Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz daha çok seviyoz seni

hemen dünkü menümü yazıyım:
niyetliydim dün.
sadece iftar var o yüzden
iftarda:1 biber dolması,2 dilim ekmek ve haşlanmış yağsız tuzsuz karnıbahar(epey özzlemiim karnıbaharı nerdeyse 1 karnıbaharın hepsini ben yedim:)),yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara 1 fincan sütlü türk kahvesi(1 şeker attım),bi de 10 tane çam fıstığı yedim çay içerken...sonra da sadece yeşil çay içtim büyük bi kupa....

sarmısaklı yoğurdu çok seviyom ama kokusundan dolayı yemiyom

güzel bence..karnıbahar çok kalorili olmasa gerek..ben öyle yiyemem kanıbaharı..ben önce haslıyorum..sonra üzerine soğan kıyma salça kavuruyorum..karnıbaharın üzerine dökğyorum..üzerine de başemel sos yapıp döküyorum sonra fırına=) böyle yeseydin tam kalori bombası olurdu hehehhehe

gece bişeler oluyordu ama uyku sersemiydim

sarmısaklı yoğurdu çok seviyom ama kokusundan dolayı yemiyom

ii canım barışmanıza sevindim..ALlah bozmasın.....
şeker aynından eşine de 1 kaşık bile yedirsen rahatsız olmana gerek kalmaz:)))evde olacağın bi akşam yiyebilirsin meselaaa....

ii canım barışmanıza sevindim..ALlah bozmasın..... şeker aynından eşine de 1 kaşık bile yedirsen rahatsız olmana gerek kalmaz:)))evde olacağın bi akşam yiyebilirsin meselaaa....
barışmadık bee eşim işe gidiyo ya ondan yoksa bana kalsa hergün yerim aslında onun kokusuz yöntemini biliyorum bu aralar yapmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…