Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle katılıyorum..peygamberimiz nazara msukaya karşı ans-felak,evde namaz kılma ve kuran okuma yeterli die bildirmiş..cnaım sen bilirsin ama bir daha gitme istersen....muhakkak gerçek ben zaten hak olduğuna inanıyorum ama aynı şekilde hareket etmek büyü bozmak insana zarar verebilir bi süre sonra...hadiste bu şekilde geçiyor...büyü haktır fakat yaklaşmak her ne sebeple olursa olsun yasaklanmıştır dio...emin ol sen diğer yollarla devaam edip metin ve sağlam durduğunda olay bi süre sonra kendi başlarına dönecek...
heee heee heee süpersin yaaa
manyak bu hatun yaaaa
puahahaha baktım baktım:))) görmemişin bir kocası olmuş bağırmışta durmuşş hahaha(aslında başka birşey yazacaktımda vazgeçtim:)

evet benimde ilk aklıma o geldi

ay bende ya sapıttım resmen..4-5 grissinive 2 kk peynir 4yk.yogurt daha yedim
yok bacım yaa gece ayakta olunca ipin ucu kaçıyo malesefyoksa evde olsan kesin yemeden direk yatcan(
bi kaç tanecik...........
ayyy aşkolsun yaaaaa(o küçücük bebeğe nasıl o zehirleri yedirdin yaaa((canım evladın nasıl kıyıyosun yaaa(lütfen bare emzirirken bırak...başkasının evladına zehir aşısı yamasına göz yumuyosun emzirirken(((ağır oldu ama acı gerçekler ve dost acı sölüyo malesef(

yok be canım senin için kilo elinin kiri...2 hafta da gider o kilolar 3-5 derken...

ahh yavru kuşumm çok sevidniimmmmmbelli ki eşin de bu iş için emek vermeye hazır ama sadece yolu bulamıyo..sen git psikoloğa ve onu da doğru yönlendir...en kolayı bu bence bu süreçte....
hehehehe :)) bencedeee
dur bakim kaç kalori yakmış
kızz 30 dk lık yaramazlık 45 cal yakıyor sadece pehh balıklar erimemiştir daha

sabaha daha çok var güzelim..gece uzun olacak ...........
süpersiniz yaaa
şekerler bende çıkıyorummmm seviyorum hepinizzz ii gecelerrrrrrrr
ben niyetlenecğeim inş. yarına oruç tutacak gibiyim yemeden yatsam dayanaiblirmiyimkii

canım ALlah akbul etsin...ben de bu vesile kesin kararımı verdim ben de bugün nietliyim inş....tutuluyo yaa zaten ne ara akşam oluyo farketmiyon bile:)))
kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacam kızımada deterjan alacam hehehee

bize ne alcen bize de ayakkabı al olma mı:))

sen ne istiyorsun söle ben sana alırım :)))

ben geldim bacularrrrrrrrr günaydın kahvaltı haırlıcam kardeşimle kahvaltı yapiciizzzzz karşılıklı:)))
napıyosunuz bakim

1 AY ÖNCE NÖROLOJİYE GİTTİM rahatlatıcı bi ilaç verdi... başağrım azaldı.. bide olumsuz düşüncelerim azalmaya başladı.. 6 ay kullan dedi... ona devam ediyorm..

eşimin haberi olmadan gidememki.. gitsem bile eczaneden ilaç alırken muayene ücreti alıyorlar.. ve faturada hangi hastane hangi servis nezaman gidildiği herşey oluyor.. zaten gizli gitmeme gerek yok ikimizinde ihtiyacı var.. hatta benden çok onun var.. doktora gitmemizi babam söylemişti"siz sağlıklı düşünemiyorsunuz çok yıprandınız.. ayıp birşey değil yuvanız için bi doktora gidin" demişti.. hakanın kendisine söyledi... benim ailem böyle şeyleri anlayabiliyor.. onun ailesi ise dediğin gibi bunu koz olarak kullanır... hiç umrumda değil.. ben yuvamda mutlu olayımda... kapımıiyi kapatayım dışardaki rüzgar bize ne yapabilirki... yenilmicem... hayatımı yönlendirmelerine izin vermicem allahın izniyle...

kaptanım bitanem çiçemmm dünn biliyosun kuzenımın niaşnı vardı harıl harıl iş yapıyodum veee amcam yeğenime kızmış neti sökmüşşş zaten çocuğu dövmüşş seslerine indim aşağıya aldım elinden çocuğu ((( o yuzde n giremedim ve zaten telaşım vardı hazırlık felan msjj atmayı unuttunmm (((
ama yinede cezaya kaldıysam cezam neyse çekerim çiçemmm

pisig caım bu arada ben çıkıyımm kardeşimm kahvaltısını yapsın tabii bendee sonra çayımıda alıpp gelirimm tekrar:)))))))

ay güldürdün beni :))

aslım eline sağlık...cezam aklımda ilk fırsatta yazcam:)

canım kararlı olman çok güzel..psikologlar genelde özel muayenehane şeklinde.tek ihtiyacın olan nakit para ve 1 saat rahatsız edilmeden salim kafayla bi seans..okadar.ve ilaç tedavisini birrebir kendileri uygulamıyor yönlendiriyorlar...nörolojinin ilaç vermesi normal senin sorunalrını bu kadar detaylı dinleme şansı yok ve de yol gösterme gibi bi derdi yok malum...ama bence ilaç geçici bir çözüm...senin rahatlaman fizikselden çok ruhsal bi süeç..eğer eşin kabul ediyorsa elbette ki beraber gidin...ama eşler ilk etapta çok yanaşmıyorlar...o yüzden yanlız git dedim...yoksa beraber olursa süre yarıya iner...Rabbim yardım etsin...ama kararlı bişekilde devam etmen çok önemli:))

3 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***41
emidaf ***2:2::2::2:
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 21
mihracee ***52
melekaysee ***25
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
1.73 ***60(bacım nöbet yaramış yaff say say bitmedi valla:))
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***48

ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…