- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.441
kesinlikle katılıyorum..peygamberimiz nazara msukaya karşı ans-felak,evde namaz kılma ve kuran okuma yeterli die bildirmiş..cnaım sen bilirsin ama bir daha gitme istersen....muhakkak gerçek ben zaten hak olduğuna inanıyorum ama aynı şekilde hareket etmek büyü bozmak insana zarar verebilir bi süre sonra...hadiste bu şekilde geçiyor...büyü haktır fakat yaklaşmak her ne sebeple olursa olsun yasaklanmıştır dio...emin ol sen diğer yollarla devaam edip metin ve sağlam durduğunda olay bi süre sonra kendi başlarına dönecek...ben açıkcası büyüye hocaya hacıya pek inanmıyorum o konuda..ha tamam dinimizde yer verilmiş öle bişeyin olduğuna ama allahın yazdığını kul bozamaz diye düşünüyorum..senin Allaha olan inancın sonsuzsa ona sığın evinde her perşembe yasin oku allaha sığın dua et sana kimse bişey yapamaz..çok fazla hacıya hocaya güvenme oda nihayetinde senin benim gibi insan
heee heee heee süpersin yaaakız bizimkinin kzı yok ikiside erkek çocuklarının ama torunlarının hepsi kızçok idtemişte şimdide erkek torun arıyor eltim ikinciyi yaptı oda kız olunca gözler üzerimde valla sen doğur anne biz onu sevelim diyorum ben artık başka yapmam diyorumda kadının aklı çıkıyor :))))
Aslı evlenince bole yapma sakın
BEN GELİN OLDUM KOCA BULDUM 35'İNDE KOCA BULAN GELİN KOCA BULDUM DİYE HAYKIRDI - YouTube
puahahaha baktım baktım:))) görmemişin bir kocası olmuş bağırmışta durmuşş hahaha(aslında başka birşey yazacaktımda vazgeçtim:)
yok bacım yaa gece ayakta olunca ipin ucu kaçıyo malesefay bende ya sapıttım resmen..4-5 grissinive 2 kk peynir 4yk.yogurt daha yedim
ayyy aşkolsun yaaaaabi kaç tanecik...........
ah canım ben 1995 ten beri içiyodum..birara böyle hafta sonu nöbetlerede3 paketi buluyodu..haziran ayında kardeşimin kocası kalpten rahatsızlandı.ameliyat oldu.akcigerlerde kötü..ben ve eşim sırf çevresindekileri ne kadar üzdügünü gördügümüz için bıraktık..
gerçi bana baya bi kiloya maloldu ama olsun onuda vercem inşallahh....
ahh yavru kuşumm çok sevidniimmmmmbizimki akşam alışverişe gitmişti.. 11 gibi geldi.. bende çay yaptım bide tatlı hazırladım çayı salona götürdüm.. hakanıbekliyom yok gelmiyo.. benimde uykum geldi...yatak odasına gidiyordumki bi balık kokusu evi sarmış.. mutfakta hamsi tava yapmış:))))))))) bende hiç oralı olmadan yatağı açtım pijamalarımı giyerken odaya geldi.. gelirken çayı getir dedi.. oysaki bana hiç tenezzül etmez kendi işini kendi görür... yok baktımki bana yeşil ışık yaktı... bende giydim pijamamı aldım çayı götürdüm.. koltuğa oturdum baktım yemiyo... bende "ben aslında uyuyucaktım " dedim... o da "biliyorum dedi... baktım bana çatal uzattı... e bende oturdum hamsi tava yedim bu saatte:))))))) bide üstüne 3 çatal kabak tatlısı yedim... iş başka aşk başka arkadaş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hehehehe :)) bencedeee
dur bakim kaç kalori yakmış
kızz 30 dk lık yaramazlık 45 cal yakıyor sadece pehh balıklar erimemiştir daha
süpersiniz yaaasabaha daha çok var güzelim..gece uzun olacak ...........
