- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.461
kaptanım bitanem çiçemmm dünn biliyosun kuzenımın niaşnı vardı harıl harıl iş yapıyodum veee amcam yeğenime kızmış neti sökmüşşş zaten çocuğu dövmüşş seslerine indim aşağıya aldım elinden çocuğu((( o yuzde n giremedim ve zaten telaşım vardı hazırlık felan msjj atmayı unuttunmm (((
ama yinede cezaya kaldıysam cezam neyse çekerim çiçemmm
3 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***41
emidaf ***2:2::2::2:
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 21
mihracee ***52
melekaysee ***25
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
1.73 ***60(bacım nöbet yaramış yaff say say bitmedi valla:))
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***48
sabah
2 dilim ekmekle yapılmış tost
4 zeytin
1 domates
2 bardak çay
kızlar bu hafta müfettişler gelecekmiş yapmam gerek bazı evraklar var akşama gelirim ben artık öpüyorum sizi
yok bacım yaa gece ayakta olunca ipin ucu kaçıyo malesefyoksa evde olsan kesin yemeden direk yatcan (
ayyy aşkolsun yaaaaa(o küçücük bebeğe nasıl o zehirleri yedirdin yaaa ((canım evladın nasıl kıyıyosun yaaa (lütfen bare emzirirken bırak...başkasının evladına zehir aşısı yamasına göz yumuyosun emzirirken (((ağır oldu ama acı gerçekler ve dost acı sölüyo malesef (
yok be canım senin için kilo elinin kiri...2 hafta da gider o kilolar 3-5 derken...
ay hadii kavuşmuşsundurrr anneciğineeee :)))ayy dinletcem valla...o bebişe baksın yeter bana..bende nefes alayım..bugun 4.20 de uyudu..çok fenayım sarhoş gibiyim şu an...gelmek üzere anniş..eşim almaya gitti
kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacamkızımada deterjan alacam hehehee
canımm yazdıkların çok faydalııııı bilgiler fakat ben özellikle kalori hesabı yapmıyorum yani şııunun kalorisi fazla az diye yemiyorumm, yedikten sonra yediklerimin hesabını yapıyorummmm canımm benimkide tam kalori ile hesaplama değil ,canım kalori açısından sorun yok listede...fakat bizim sıkıntımız işlenmiş ve vücudun metabolizmanın yediğimiz gıdaları tanıyamaması...metabolizma en az işlenmiş hali ile tanıyor gıdaları...ve biz az kalorili fakat işlenmiş tükettiğimizde de metabolizma gıdadan aldığı yağ oranını arttırıyo yüzde olarak..bunu geçen bi dietisyenden duydum çok aklıma yattı...dio ki 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği ile 3-4 dilim kızarmış patates kalori olarak aynı fakat tam tahıllıyı yediimizde (tam hatırlamıyorum ama) yüzde sekseni vücuda yararlı gıda olarak algılanırken patates kızartmasını yediğimizde yüzde onu ancak faydalı oalrak görünüyo...diğer kalan yüzdeleri ise vücut tanımlayamadığı için direk yağ depolarına gönderiyo...işte bu yüzden kalori sayımı faydalı olsada kas-yağ yüzdesi açısından genelde çok başarılı bi diet olamiyo didiydi..ben de bi ara kalori sayımı yapıyodum ama hakikaten yağ yüzdesinde çok etkili olmuyo malesef...tek çaremiz az işlenmiş gıda tüketmek zannımca..ama yine de sen bilirsin...ben yapıyomuyum o da ayrı mevzu((ama artık yoğunluk süreci değişti inş....ona da başlıycam:))
:
ben geldim bacularrrrrrrrr günaydın kahvaltı haırlıcam kardeşimle kahvaltı yapiciizzzzz karşılıklı:)))
napıyosunuz bakim
ne fesatım yaaa puhahahah:)))))))evet benimde ilk aklıma o geldi
3 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***41
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 21
mihracee ***52
melekaysee ***25
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***48
ben geldimmm gunaydın kızlar nasılsınız ????
hoş geldinnnnnnnnnnnn nbr şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm yazdıkların çok faydalııııı bilgiler fakat ben özellikle kalori hesabı yapmıyorum yani şııunun kalorisi fazla az diye yemiyorumm, yedikten sonra yediklerimin hesabını yapıyorummmm canımm benimkide tam kalori ile hesaplama değil ,
ellerinee sağlıkkkk canımm kupayı kaptırmışım yaww3 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***41
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 21
mihracee ***52
melekaysee ***25
faTTa83*** 15
elifezgi ***izinli
atessu ***izinli
hazos87 ***19
sergungunser***izinli
pisiq***48
afiyet olsun canımmmmmmmsabah
2 dilim ekmekle yapılmış tost
4 zeytin
1 domates
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?