Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hmm anladım canım..koy yeni hedef o zaman

aman benimmm bebeğimmmmm olacağı falan yokkk olmazsaa olmazzzz hayırlısı düşnemeyeceğim artıkkk sıkıldım kafa yormaktannnnn
ben sizinkileri mıncıklayımm

ah canım benim olur olur sen sıkma canını..bende senin gibiydim çok kafama takmıştım olmadı diye..takma kafana canım taktın mı olmuyor gerçekten de...

yuhh nasıl elbiseymiş be o öyle..tatlım onun kalıbı küçüktür senin bırak 44 ü 42 beden olmanın bile imkanı yok..

kızlar ben bgn arkadaşın yanına gidecem oturmaya..akşamda kociş beni ordan alacak dayısına gideceğiz oturmaya yani bgn full gezme :)) belki bir daha giremem hbr veriyimde merak etmeyin beni kocama size yaptığım kadar açıklama yapmıyorumdur hehhehe

günaydın kızlarrrr..ben geldim....sabah evdeyim hala..bi geçmiş yapiim didim...

canım bence güzel menü...tabi ki pırasa olsa daha iiydi ama su gelmemiş öle idare etmişsin ne yapalım...
canımcım sende benim gibi sanırım öğlenleri yemek istemiyosun sonra da arada ya da akşam tatlı ihtiyacın oluyo sanırım ya da bu günlük mü böle oldu şeker?
SAĞOL TATLIM ÇOK İYİYİM az önce revani yaptım bide karamelize ettim ayyy çok güzel oldu...
yaaa aşkolsun yazılır mı buraya bu şimdi
ellerine sağlık canımmmm ayyy nasıl dayanacağık yememeye hehe
bende yarın aşuree
baton yaşpasta
tosunum ve patates salatasıı yapacağım çarşamba misafirim vaaaaaDDD
sana da aşkolsun yaa

ayyyy canım ebnim heyecanla fotoyu bekliyoz önce ve sonrası için...darısı da başımıza:))

sabah
yapmadım

öğle
yarım kase çorba
1 kaşık patates yemeği
2 lokma tatlısı

akşam
2 küçük kuru dolma biber
1 dilim patatesli börek
1 dilim tavuk göğsü
2 bardak çay
aslım yani kalori açısından olabilir bi menü..dengelemiszin...kilo aldırmaz ama zannımca da verdirmez sabit kalır bununla günün..gayet mantıklı yani madem kaçış yok en azla kurtarayım didin zannıımca...
yuuhhh nasıl bi kıyafetmiş yaf o :))
1.74 canımmmmmm
heeeeyyy maşallah yavrum benim manken oldun deseneben kaç bil bakalım 1.58:)))arada nerdeyse 20 cm fark var yaf:))ikimizin dünya manzarasını çok merak ediyorum baya farklıdır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…