şekerler bende çıkıyorummmm seviyorum hepinizzz ii gecelerrrrrrrr
ben niyetlenecğeim inş. yarına oruç tutacak gibiyim yemeden yatsam dayanaiblirmiyimkii
canım ALlah akbul etsin...ben de bu vesile kesin kararımı verdim ben de bugün nietliyim inş....tutuluyo yaa zaten ne ara akşam oluyo farketmiyon bile:)))canım benim teşekkür ederimmmmm bakalımm inş. dayanırım çok zor geliyorrrrrrrr yumurta falan:))
Arkadaşlar bu arada muahrrem ayınız mübarek olsunn
kısa bir bilgi paylaşıyorum inş. nasiplenirizzz
Peygamberimiz Muharrem ayında tutulan orucun fazileti hakkında şöyle buyurmuşlardır: “Ramazan ayından sonra en çok sevabı olan oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur.” buyurmuşlardır. Muharremin onuncu günü oruç tutmak isteyen bir gün önce başlasın yani Muharrem ayının 9. ve 10.günleri tutsun ya da muharrem ayının 10. ve 11.günleri tutsun veya Muharrem ayının 9.10. ve 11. günleri tutsun.Rasulullah Efendimize: Farz yazılmış namazlardan sonra hangi namaz en faziletlidir ve Ramazandan sonra en faziletli olan oruç hangisidir? Diye sorulunca, Allah Rasulü: “Farz yazılmış namazlardan sonra en faziletli namaz gece ortasında kılınan gece namazıdır. Ramazan ayında tutulan oruçtan sonra en faziletli oruç ise Allah’ın ayı olan Muharrem ayında tutulan oruçtur.” (2) buyurmuşlardır. Diğer bir hadis-i şeriflerinde ise Peygamberimiz: “Muharrem ayında, bir gün oruç tutana, bu güne karşılık otuz gün oruç sevabı yazılır.”buyurmaktadırlar.
bu arada 9.10.ve 11 günler pazar pazartesi ve salıya denk geliyormuş
kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacamkızımada deterjan alacam hehehee
ahh yavru kuşumm çok sevidniimmmmmbelli ki eşin de bu iş için emek vermeye hazır ama sadece yolu bulamıyo..sen git psikoloğa ve onu da doğru yönlendir...en kolayı bu bence bu süreçte....
süpersiniz yaaa
canım ALlah akbul etsin...ben de bu vesile kesin kararımı verdim ben de bugün nietliyim inş....tutuluyo yaa zaten ne ara akşam oluyo farketmiyon bile:)))
bize ne alcen bize de ayakkabı al olma mı:))
1 AY ÖNCE NÖROLOJİYE GİTTİM rahatlatıcı bi ilaç verdi... başağrım azaldı.. bide olumsuz düşüncelerim azalmaya başladı.. 6 ay kullan dedi... ona devam ediyorm..canım senin işin psikologluk ve evlilik psikologuna gitmen lazım...psikiyatrist ilaç tevadisi ile çözüyo herşeyi...o şu an için gerek yok..önce ilaçsız ne yapılabilir ona bakmalı...çözümsüz kalınca zaten psikolog seni yönlendircek.... :
walla bende haberler iyi.. senden nbr diyet nasıl gidiyopisigg sen nasılsın canım?
