını bilmiyorum DD amanın amanınn işin zor yaaa Allah kolaylık versin
ama sen bizi unutmazsın fırsat buldukça girersinn

unuturmuyum canım girerim..yok yaa işim zor değil insna gerçekten alışıyor ayşenin dediği gibi ilk başlarda çok alıp yapıyordum ama artık 3 yıldır puding tatlı işinde olunca inanki iki yıldır pudingi 2 kere yememişimdir gözüm tok artık :))

hehe sen peşin peşin yemişssin D şimdide vereceğim diye uğraşıyorsunD kiki
şaka biryana zor gelmiyorsa alıştıysannn güzel ben bir pastanede çalışmayı bir pastenm olmasını çok isterdimDD
işyerimin altında kütahyanın en güzel pastanesi varr yazın oradan pasta falan alıyorum
her defasındaa takılıyorumm elemana ihtiyacınız olursaaa çağırın parada almamD bedava çalışırım karın tokluğuna diyorum hehe çok hoşlarına gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…