- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.781
Vücut geliştirmede arka kol için hangi hareketler yapılır.flv - YouTube şu videoyu izle belki yardımcı olur sana
hoşgeldin kııııııııız.. bugün telafi ederizkızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnn dün giremedim bnei özledinizmi bakim aycezaya bile kalmış olaiblirim:)))) bir geçmiş yapayımmmm 10 dksonra aranızdayım
kızlar herkeslere günaydın.....
yaaa ben dün çok kötü geçirdim günü((((yaaa umutsuzluğa kapılıp kendimi kötü hissettim,bi de bütün gün canım istemediği için bişey yemedim sadece 1 paket etiform 4 tane de hurma yedim akşama akdar...ama akşam işin ucu çok kaçtı yaaa ((ben bu kilolardan kurtulamıycam ehrhalde yaaaaa (((((((çok umutsuz hissediyorum kendimi...sanırım adet dönemimde olmam çok etkili bu ruh haliyleeee (((
neyse önce bi geçmiş yapiim sonra sayım yapiim..sonra da yediklerimi paylaşırım....
canım en zoru koruma dönemi
nasıl ols aben verdim deyip yiyorsun
ooff oooff ne güzel 64 olmuştum ben
salak aslı
kızma aslım yaaa ben 120 den 92 ye düşmüştüm biliyon..nerden dönsen kardır artık
kızlar platesimi yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi birazdan da eliptiğimi yapıcamçok pozitifim çooookkkk
bgn yediklerim
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli (hastalanacam canım tatlı istiyor)1 dilimin yarısı ekmek
üçken krem peynirin yarısı
ara yok
öğlen peynirli sandiviç 2 dilim kepek ekmeğine
1 fincan şekersiz çay
ara 1 tanecik miniminnacık bir lokma çikolata
akşam 1 kepçe şehriyeli tavuklu çorba 3 adet mini cin biber
ara yeşil çay yeşil çay yeşil çay :)))
çok deel kız...asıl sen gece kalkıp yemek yiyormusun ben sana onu soracaktım...
:
sadece akşam 1 dilim ekmek olabilirdi sanki 2 fazla olmuş.......
kızlar hemen yaptığım sporları yazıyorum
33 dk plates,30 dk yürüyüş(işe yürüyerek gittim bgn)20 dk eliptik ayy 7 kat da merdiven çıktım o da sayılırsa her gün çıkıyorum gerçi bunu evim yedincikatta ve asansörüm yok
neyse vicudum spor yaptığım için aşırı bi şekilde endorfin yayıyor şu an çok pozitifim ohhhhyaşasın sağlıklı yaşam
menüm
kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
ara
1 elma
1 mandalina
öğle
1 mninik tost
1 bardak ayran
ara
1 tahıllı bar
akşam
3 kaşık tavuk sote
3 kabak sarma
ara
yarım tahıllı bar
sporum
40 dak. eliptik
60şar tane mide göbek yan karın kol bacak hareketi
heheheçok tatlısın canım yaaa ben anne değilim ama sana hak veriyorum:)ben başlarda ona güvendim yedim yedim de durum ortada :)) canım belli bi kalori düzeninde yemek lazımmış emzirmeyi aleyhine çevirebilmek için kesinlikle tatlı yememek lazımmış emzirirken bunu yapan tek annede ebru şallıdır sanırım kadın tarçın çubuklarıyla yatıp kalkıyordu resmen..valla emzirirken benim canım tatlı istemiyordu yemiyordum diyen anneyi anlından öperim ben :)))
neeee yarım ekmekmiiiiiii yarım dilim diil dimi oo yarım ekmek05 aralık 2011
74.8
sabah
yarım ekmek
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
akşam
1 tabak lahana çorbası
1 kase salata
2 keçi boynuzu
10 bardak tarçın
itirafffff .. comm:)) geliyor itiraflar yavaş yavaş amanın amanın:)ben ilk başlarda ne yapıyordum biliyon mu :)) kendime senin gibi hedef koyuyordum mesela abartmadan o hafta 1 kilo verirsem 1 porsiyon sütlü tatlı ödül veriyordum kendime motive açısından iyi oluyordu..çünkü ben ilk başladığım ay hiç aburcubur yada tatlı yememiştim şimdi biraz kilo verince şımardıkta arada götürüyoz löp löp
bildiğin yarım ekmek canım aslı duymasın
ama akşama kadar bişi yemedim.. akşamda ekmek yemedim.. yarında yemicem:18:
yemem şekerim..
önceden yemek hazırlayayımda acıkınca ekmeğe saldırmiiiiimmmm..
şu cumaya kaçamaksız götürecem inş..
belimdeki yağlar bugün sinir etti beni
sağol canım yaa diyet devam cumaya heyecanlıyımpisiq mihracee naber
neeee yarım ekmekmiiiiiii yarım dilim diil dimi oo yarım ekmekşaka gibisin heee. akşamı beğendim amaaa sabak çok fena olmuş oy oy
kızz yazık bukadarda yüklenmeyelim açlık greivne girecek şimdi:)))yok canım artık saliha sadece ekmek yiyecegi için yemek yapmaycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?