Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım senin kaşık hesabında bir yanlışlık var bence:d
bzim katteiğimiz sofradaki çorva kaşığı varya = yemek kaşığı ben onunla sayıyorum tencerenşn içindeki kaşık değil
tabi yemek kaşıgı ile ama dolu dolu...

akşama da ayarladınmı gayet güzelll

ay ben senin masumlugunu yerimmm

evet haklısın geçer ama biraz zorlanacak..eh buralara takıl arkadaşım bak biz varız...

walla canım ben adetliyken iştahh sıfır oluyoo sadece suya ihtiyaçç duyuyorum okadar :26::26::26::26::26::26::26:

valla güzel..ben bazen kaşıkla sarella yerdim.hele bazen çocukların gofretlerini falan .ama gece yataktan uyanır giderdim mutfaga

kolay gelsin.allah zihin açıklıgı versin...

sağol canım benim

canım inan herkes yaşıyo.sabret..ve tek sen olmadıgını düşün...

canım menün güzell afiyett olsunnn:))) daa kafam şeyde karıştı 2. dilim kepek ekmği varya onalrıı tost yaptın dimi yoksa ayrı bi emekle tost yapmadınn:26::26::26::26::26::26:

afiyet olsunn çok güzell bir menüüüüüüüü ekmekler çok ölçülüüü akşamda böyle gider inş.

canım menün güzell afiyett olsunnn:))) daa kafam şeyde karıştı 2. dilim kepek ekmği varya onalrıı tost yaptın dimi yoksa ayrı bi emekle tost yapmadınn:26::26::26::26::26::26:

anam anam güzel bir noktayaa parrrrrrrrrrnnnaaaaak bastınDD benim gözümden kaçmış bakkk
umarım dediğin gibidir canımm
yoksaa kızarızzz

çiçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnn

hoşşbuullduukkkkk keeeleeebbeeeeeemmmmmmmmmmmmmm

iyiyim fıstıkkk saolasınnnnnn
:)) yarına yolculuk varr heycan yaptım heheh sen nasılsın bakim şirinem

şimdiden hayırlı yolculuklar canım
nöbetçiydim allahtan bugün güzeldi hava üşümedim bahçede ama güneş sinüzitime iyi gelmedi başım ağrıyo

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı yolculuklar canım
nöbetçiydim allahtan bugün güzeldi hava üşümedim bahçede ama güneş sinüzitime iyi gelmedi başım ağrıyo

teşekkürler canımm saolasın:) çıkışta gidip bilet alacğaım umarım bulaiblirm.
nekadar narinsin yavrumm bir okut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…