- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.761
bgn yediklerim
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli (hastalanacam canım tatlı istiyor)1 dilimin yarısı ekmek
üçken krem peynirin yarısı
ara yok
öğlen peynirli sandiviç 2 dilim kepek ekmeğine
1 fincan şekersiz çay
ara 1 tanecik miniminnacık bir lokma çikolata
akşam 1 kepçe şehriyeli tavuklu çorba 3 adet mini cin biber
ara yeşil çay yeşil çay yeşil çay :)))
merhaba canlarrr bugünkü menümü yazıp kaıyorummm komşum davet etti oraya gideceğim
sabah
yok
öğlen
yokD
akşam(çoştum)
1 tabak lahaba çorbası
4 yk karnıbahar
2 yk kavurma
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
yuh bana amanınnn amanın
sabah sirkeli su +form çayı
kahvaltı:
1 adet acı biber
1dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1adet yumurta
ögle:
1 kase tarhana
ara:
1incir
1türk kahvesi
akşam:
1/2kase çorba
2adet yeşil acı biber
6 adet tavuk kanat (biraz fazla olmuş farkındayım ama dayanamadım çıtır çıtır)
ayy güle güle kullann şekerim...eminim seninki daha güzeldir...garibim erkeklere hep aynı model üretiyolar altını üstünü accık değiştirip bbu değişik model die yutturuyolar çünkü:)))heee hee hee onlar da yiyo..zaten renk seçeneği de aynı hep...arz talep meselesi şeker...onalr herşeye bu bunla aynı dio çünkü:)))özellikle renk farklarını algılamaları çok komik...mesela tabaya genelde kahverengi demelerikendime de kocamada ayakkabı aldım bgn ikiside çok hoş hehehe en güzel benimkisis ama :)) yaa kızlar ben bu ay 3 kilo verebilirmiyim acep yaa yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum...
aslıımmm vilaa senin köpeğeeeenn olurrr
banada gönder bir kase bari
amin canımmm
villa mı bende istiyom
iyi etmişsin canım boşver
kötü olmuş ya bide kazaya kaldın şimdi
demek o önceden evlenmeye karar vermiş seninle ilk buluşmadan bunu yemem şunu yemem denir mi
kızlar platesimi yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi birazdan da eliptiğimi yapıcamçok pozitifim çooookkkk
haaa haa haa çikolatayı masum göstermene bayıldım..miniminnacık accık küçücük:)))ufo görmüş masum köylüm benim yafff:))ama menü güzel yani:))bgn yediklerim
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli (hastalanacam canım tatlı istiyor)1 dilimin yarısı ekmek
üçken krem peynirin yarısı
ara yok
öğlen peynirli sandiviç 2 dilim kepek ekmeğine
1 fincan şekersiz çay
ara 1 tanecik miniminnacık bir lokma çikolata
akşam 1 kepçe şehriyeli tavuklu çorba 3 adet mini cin biber
ara yeşil çay yeşil çay yeşil çay :)))
merhaba canlarrr bugünkü menümü yazıp kaıyorummm komşum davet etti oraya gideceğim
sabah
yok
öğlen
yokD
akşam(çoştum)
1 tabak lahaba çorbası
4 yk karnıbahar
2 yk kavurma
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
yuh bana amanınnn amanın
eeh be canım senin dünkü endorfin beni bile etkileedi...hemen lesslie indiriyom şimdi...kızlar hemen yaptığım sporları yazıyorum
33 dk plates,30 dk yürüyüş(işe yürüyerek gittim bgn)20 dk eliptik ayy 7 kat da merdiven çıktım o da sayılırsa her gün çıkıyorum gerçi bunu evim yedincikatta ve asansörüm yok
neyse vicudum spor yaptığım için aşırı bi şekilde endorfin yayıyor şu an çok pozitifim ohhhhyaşasın sağlıklı yaşam
olsun şeker...benim bu haftaki sayıcı...sen bak rahatına biz idare ederiz...(not her türlü rüşvet kabul edilir cezaya kalmaman için elimden geleni yaparım:))))heee hee heeekızlar ya annem geldi ya bu hafta pek muhabbete katılamıcam idare edin beni:)
yok aslım öle deme bak şaka maka gram gramda olsa 15 kilo gitti dile kolay...olcek inş sen merak etme....de ben kendimden emin dilim yaffne biliyim canım yaş ilerledikçe zor oluyo bide vücut alıştı bu diyet durumunu al ver al ver artık çok çabuk gitmiyo
canım kabak sarma ne
bu sabah gülben ergende gül kaynak çubuk tarçını ağzınıza alın emin.. 1 saat iki saat ağzınıza alın tatlı ihtiyacınızı kökten çözecektir dedi.. denemedim ben
