Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))) bana hiç belli olmuyorr dengesizleştim yemek konusund aiyiceeee ymeyince acıkyorumyiyinc epişman oluyorummmm:))) ama dediğin gibi öğünde atlayıncaaaaa akşam abartılıyor heleki tatlı olaylarıbu ara aşuredne dolayı tehlikeli.
DDD gel beraber yiyelim çarşmba günü aşkolsun meşkolsun olsunda olsun daha ne isterim:)
en kısa zamanda koyucam fötööööööö

canım valllaaa nasıl bir kıyafetmiş bende anlamadımmmm neyseee kaldı orada alsaydım dolata 44 beden gördükçeee sinir olurudum
bir tek 44 bedene hamile olursam tahamül edeiblriim kiki.

ayy mankenlik kim biz kimDDD işteee ucundan aazcıkkkkk belki.
dünya manzaramız aynıdır kızzzz neden farklı olsun gören gözler aynı hehe

allah kabul etsin canımmmmmmm
ohhhh menün çok güzel karnubaharrrrrrrın hiç kalorisi yok neredeysee hepsinide yiyeiblirdin:)))) afiyet olsunnn

mihracee, hazos87, melekaysee+, pisiq+
kızlarr tekrardan selamlarrrrr
geçmiş yapıyordummmmmm
nasılsınızzz keyifler nasılll

evet canım ben de çok seviyorum öle ama dediğin gibi kalori bomnası oluyo şeker:))
kızımı kaldırırayım da emzireyim..sonra da kahvaltımı edeyim görüşürüz kızlarr=)

tamam cnaım görüşürüz...

yok bacım aynı dildir mesela sen adamların kelini görebiliyosun ben göremem...ya da kadınların saçlarında kepek var mı yok mu görebilirsin ben göremem vs vs:)))
allah kabul etsin canımmmmmmm
ohhhh menün çok güzel karnubaharrrrrrrın hiç kalorisi yok neredeysee hepsinide yiyeiblirdin:)))) afiyet olsunnn

hee hee hee merak etme kalanını da yedim yoğurtla:))

kızlar ben kaçar bana müsade:))Artık işlere yoğunlaşıyım accık:)))görüşürzüz sonra:))

sabah ofise erken geldimm zaten sabah ezanında uyandımm ve dhada uyuyamadımm iş yerinde birikmiş işlerim vardı daha kahvaltı yapmadan işlere başladımm bir sürü dosya varrrr yapılacakkkkk daha yeni kahvaltı yapabildim çünki ara verdim

sabah kahvaltım kızlar

3. dilim ekmek
1. tane kar. peynir.
yarım domates
şekersiz çay
suuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…