walla bende haberler iyi.. senden nbr diyet nasıl gidiyo
eşimin haberi olmadan gidememki.. gitsem bile eczaneden ilaç alırken muayene ücreti alıyorlar.. ve faturada hangi hastane hangi servis nezaman gidildiği herşey oluyor.. zaten gizli gitmeme gerek yok ikimizinde ihtiyacı var.. hatta benden çok onun var.. doktora gitmemizi babam söylemişti"siz sağlıklı düşünemiyorsunuz çok yıprandınız.. ayıp birşey değil yuvanız için bi doktora gidin" demişti.. hakanın kendisine söyledi... benim ailem böyle şeyleri anlayabiliyor.. onun ailesi ise dediğin gibi bunu koz olarak kullanır... hiç umrumda değil.. ben yuvamda mutlu olayımda... kapımıiyi kapatayım dışardaki rüzgar bize ne yapabilirki... yenilmicem... hayatımı yönlendirmelerine izin vermicem allahın izniyle...yavru kuşummm ama pisikde çok yakışıyo o şirin tavşanı görünce beeee:)) yok bacım ne sadeliği...laf o laf...tabi ki yataktan kalkınca doğla hali güzel bi bayan görmek istiyo ilk erkekler..amma velakin evde muhakkak hafif makyaj ve takı kullanıyorum dikkat çekmek için emin ol acayip işe yarii:))hele ki ona önemli bişey diceksem:)) canım dediğim gibi eşin çok farkedemiyosa aile olduğunuzu sen hiç kimseye hatta kendi öz ailene bile psikolog meselesini sölemeden git mukakak...neden kimseye söleme diorum eşin duyarsa ailesini duyma ihtimali çok yüksek.karşı ailede duyarsa bu acayip bi koz olur onlar için..kenbdi ailen duyarsa iice mahvolurlar..çünkü bizim toplumda psikolog kaygısı malesef yenilemedi..kendi ailemden biliyorum:))çok üzülüyolar ahh benim kızım psikoloğa kadar düştü:))sanki kötü yola düştük die dalgasını geçtik hatta:))))
karanfil alıyonmu ağzına.. bide ceviz yeme çok tahriş ediyo ağız içinicanım ben zatenn dişimden dolayı bişey yiyemiyorum kii akşamları 6:30 dan sonra hiç bişey yemiyorum anlıyacağın benimm hepp diett hep dieett yanii iyi
karanfil alıyonmu ağzına.. bide ceviz yeme çok tahriş ediyo ağız içini
bizimki akşam alışverişe gitmişti.. 11 gibi geldi.. bende çay yaptım bide tatlı hazırladım çayı salona götürdüm.. hakanıbekliyom yok gelmiyo.. benimde uykum geldi...yatak odasına gidiyordumki bi balık kokusu evi sarmış.. mutfakta hamsi tava yapmış:))))))))) bende hiç oralı olmadan yatağı açtım pijamalarımı giyerken odaya geldi.. gelirken çayı getir dedi.. oysaki bana hiç tenezzül etmez kendi işini kendi görür... yok baktımki bana yeşil ışık yaktı... bende giydim pijamamı aldım çayı götürdüm.. koltuğa oturdum baktım yemiyo... bende "ben aslında uyuyucaktım " dedim... o da "biliyorum dedi... baktım bana çatal uzattı... e bende oturdum hamsi tava yedim bu saatte:))))))) bide üstüne 3 çatal kabak tatlısı yedim... iş başka aşk başka arkadaş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aslım eline sağlık...cezam aklımda ilk fırsatta yazcam:)2 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***19
emidaf ***14
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 9
mihracee ***51
melekaysee *** 25
faTTa83*** 6
elifezgi ***izinli
1.73 ***11
atessu ***izinli
hazos87 ***41
sergungunser***izinli
pisiq***22
fatma cezaya kalmışsın
eşimin haberi olmadan gidememki.. gitsem bile eczaneden ilaç alırken muayene ücreti alıyorlar.. ve faturada hangi hastane hangi servis nezaman gidildiği herşey oluyor.. zaten gizli gitmeme gerek yok ikimizinde ihtiyacı var.. hatta benden çok onun var.. doktora gitmemizi babam söylemişti"siz sağlıklı düşünemiyorsunuz çok yıprandınız.. ayıp birşey değil yuvanız için bi doktora gidin" demişti.. hakanın kendisine söyledi... benim ailem böyle şeyleri anlayabiliyor.. onun ailesi ise dediğin gibi bunu koz olarak kullanır... hiç umrumda değil.. ben yuvamda mutlu olayımda... kapımıiyi kapatayım dışardaki rüzgar bize ne yapabilirki... yenilmicem... hayatımı yönlendirmelerine izin vermicem allahın izniyle...
3 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***41
emidaf ***2:2::2::2:
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 21
mihracee ***52
melekaysee ***25
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
1.73 ***60(bacım nöbet yaramış yaff say say bitmedi valla:))
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?