- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.141
kuzucum 38 ile 40 arasında dolanıp duruyordum tam 38 olayım istedimm, biraz kemikliyim hehe.
DD hedefimede ulaşmak üzereyim işte şekerr çok tutmamıştımmmm zaten hedef aralığımı ama yinede belki yeni hedef belirleyebilirm bakacağım duruma
birde bebiş istiyorum şekerrr öncesinde nekadar çok zayıflarsamm doğumdan sonrada bir okadar kolay toparlarmışımmm
bende gördüm o patatesleri yapcam dereotu alınca tadı nasıldı
hakan a yaptım çok sever çayla birşeyler yemeği 8 dilim yer bi oturuştabelki tatlı yer tatlı konuşuruz ben 1 dilim yedim ben zaten tatlıyım o yesin di miiiiiiii
hakan a yaptım çok sever çayla birşeyler yemeği 8 dilim yer bi oturuştabelki tatlı yer tatlı konuşuruz ben 1 dilim yedim ben zaten tatlıyım o yesin di miiiiiiii
aman benimmm bebeğimmmmm olacağı falan yokkk olmazsaa olmazzzz hayırlısı düşnemeyeceğim artıkkk sıkıldım kafa yormaktannnnn
ben sizinkileri mıncıklayımm
hehe gerçektenmii resmen bir obur gibiyim yaaD
izmirde bir mağazaya girdim 38 beden bir elbise denedim olmadı
40 getirdi neyse dedim tamam
oda olmadı
42geldii
oda kastırdııı
44 getiriyorduki dedim olsada almam bunalımamı sokacaksınızz beni dedim
darında darıydı yaa anlamadım
ayy bacaklarım incelsin istiyorumm :)))))))))))))))) resimi önce sonra diye hazırla yanyana şişman ve zayıf halinii
gunaydınnn ben geldim geçmiş yapıp geleyimm
canım bence güzel menü...tabi ki pırasa olsa daha iiydi ama su gelmemiş öle idare etmişsin ne yapalım...menümü yazayım aptal sular gelmediği için pırasamı yapamadım geldiğinde de çok geçti yapmadım..allahtan kocişin yemeği vardı kurufasulyee=((((
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşiği bal
omlet
öğlen
1 kase tavuk çorbası
2 çatal patates kızartması
ara
1 grissini
2 kuru kayısı
akşam(saat 9)
1 tane gül böreği
ara
1 bardak süt(ilerleyen saatlerde)
canımcım sende benim gibi sanırım öğlenleri yemek istemiyosun sonra da arada ya da akşam tatlı ihtiyacın oluyo sanırım ya da bu günlük mü böle oldu şeker?bugünküüüü kahvaltımıııı yazayımmmmmmmmmmm
sabah
1 yumurtaa
yarım domatess
1 biber
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen yok
akaşm
1 kepçeden az tarhana
12 sardalya hamsi kadardı boyları dahada küçüktü (sorunşuydki kızartmaydı((
yarım dilim ekmek
yeşillik roka falan
yarım kk kadar tahin helva
az öncede 2 kayısı
üfsss ne ymeişim beee
yaaa aşkolsun yazılır mı buraya bu şimdiSAĞOL TATLIM ÇOK İYİYİM az önce revani yaptım bide karamelize ettim ayyy çok güzel oldu...
sana da aşkolsun yaaellerine sağlık canımmmm ayyy nasıl dayanacağık yememeye hehe
bende yarın aşuree
baton yaşpasta
tosunum ve patates salatasıı yapacağım çarşamba misafirim vaaaaaDDD
hehehe:))) edim ben yinede yaaa
hedef belirleyip belirlememede kararsızım yaaa ofsssss 55 çokmu zayıf olurD
36 beden olurum kesinnn pehhh göbek diye bişi kalmadı memişlerde küçüldüDDD totoda gitti DD,kızlarzz size bir foto çekeceğim yarınnnn
aslım yani kalori açısından olabilir bi menü..dengelemiszin...kilo aldırmaz ama zannımca da verdirmez sabit kalır bununla günün..gayet mantıklı yani madem kaçış yok en azla kurtarayım didin zannıımca...sabah
yapmadım
öğle
yarım kase çorba
1 kaşık patates yemeği
2 lokma tatlısı
akşam
2 küçük kuru dolma biber
1 dilim patatesli börek
1 dilim tavuk göğsü
2 bardak çay
yuuhhh nasıl bi kıyafetmiş yaf o :))hehe gerçektenmii resmen bir obur gibiyim yaaD
izmirde bir mağazaya girdim 38 beden bir elbise denedim olmadı
40 getirdi neyse dedim tamam
oda olmadı
42geldii
oda kastırdııı
44 getiriyorduki dedim olsada almam bunalımamı sokacaksınızz beni dedim
darında darıydı yaa anlamadım
heeeeyyy maşallah yavrum benim manken oldun desene1.74 canımmmmmm
ayy geçti bizden derrrrmişimhehehe ilahi saliha..tabi canım hatta sen yapma öle tatlılar kocişin seni yesin
hıh teşekkür ederimmhehehe tabi tatlısın :)
inşallah tez zamanda olur amiiinah canım benim olur olur sen sıkma canını..bende senin gibiydim çok kafama takmıştım olmadı diye..takma kafana canım taktın mı olmuyor gerçekten de...
hiç şişman olmadıki bencee
dreotu hiç kullanmadığım için merak ettimçok güzeldi canım hem kolay yapılıyor hem de gösterişli ikramlık bile hazırlıyabilirsin onlardan minik minik yapıp..
günaydın tatlımmmmgunaydınnn ben geldim geçmiş yapıp geleyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?