kız nasıl zayıf gül kaynak zafiyet geçiriyo
aslı benim menüyü yazdıktan sonra bana baya kızar mısın?tebrik edrim canım snei iradene sahip olduğun için
tanıştır şekerim..o utanıyodur belki kendini tanıtmaya....aayy kafayı yiyecem yazıcıyı tanımıyo bir türlü pc deli olcam
yaa canım sen hangisini yapıyosun plateste...ben onu d ayapcam..hepsini yapcam hepsini....oy oy ne güzel valla benim yanaklar nual babanınkiler gibi tombik tombik olmuştu yaa brde kollarım aman allahım o kadar kalınlaşmıştı ki aynaya baktığımda sadece belden yukarımı görüyordum..çok zor ve iğrenç bir dönem gerçekten aynaya bakınca insanın kendini beğenmemesi kadar kötü bişey yoktur sanırım allaha şükür biraz verdim de aynayla barıştım :)))annelik harika bir duygu hiç birşeye değişmem ama insanın kendinede dikkat etmesi lazım her şey için...ben platese başladığımdan beri eşim bayılıyor bana çünkü vicud kendini iyice toplamaya başladı plates gerçekten çok etkili hemen farkettiriyor kendini..canım ben ilk başlarda tatlı krizlerine giriyordum su ve tarçın çubuğu sayesinde atlattım hep yeşil çayımın içine katıyordum sen de öle dene istersen :)
süpersin yaaa.buda benden....hee hee heetanımıyorsa beşik kertmen de mecbur tanır
iğrenç mi oldu
bende şimdi bakıyorum sitesine.. başarılı olduğu kendi halinden belli...canım bu sabahkini seyretmedim ama kadını önceden izlemiştim...oda önceden çok kiloluymuş..int sayfasından özgeçmişine baktıydım...hayat felsefesi de çok mantıklı geldi bana esasen....
ya adet döneminde bende hiç diyette değilmiş gibi yemiştim.. ama diyet bitince 2.5 kilo atmıştım.. yani yemesem kilo verecektim.... karın 3 kiloya kadar su tutar ... bence azimli ol moralini yüksek tut..kızlar herkeslere günaydın..... yaaa ben dün çok kötü geçirdim günü((((yaaa umutsuzluğa kapılıp kendimi kötü hissettim,bi de bütün gün canım istemediği için bişey yemedim sadece 1 paket etiform 4 tane de hurma yedim akşama akdar...ama akşam işin ucu çok kaçtı yaaa ((ben bu kilolardan kurtulamıycam ehrhalde yaaaaa (((((((çok umutsuz hissediyorum kendimi...sanırım adet dönemimde olmam çok etkili bu ruh haliyleeee ((( neyse önce bi geçmiş yapiim sonra sayım yapiim..sonra da yediklerimi paylaşırım....
oy oy ne güzel valla benim yanaklar nual babanınkiler gibi tombik tombik olmuştu yaa brde kollarım aman allahım o kadar kalınlaşmıştı ki aynaya baktığımda sadece belden yukarımı görüyordum..çok zor ve iğrenç bir dönem gerçekten aynaya bakınca insanın kendini beğenmemesi kadar kötü bişey yoktur sanırım allaha şükür biraz verdim de aynayla barıştım :)))annelik harika bir duygu hiç birşeye değişmem ama insanın kendinede dikkat etmesi lazım her şey için...ben platese başladığımdan beri eşim bayılıyor bana çünkü vicud kendini iyice toplamaya başladı plates gerçekten çok etkili hemen farkettiriyor kendini..canım ben ilk başlarda tatlı krizlerine giriyordum su ve tarçın çubuğu sayesinde atlattım hep yeşil çayımın içine katıyordum sen de öle dene istersen :)
Vücut geliştirmede arka kol için hangi hareketler yapılır.flv - YouTube şu videoyu izle belki yardımcı olur sanacanım ya göbek falan hemen toparlanıyoda ust arka kolum hiç toparlanmıyo en cok o egzersizi yapıyorum hatta dambıllar yanımda otururken bile yapıyorum. koltuk altından itibaren birazcık aşağı sarkıyo
kendime de kocamada ayakkabı aldım bgn ikiside çok hoş hehehe en güzel benimkisis ama :)) yaa kızlar ben bu ay 3 kilo verebilirmiyim acep yaa yeni yıla yeni hedefle girmek istiyorum...
kapıdan istemekte iyice bir garip olacaktı kızzz:)) aman kavuştum tabağıma sonunda ohh boşta verseeee çok mutlu olurdumm:)bari gidip direk kapıdan isteseydin kadına iş çıkarmazdın hemde kilo almazdın
Senin ölün bile yeter diye söz var ya onun gibi 65 ne ya
kızlar fadik bir kaç gün nete giremeyeceksin izin aldı haberiniz olsun
araştırmacı gazeticilik gözden kaçar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?