Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Fatmaya katılıyorum o yuzden işlenmemiş şeyler yiyin elinizden geldiğince benim gibi her şeyi evde yapmaya çalışın,takip edin blogu ..ekmeği bile yapcaz artık :))

haha kuzum yrim senii kuzucumm bugün kurabiyeye çok niyetlendim yumurtaaaaaaa bitti gidip yumurta almama lazımmm

kızlar burnum akıp duruyor yaa sinir oluyorum valla yarın doktora gidecem off yaa yıllık izinede çıkmak istiyorum şu tadım ekibi bi gitseydi de accık yatsaydım evde

bu arada yedikelrim
sabah 1 fincan sirkeli su
1 haşlanmış yumurta

ara 1 adet nar

öğlen haşlama patates brokoli karnıbahar ve havuç

ara 1 adet rulokat (aburcubur)

akşam yine haşlama öğlenkinin aynıları (biraz fazla olmuş artanını yedim )

bitti günü kapattım

selam kızlar nasılsınız benim aklım döndü gözlem formlarından ve halaaa bitmedi
kahvaltıdan sonra bişey yemedim daha
gelirim ben yine

bak aşurelikte al sana cok faydalı sindirim için kikikiki
canım bu aralar diyetten dolayı bakmıyorum biliyosun sıkı tutmak istiyorum.eminim çok güzel oluyodur yaptıkların..

ben platesimi yapmaya gidiyorum girerim yine bi iki saate..
ay ben bugün spor yapmadım..ama sadece kahvaltı ve akşam yemeginde oturdum.birde bi ara oglanın sorularını kontrol ederken 15 dak falan..
çamaşır bulaşık yemek ütü..offf anam offfff...

selam kızlar nasılsınız benim aklım döndü gözlem formlarından ve halaaa bitmedi
kahvaltıdan sonra bişey yemedim daha
gelirim ben yine

aa bugün iştahımız kesik herhalde ben de valla sabah 10 da kahvaltı yapmıştım .bi de şimdi akşam yemegi 6 da.

sabah sirkeli su +form çayı

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmegi
1/2 omlet
1kk peynir
1/2 dilim sucuk
2 adet taze acı yeşil biber

ara ara 2 incir

akşam:
7 adet küçük acı biber kızartması
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmegi

ara:
1adet nar yiyebilirim belki.

Son düzenleme:
kızlar burnum akıp duruyor yaa sinir oluyorum valla yarın doktora gidecem off yaa yıllık izinede çıkmak istiyorum şu tadım ekibi bi gitseydi de accık yatsaydım evde

ayy kıyamam kuzcum git bir dr yoksa defnecikte hastalanırrrrrr(( onlar hemencik kapıyorlarrrr
hehe gitsinlerrr bizee kal şekerim yaaaa:)

menün çok hoş canım biberler kızartma olmasa olurmuş ama ekmek az yemişsin o iyi

afiyettt olsunnnnn canmmmm çok güzel bir menüüüü bayıldımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…