Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bende bu tembellik varken

gece halı yıkadım yatak odasının halılarını gece 3 te uyudum.. soğuktan buz oldum :2::2:

derdin ne kızz gecenin bir yarısııııı günlerr torbayamı girdi bacımmmmm
canına yazıkkk vallaaaa,
bende bu tembellik varken gibi bir cümlenin arkasından böyle bir cümle şok etkisi oluşturdu bendeeDDDD

hava 2 gün sıcak olucakmış bende bi daha bu havayı bulamam diye gece banyoda yıkadım... beyaz olduğu için silince içime sinmez küçükler kurudu uzun kaldı

oo süper olmuş afiyet olsun fıstık

öyle umutsuzluğaa düşmek yok kuzummmmmm kesinlikleeeeeeeeeee vereceğiz kilolarımızzzzzııııııı, biraz dikkat ettikmi tamamdırrrr canım yaaaaa. sakın bırakmaaaa telafi günü yapppp

:
yaa benden bi tanede burda varmış..canım zannımca gündüz yemeyince böle oluyo..onun önünü almak lazım işte....sen bide benim menümü gör yani(

canım biraz akamı abarttm ama Allahtan sebze ağırlıklıydııııı oruçlu oluncada ot olmasın hep dedim birazdan kavurma çıkardım buzluktannn
ekmek fazla kaçtı onuda sırf bayat ekmek çöpe gitmesin diye yedim ama bugün akşam dikkat edeceğim inş.

5 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***25
emidaf ***izinli
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 29
mihracee ***30
melekaysee ***20
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***28
atessu ***izinli
hazos87 ***8
sergungunser***izinli
pisiq***44

ellerine sağlık canım ay bir akşam girmeyince birinciliğimi kaptırmışım.:)))

hava 2 gün sıcak olucakmış bende bi daha bu havayı bulamam diye gece banyoda yıkadım... beyaz olduğu için silince içime sinmez küçükler kurudu uzun kaldı

ellerine sağlık canımm amaa canının kıymetini bil öyle gecnein bir yarısı yazıkkkk gündüz yaaaaappp ben çok kızarım böyle temizlik sevdalısı tiplereeeeee(( bir hasta olsak dr lara deli gibi para dökülüyoruzzzzzzzz çok yıpratma kendini o konuda

söyle bakalım ne istiyorsun rüşvet olarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…