- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.801
sorma yaa bazen kaçıyo..olmadı olmadııı
ya bende bu tembellik varken
gece halı yıkadım yatak odasının halılarını gece 3 te uyudum.. soğuktan buz oldum :2::2:
yok hayatım gün geçtikçe daha dikkat ediyorum... yağları eritmek istiyommm çünküyarım ekmekleri yemeye devam edersen daha çokkkk sinir olsun yavruşummmm(((
SPORUMU YAPARIM ÇİKOLATAMIDA YERİM DİYOSUN YANİ..
HELAL SANA YAVYUMMM
:kız sonra spor yaparken kızıyom kendime :)) mesela bizim truffe diye bi tatlımız var denedinizmi bilmiyorum ayy denemeyin zaten çok güzel ve çok kalorili bişi :))) evde yapılan çikolata bildiğin minik top top şeklinde enfes bişi bgn tadım ekibinin yanına gittim gitmeden de arkadaşın çikolatasından bir parça almıştım bi lokma bişi..sonra oraya gittiğimizde bi top istedim bizim tatlıdan anaaammm kız 90 kalori diyince geri koydum yerine yaa bilye büyüklüğünde düşün of anam off dedim...şimdi düşünsene eliptikte 20 dk çalışırsan 180 kaloriyi anca yakıyorsun benim yediğimin kalorinin iki katı spor yapmam lazım..yani 10 saniyede yediğimi yakmak için en az 15 dk çalışmam lazım sonra da kızıyorum kendime niye yedin diye :)
özgecim sende bu vicdan varkennnnn sen kaçırmazsın ipin ucunu kolay kolay o yüzdennn sana yüklenmeye hiç gerek görmüyorum:) muckssss
hava 2 gün sıcak olucakmış bende bi daha bu havayı bulamam diye gece banyoda yıkadım... beyaz olduğu için silince içime sinmez küçükler kurudu uzun kaldıderdin ne kızz gecenin bir yarısııııı günlerr torbayamı girdi bacımmmmm canına yazıkkk vallaaaa, bende bu tembellik varken gibi bir cümlenin arkasından böyle bir cümle şok etkisi oluşturdu bendee DDDD
afiyet olsun canım çk çokkkk güzelll bir menüü herzamanki gibi ölçülüunutmadan
sabah yok
ara 1 elma
öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
1 bardak çay
ara
1 elma
akşam
bir kase çorba
yarım kase bamya
1 dilim ekmek
ara
2 mandalina
oo süper olmuş afiyet olsun fıstıkdünkü oburluğumun acısını çıkardım bugun aslıııı dikkat bi aferin bekliyorum ona göre:)
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
7 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşiği bal
sirkeli su
ara
1 havuç
akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kaşik bulgur pilavı
ara
yarım ayva
1 tane armut
ilerleyen saatlerde 1 bardak süt
sanırım bu dünün telafisi olmuştur:))))))
kızlar herkeslere günaydın.....
yaaa ben dün çok kötü geçirdim günü((((yaaa umutsuzluğa kapılıp kendimi kötü hissettim,bi de bütün gün canım istemediği için bişey yemedim sadece 1 paket etiform 4 tane de hurma yedim akşama akdar...ama akşam işin ucu çok kaçtı yaaa ((ben bu kilolardan kurtulamıycam ehrhalde yaaaaa (((((((çok umutsuz hissediyorum kendimi...sanırım adet dönemimde olmam çok etkili bu ruh haliyleeee (((
neyse önce bi geçmiş yapiim sonra sayım yapiim..sonra da yediklerimi paylaşırım....
:
yaa benden bi tanede burda varmış..canım zannımca gündüz yemeyince böle oluyo..onun önünü almak lazım işte....sen bide benim menümü gör yani(
kız bütün aç nasıl durdun
5 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***25
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 29
mihracee ***30
melekaysee ***20
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***28
atessu ***izinli
hazos87 ***8
sergungunser***izinli
pisiq***44
kızlar bana müsade...sayımdı geçmişti derken işe geç kalıyorum...gün içinde girerim yine...
hoşbulduk canım bitti geçmişim:)))))hoşgeldin kııııııııız.. bugün telafi ederiz
pisiq mihracee naber
sorma yaa bazen kaçıyo..
yok hayatım gün geçtikçe daha dikkat ediyorum... yağları eritmek istiyommm çünkü
hava 2 gün sıcak olucakmış bende bi daha bu havayı bulamam diye gece banyoda yıkadım... beyaz olduğu için silince içime sinmez küçükler kurudu uzun kaldı
eeh be canım senin dünkü endorfin beni bile etkileedi...hemen lesslie indiriyom şimdi...
olsun şeker...benim bu haftaki sayıcı...sen bak rahatına biz idare ederiz...(not her türlü rüşvet kabul edilir cezaya kalmaman için elimden geleni yaparım:))))heee hee heee
yok aslım öle deme bak şaka maka gram gramda olsa 15 kilo gitti dile kolay...olcek inş sen merak etme....de ben kendimden emin dilim yaff(
iyi walla gülbeni izliyomhoşbulduk canım bitti geçmişim:))))) nabersin bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?