- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.181
günaydın tatlımmmm
ay esta piti piti:)) çok fazla öyle kilon yok sneindeee doğum kilolarındanda birşey kalmamış fazlaaaaaa haksızlık ypama kendineevet ya haklısın sonra şişko patates oluyor insan..şekil a ben=)
gunaydınnn ben geldim geçmiş yapıp geleyimm
ah canım benim olur olur sen sıkma canını..bende senin gibiydim çok kafama takmıştım olmadı diye..takma kafana canım taktın mı olmuyor gerçekten de...
yuhh nasıl elbiseymiş be o öyle..tatlım onun kalıbı küçüktür senin bırak 44 ü 42 beden olmanın bile imkanı yok..
kendimi üzemem walla.. annesi düşünsün bundan sonra..barışmadınız mı(((( ya iki cilve yap barişin beee
çok iyi yaa zayıfladıkça daha ii oluyorumgunaydın tekrarrrrr nabersinm?
canımcım sende benim gibi sanırım öğlenleri yemek istemiyosun sonra da arada ya da akşam tatlı ihtiyacın oluyo sanırım ya da bu günlük mü böle oldu şeker?
sana da aşkolsun yaa
ayyyy canım ebnim heyecanla fotoyu bekliyoz önce ve sonrası için...darısı da başımıza:))
yuuhhh nasıl bi kıyafetmiş yaf o :))
heeeeyyy maşallah yavrum benim manken oldun deseneben kaç bil bakalım 1.58:)))arada nerdeyse 20 cm fark var yaf:))ikimizin dünya manzarasını çok merak ediyorum baya farklıdır:)))
allah kabul etsin canımmmmmmmhemen dünkü menümü yazıyım:
niyetliydim dün.
sadece iftar var o yüzden
iftarda:1 biber dolması,2 dilim ekmek ve haşlanmış yağsız tuzsuz karnıbahar(epey özzlemiim karnıbaharı nerdeyse 1 karnıbaharın hepsini ben yedim:)),yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara 1 fincan sütlü türk kahvesi(1 şeker attım),bi de 10 tane çam fıstığı yedim çay içerken...sonra da sadece yeşil çay içtim büyük bi kupa....
geldim geldimmm artıkım buradayım uzun süre izin falan kullanmam sanırsamgel bakalım şu sayfalar kaysın gitsingünaydınnnnn
evet canım ben de çok seviyorum öle ama dediğin gibi kalori bomnası oluyo şeker:))güzel bence..karnıbahar çok kalorili olmasa gerek..ben öyle yiyemem kanıbaharı..ben önce haslıyorum..sonra üzerine soğan kıyma salça kavuruyorum..karnıbaharın üzerine dökğyorum..üzerine de başemel sos yapıp döküyorum sonra fırına=) böyle yeseydin tam kalori bombası olurdu hehehhehe
kızımı kaldırırayım da emzireyim..sonra da kahvaltımı edeyim görüşürüz kızlarr=)
yok bacım aynı dildir mesela sen adamların kelini görebiliyosun ben göremem...ya da kadınların saçlarında kepek var mı yok mu görebilirsin ben göremem vs vs:)))canım valllaaa nasıl bir kıyafetmiş bende anlamadımmmm neyseee kaldı orada alsaydım dolata 44 beden gördükçeee sinir olurudum
bir tek 44 bedene hamile olursam tahamül edeiblriim kiki.
ayy mankenlik kim biz kimDDD işteee ucundan aazcıkkkkk belki.
dünya manzaramız aynıdır kızzzz neden farklı olsun gören gözler aynı hehe
allah kabul etsin canımmmmmmm
ohhhh menün çok güzel karnubaharrrrrrrın hiç kalorisi yok neredeysee hepsinide yiyeiblirdin:)))) afiyet olsunnn
ay esta piti piti:)) çok fazla öyle kilon yok sneindeee doğum kilolarındanda birşey kalmamış fazlaaaaaa haksızlık ypama kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?