- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.161
biz daha çok seviyoz senikızlar ben bgn arkadaşın yanına gidecem oturmaya..akşamda kociş beni ordan alacak dayısına gideceğiz oturmaya yani bgn full gezme :)) belki bir daha giremem hbr veriyimde merak etmeyin benikocama size yaptığım kadar açıklama yapmıyorumdur hehhehe
günaydın canımmmmmm ayy napim buraya yazdımki gizli gizli yemiyeyimmgünaydın kızlarrrr..ben geldim....sabah evdeyim hala..bi geçmiş yapiim didim... yaaa aşkolsun yazılır mı buraya bu şimdi
günaydın canımmmmmm ayy napim buraya yazdımki gizli gizli yemiyeyimm
gece bişeler oluyordu ama uyku sersemiydimneyse hadi bakalım bu seferlik öle olsun...ee işe yaradı mı peki tatlı?önemli kısım o...
sarmısaklı yoğurdu çok seviyom ama kokusundan dolayı yemiyomhemen dünkü menümü yazıyım: niyetliydim dün. sadece iftar var o yüzden iftarda:1 biber dolması,2 dilim ekmek ve haşlanmış yağsız tuzsuz karnıbahar(epey özzlemiim karnıbaharı nerdeyse 1 karnıbaharın hepsini ben yedim:)),yarım kase sarımsaklı yoğurt ara 1 fincan sütlü türk kahvesi(1 şeker attım),bi de 10 tane çam fıstığı yedim çay içerken...sonra da sadece yeşil çay içtim büyük bi kupa....
kızlar ben bgn arkadaşın yanına gidecem oturmaya..akşamda kociş beni ordan alacak dayısına gideceğiz oturmaya yani bgn full gezme :)) belki bir daha giremem hbr veriyimde merak etmeyin benikocama size yaptığım kadar açıklama yapmıyorumdur hehhehe
hemen dünkü menümü yazıyım:
niyetliydim dün.
sadece iftar var o yüzden
iftarda:1 biber dolması,2 dilim ekmek ve haşlanmış yağsız tuzsuz karnıbahar(epey özzlemiim karnıbaharı nerdeyse 1 karnıbaharın hepsini ben yedim:)),yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara 1 fincan sütlü türk kahvesi(1 şeker attım),bi de 10 tane çam fıstığı yedim çay içerken...sonra da sadece yeşil çay içtim büyük bi kupa....
gece bişeler oluyordu ama uyku sersemiydim
sarmısaklı yoğurdu çok seviyom ama kokusundan dolayı yemiyom
barışmadık bee eşim işe gidiyo ya ondan yoksa bana kalsa hergün yerim aslında onun kokusuz yöntemini biliyorum bu aralar yapmıyomii canım barışmanıza sevindim..ALlah bozmasın..... şeker aynından eşine de 1 kaşık bile yedirsen rahatsız olmana gerek kalmaz:)))evde olacağın bi akşam yiyebilirsin meselaaa....
oy oy walla siz anlattıkça daha çok istiyorum bebikkkızımı kaldırırayım da emzireyim..sonra da kahvaltımı edeyim görüşürüz kızlarr=)
gel bakalım şu sayfalar kaysın gitsingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr
oy oy walla siz anlattıkça daha çok istiyorum bebikk
barışmadık bee eşim işe gidiyo ya ondan yoksa bana kalsa hergün yerim aslında onun kokusuz yöntemini biliyorum bu aralar yapmıyom
hoşgeldin canım bende geçmiş yapıp geldim..
naberr.........
ayşeciğim ben çıkıyorum canım sen hala geçmiş yapıyorsun sanırım..dün dereotlu patatesinden yaptım şahaneydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?