- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.901
nasıııııııııllllllllllllllllll
hazoo hoş geldin canımmm sen nasılsın bakimm
ben lokmayı kadar sevmem ama dayanamayacağım şeylerden künefe offff...kaymaklı fıstıklı offff
Allah iylik versin:)iyiyim canım sen nasılsın
Allah iylik versin:)
bende iyiyim canım saolasın tv karşısındaaa tembellik yapıyorum kociş kapandı çalışma odasına ders çalışıyor bende ilgisizzz bir başıa yanlızz takılıyorum
ben inadına gider aklını alırdım
kızlaaar yüreğim sızlar :)) nasılsınız :))
noldu canım hayırdır? enerjinmi yok
kızlaaar yüreğim sızlar :)) nasılsınız :))
aman zaten streste ders çalışamıyorum diyeeee( alamıyorum aklını falan şuanda bir numaralı aşkıııı teziii ((
ay ama gerildimboşverelim
özgecim nerelerdesinnn bakim senn özledik kızzzzz bugün hiç girmedin sabahta yoktun((
öptüm seni hadi gelde kaynatalım.
benimde motivasyonum çok düşük bu araaahep yiyesim var deli gibi iştahım açıldııı regl dönemnimde böyle oluyorum kim demişti emidafmı pinckat mı regl iştahı kesiliyormuş yaws ben üzülüyorum yemek yiyorum seviniyorum yemek yiyorum grip oluyorum hasta oluyprum ağzımın tadı olmuyor yinede yemek yemek istiyorum bu neyaman çelişkidir böyle
boşverdim hayatım heheboşvermişim boşvermişim boşvermişim kocaya ağlamak istemiyorsan sende boşver kocaya
merakediyorum kervizi sonuçları bldir
hahaha ilahi ilknur güldürdün beni...bgn giremedim bu hafta biraz paylaşımsız olacam sanırım haftaya türkiye satış müdürü gelecekmiş o yüzden sıkı bi çalışma içindeyiz marketlerde eksik ürün olmaması lazım deli gibi gezdik bgn antalyanın yarısını..ürünlerde az değil ki ben dr.oetker de çalışıyorum antalya satış sorumlusuyum sölemişmiydim tatlı firmasında çalışıyorum ironiye bak
boşverdim hayatım heheDDDDD o kitaplarına gömülsün biz burada takılalım
yaa kızlar geliyor bneim kırmızılar yaaa gelmeisnler ne olur yaaa
hış geldin bebişi güzelllll:)
ay marketlerde gezidiğini niliyorum ama dr oetker de çalıştığını hemde tatlııılarıylaaaa uğraştığını bilmiyorumDD amanın amanınn işin zor yaaa Allah kolaylık versin
ama sen bizi unutmazsın fırsat buldukça girersinn
gelme desekte canım dinlemeyecekler gelecekler
zatennn herşey aleyhime çalışıyorD buda çalışşsn neyapim
unuturmuyum canım girerim..yok yaa işim zor değil insna gerçekten alışıyor ayşenin dediği gibi ilk başlarda çok alıp yapıyordum ama artık 3 yıldır puding tatlı işinde olunca inanki iki yıldır pudingi 2 kere yememişimdir gözüm tok artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?